Rade Krunić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Rade Krunić
steta sto ovaj ofula..extra asistencija bi bila..
Dobar veceras. 
Krunic bar za sad neprimjetan.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Rade me iznenadio koliko je napredovao u igri!
Veceras jedina svijetla tacka Empolija, po meni bi morao imati mjesto u prvih 11 repke u narednim mecevima!
Veceras jedina svijetla tacka Empolija, po meni bi morao imati mjesto u prvih 11 repke u narednim mecevima!
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
Moggi je li ovo istina, elaborirajHusika je napisao/la:Rade me iznenadio koliko je napredovao u igri!
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
od rijeci do rijeci!Rokoko87 je napisao/la:Moggi je li ovo istina, elaborirajHusika je napisao/la:Rade me iznenadio koliko je napredovao u igri!
Zarathustra
Dečko je svemirski brod za Sarica. Vremenom će postati taj treći član uz Pjanica i Besica.
Sretno Rade.
Sretno Rade.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Sinoc ga od Dzeke nisam dobro upratio ali sam ranije vise puta pisao o ovom momku.
Jedan od inteligentnijih igraca, vrlodobar osjecaj za prostor ima, jak u duelu, a o tehnici i kontroli lopte je suvisno govoriti.
Saric je tu dok dobro igra i Robi se ne odluci za drugacije, tada upadaju umjesto njega ili Krunic ili Gojak, koji od njih dvojice se bude bolje uklapao u selektorove zamisli.
Iako sam uvijek branio Saricevo pozivanje - koje je u svakom trenutku bilo opravdano, ne krijem da bih recimo protiv Irske volio vidjeti Krunica umjesto njega, da vidimo kako bi to izgledalo i kako bi se snasao u najboljoj postavci od prve minute.
Jedan od inteligentnijih igraca, vrlodobar osjecaj za prostor ima, jak u duelu, a o tehnici i kontroli lopte je suvisno govoriti.
Saric je tu dok dobro igra i Robi se ne odluci za drugacije, tada upadaju umjesto njega ili Krunic ili Gojak, koji od njih dvojice se bude bolje uklapao u selektorove zamisli.
Iako sam uvijek branio Saricevo pozivanje - koje je u svakom trenutku bilo opravdano, ne krijem da bih recimo protiv Irske volio vidjeti Krunica umjesto njega, da vidimo kako bi to izgledalo i kako bi se snasao u najboljoj postavci od prve minute.
Jedno je sigurno bila bi najljepsa sredina na svijetu ako izumemo Pjanicahurem je napisao/la:Sinoc ga od Dzeke nisam dobro upratio ali sam ranije vise puta pisao o ovom momku.
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
A sta je to dobro uradio veceras, u drugom se izgubio kao i svi
Meni je bio dobar, vidi se da zna povući loptu i odigrati brzo na prvu, sviđa mi se njegov stil igre.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Po meni je prespor u tranziciji lopte jednostavno ja mu ne vidim ulogu u repr. Niti je dovoljno dobar da igra 10 mjesto pjanica, a niti dovoljno agilan da igra mjesto besica, jedino po poluvrijeme sa Saricem koji opet trudom i trkom nadoknadjuje nedostatke, neznam mozsa momak se izboti za mjesto ali je zasad Prcic vol 2
Ne znam otkud ti to, meni je predobro odigrao prvo poluvrijeme, baš mi se u toj tranziciji svidio, poprilično brz i konkretan u kontri i polukontri, još u onoj situaciji odlično lažnjakom izbori faul za Pjanićev slobodnjak.armin dju je napisao/la:Po meni je prespor u tranziciji lopte jednostavno ja mu ne vidim ulogu u repr. Niti je dovoljno dobar da igra 10 mjesto pjanica, a niti dovoljno agilan da igra mjesto besica, jedino po poluvrijeme sa Saricem koji opet trudom i trkom nadoknadjuje nedostatke, neznam mozsa momak se izboti za mjesto ali je zasad Prcic vol 2
U drugom smo manje-više igrali onu igru kao protiv Irske, a u onakvoj konstalaciji teško je odigrati nešto specijalno dobro.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Slazem se da je dobar za naprijed, izborio je on i slobodnjak onaj, ali mi jednostavno se ne uklapa u ovu semu, defanzivno ga nema nigdje, a ipak je to sredina gdje ako izgubis loptu trebas odradit sprint nazad da ispravis gresku. Djeluje mi kao pjanic prije juventusa, ali definitivno on mora igrati kad Pjanic nije tu.