Aerials je napisao/la:Pa zar nam ne daju oni olovke?
Hoću reći jesmo li odlučili izaći glasati i za koga, jel se sve poravnalo u glavi.
Imaju i oni svoje olovke da poslije 19 sati uknjiže koji iksić.
Moderator/ica: insider
Aerials je napisao/la:Pa zar nam ne daju oni olovke?
Inšala.Sarmelino je napisao/la:yandhi aoty confirmedKanye je napisao/la:Nema mi Kanyea više na društvenim mrežama. Izgubio sam svu nadu u bolje sutra.sljivo je napisao/la:Jeste li zašiljili olovke?
Mostly ništa.Aerials je napisao/la:Pa znam šta si htio reći.![]()
Ne odgovori meni niko na pitanje, zna li neko šta se desi sa ovim prijavama CIKu?
Jbg, ne skontah.Aerials je napisao/la:Pa znam šta si htio reći.![]()
sljivo je napisao/la:Mislim da je tuzlak večeras proklanjo samo da sutra SDA ne pobijedi
Marsal je napisao/la:Koliko ljudi sto su u odborima kukajucuj malo placen 80 maraka, fakat bezobrazluk ba, kome je god ovo malo postene on pare u zivotu nije zaradio.
Ma ja sam s pjesmom odradio kad sam bio na izborima, 22 sata, plus polaganje testa i dan ranije sredjivanje mjesta.Derdiyok je napisao/la:Marsal je napisao/la:Koliko ljudi sto su u odborima kukajucuj malo placen 80 maraka, fakat bezobrazluk ba, kome je god ovo malo postene on pare u zivotu nije zaradio.
Meni ide 58 KM, uracunato u to da sam isao da se prijavim (prevoz), obuka (prevoz), 10ak SMS poruka, preuzimanje obrazaca za popunjavanje i majica od njih se dobije. Radi se od 6 sati ujutro do kraja brojanja glasova (znaci nekih 16-17 sati). Moze se izaci da se glasa, stave vecinu ljudi blizu kuce, mene su 800 metara od kuce. Mislim da je posteno..Marsal je napisao/la:Koliko ljudi sto su u odborima kukajucuj malo placen 80 maraka, fakat bezobrazluk ba, kome je god ovo malo postene on pare u zivotu nije zaradio.
Ma jest, jos mogu otici kuci u pola dana jesti jer nisam iz birackog odbora. Jedina mana je sto ne mogu gledati Konora i Khabiba u 6 sadMarsal je napisao/la:
tuzlak
Ne bih da ti rusim snove ali brojanje je malo zafrkano zbog procedura, ostat ces preko 20 sati sigurno ali i dalje fenomenalna dnevnica.
Trenutno korisnika/ca: Wilshere10 i 2 gosta.