UFC

Atletika, stoni tenis, šah, plivanje, vaterpolo, biciklizam, ragbi...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

Tko je prema vašem mišljenju GOAT:

Khabib
105
63%
Jon Jones
44
27%
GSP
13
8%
neko drugi (navest tko)
4
2%

Ukupno glasova: 166

Lillard
Kontakt:

Re: UFC

Post Postao/la Lillard » 07 okt 2018, 18:38

Ferguson je trenutno najveća prijetnja, ali ne vidim da on ima šanse, čim ih Khabib spusti na pod, gotovi su. Pa Pettis da je bio razumniji nokautirao bi ga, al jbg, frajer nije ta klasa.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 07 okt 2018, 18:41

Losa kilaza nije legitiman razlog, niti opravdanje, nego ducking. Pa ti pricaj sta hos @rooney.

To si zaboravio pomenut, sasvim slucajno vifim, a nekog nazivas "fan boy"

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 07 okt 2018, 18:47

slika

McGregor izgled'o bas lose na presici, ocajno djelovao.
Glupo mi je sto Ameri kukaju sto je Khabib preskocio ogradu da se tuce s nekim vani, traze ispriku da mu se oduzme titula. Treba ih skljokati kad ga vrijedjaju.
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 07 okt 2018, 18:47

Cekaj, hoces fkt da kazes kako se ovaj plasi Fergusona? Kazem tI, Tony mi je najdrazi borac i kao njegov navijac zadnje sto zelim vidjeti je mec s Khabibom.

Opravdan izostanak, pa tip je u bolnici zbog kilaze zavrsio hebo ga ti. Imas borce kojima ozbiljne trajne posljedice ostaju nakon tih zajebancija. To je i kostalo Khabiba da ranije uzme pojas, tesko je skidao kile i uvijek je kuburio s tim. A kada je zavrsio u bolnici shvatio je da nesto mora mijenjati. Sta god to bilo evo uspjelo je.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 07 okt 2018, 19:01

Treba vidjeti sta ce biti jos u vezi suspenzija ali ovako na prvu po meni ferguson zasluzuje borbu za titulu ne toliko zbog ove pobjede protiv pettisa nego jer je zasluzio prije connora da dobije sansu vec do sada. Samo ne znam hoce li se ufc htjeti peglati opet sa ugovaranjem te iste borbe po ko zna koji put. Tony ima veliku prednost u odnosu na prethodne protivnike jer ima opasan bjj trenira sa eddie bravom i opasan je i kad je na leđima.
Tu je u redu jos i pobjednik borbe diaz-porier, ne znam kako kevin lee stoji al ima i on sigurno sta ponuditi samo da je malo aktivniji.
Tako i ako uzmu khabibu titulu ima tu ufc itekako opcija.
Mogli bi pogurati poriera ako pobjedi diaza to ne treba iznenaditi. S druge strane diaz i khabib od prije imaju nerascicenih racuna cini mi se da su se potukli na wsof eventu u publici to odma donosi ppv bodove :D
You are someone else I am still right here

Ismire odlazi!!!

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 07 okt 2018, 19:20

Uhhh zaboravih da Nate ima sada mec s Porierom. Ako uzme onda je sve moguce. Dovedi u istu sobu bracu Diaz I Khabiba? Uz historiju koju imaju poklat ce se. Diazi su bas ludi. Ko zna, kako god UFC na slatkim mukama ako suspenzije ne sjebu sve.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Evolve
Kontakt:

Post Postao/la Evolve » 07 okt 2018, 19:24

Ma nevjerujem da ce ga suspendirati, mozda ce dobit kakvu novcanu kaznu i to je to. Uz sve okolnosti i vrijedjanja sto je trpio, nevjerujem, i jos se i ispricao na post fight conf. Tako da... Nevidim da mu itko moze parirat ovdje, vidim spominjete Nate Diaza, nesto nevjerujem, sta ja znam, iako bi se i taj mec dao izpromovirat do jaja.

Zna li se koliko je prodano ppv nakraju?
NK Široki Brijeg

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 07 okt 2018, 19:56

Svaki put isto ovaj je veliki konkurent Khabibu ovaj ima stand ap,ovaj bjj,ovaj udara ko Tyson bla bla pa se svima desi isto mucenje maksimalno,borba za zivot al sve je to KHABIB TIME,kao sto je rekao i on sam ja nikad necu bit sampion dok sve najace borce ne pobjedim

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 07 okt 2018, 20:09

zagor1987 je napisao/la:Svaki put isto ovaj je veliki konkurent Khabibu ovaj ima stand ap,ovaj bjj,ovaj udara ko Tyson bla bla pa se svima desi isto mucenje maksimalno,borba za zivot al sve je to KHABIB TIME,kao sto je rekao i on sam ja nikad necu bit sampion dok sve najace borce ne pobjedim
S najjacim se nije ni tuko. Prije ovog s dvojicom koji su top 10. I sa Connorom koji se nije tuko 2 godine u ufc.

work
Kontakt:

Post Postao/la work » 07 okt 2018, 20:12

Cuj ducking Khabiba protiv Fergusona?! Treba kviz organizovat kakav da s euopce moze pisat na ovoj temu, kakvih sve budalastina neces procitati.
Zanemarivsi to, Ferguson je dobar borac, dobar kardio i baca dobar volume, direkt vrlo dobar i ako mogne Khabiba drzati na zadnjoj nozi novim pritiskom ima sanse. NA podu nema sta traziti, hrvanje u UFC-u ima prednost nad BJJ, valjda je to svima jasno do sada.

Kevin Lee je ki**, wannabe McGregor, Nate ki**, staticna meta, Poriera necu ni spominjati, toliko o tome.
Naravno neko ce skinuti i Khabiba, takav je zivot, ali od ovih nece niko.
NBA fantasy king for 2014/15 (ss.ba, sa-x)

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 07 okt 2018, 20:27

work je napisao/la:Cuj ducking Khabiba protiv Fergusona?! Treba kviz organizovat kakav da s euopce moze pisat na ovoj temu, kakvih sve budalastina neces procitati.
Zanemarivsi to, Ferguson je dobar borac, dobar kardio i baca dobar volume, direkt vrlo dobar i ako mogne Khabiba drzati na zadnjoj nozi novim pritiskom ima sanse. NA podu nema sta traziti, hrvanje u UFC-u ima prednost nad BJJ, valjda je to svima jasno do sada.

Kevin Lee je ki**, wannabe McGregor, Nate ki**, staticna meta, Poriera necu ni spominjati, toliko o tome.
Naravno neko ce skinuti i Khabiba, takav je zivot, ali od ovih nece niko.
Zasto? Zato sto ti tako kazes/mislis jel? Svatam da Muslimanima sirom svjeta Khabibovo gov.no trenutno ne smrdi, coj'k je masina nea sta.

Ne tuci se s nekim zbog lose kilaze je najofirniji razlog za tebe kao borca koji treniras citav zivot i koji si spreman za borbu, cisto izbjegavanje. Ne mos naci gluplji razlog. To vazi za skoro svakog fightera

work
Kontakt:

Post Postao/la work » 07 okt 2018, 20:31

Ne znas sta je manage-anje kilaze u profesionalnim borilsckim sportovima, jasno se vidi iz tvojih konstrukcija, stoga se prestani ofirati.
Ne pada mi na pamet dulje diskutovati na tu temu sa tobom.

Ovo oko muslimana izbrisi, ucini uslugu i sebi i svijetu da ti se ljudi ne smiju bezveze.

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 07 okt 2018, 20:34

work je napisao/la:Ne znas sta je manage-anje kilaze u profesionalnim borilsckim sportovima, jasno se vidi iz tvojih konstrukcija, stoga se prestani ofirati.
Ne pada mi na pamet dulje diskutovati na tu temu sa tobom.

Ovo oko muslimana izbrisi, ucini uslugu i sebi i svijetu da ti se ljudi ne smiju bezveze.
Joj ove fore reci nekom da ne zna nesto kako bi sebe lafo uzdigao, ofirna papanska fora, koju koroste najvise teenageri do 17 godina. Tu si ti negdje po godinama, to se jasno vidi iz tvojih konstrukcija

work
Kontakt:

Post Postao/la work » 07 okt 2018, 20:38

Smije ti se ekipa na temi, sto se razumije u sport. Hajmo, dvica....

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 07 okt 2018, 20:40

Covjece preboli ba, lik je postavio novi standard svima pa ti minimiziraj koliko hoces. :D

Ugl, osvrni se malo. Jedini si koji uzalud branis tezu da trenutno ima ravnog.
R.I.P

MIRZA RASCIC

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 07 okt 2018, 20:45

work je napisao/la:Smije ti se ekipa na temi, sto se razumije u sport. Hajmo, dvica....
Kao npr.? Ti jel?

Sta sam rekao da je pogresno, prosvjetli me. Kontrolisati kilazu ici gore-dole je najnormalnija stvar kako u ufc tako i u boxu. Ne boriti se zbog tog s likom koji ti je na dometu znaci dvije stvari: 1. You're not taking care of business 2. Izbjegavas

Treceg nea

Da se tuko samo sa 2 lika u top 10 isto cinjenica

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 07 okt 2018, 20:53

Najnormalnija stvar kako u UFC-u tako i u boxu?
Hmm... Pa jesi zaboravio prije par mjeseci Tilla i kakav je bio za vrijeme skidanje kilaže, umalo nije pogino čovjek. Nije mogao da stoji na nogama uopšte, nosili ga. Čuj najnormalnija stvar, šta sve neću pročitati na ovoj temi, to nisu istine, pa ne ide on tu na klasično mršanje, već dehidriranje, znaš ti šta to znači za tijelo, jesi uopšte svjestan?

I ovo Khabib bježi od Fergusona, pa ove godine je bila zakazana borba, a ko je na kraju odustao? Ferguson odustao, jer se navodno povredio. Nemoj buncat živ bio.
Khabib se trebao borit se sa Fergusonom, ovaj odustao, onda Max Holloway trebao uletiti, ali i on na kraju odustao, te se na kraju s onim debilom borio. Ovo izgleda kao da oni bježe od njega, a kad vidiš kak se Conor proveo, to nije daleko od istine.

work
Kontakt:

Post Postao/la work » 07 okt 2018, 20:55

Ruku na srce, Ferguson se jeste povrjedio, koljeno otislo i Max nije mogao skinuti kile(nije dobio zeleno svjetlo od komisije), i to treba priznat. ;)
Iskulirajte padobranca...

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 07 okt 2018, 21:00

Pa jbte borci u svijetu su umirali zbog skidanja kila a ovaj to naziva rutinskom procedurom... :(
R.I.P

MIRZA RASCIC

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 07 okt 2018, 21:01

anonymousHD je napisao/la:Najnormalnija stvar kako u UFC-u tako i u boxu?
Hmm... Pa jesi zaboravio prije par mjeseci Tilla i kakav je bio za vrijeme skidanje kilaže, umalo nije pogino čovjek. Nije mogao da stoji na nogama uopšte, nosili ga. Čuj najnormalnija stvar, šta sve neću pročitati na ovoj temi, to nisu istine, pa ne ide on tu na klasično mršanje, već dehidriranje, znaš ti šta to znači za tijelo, jesi uopšte svjestan?

I ovo Khabib bježi od Fergusona, pa ove godine je bila zakazana borba, a ko je na kraju odustao? Ferguson odustao, jer se navodno povredio. Nemoj buncat živ bio.
Khabib se trebao borit se sa Fergusonom, ovaj odustao, onda Max Holloway trebao uletiti, ali i on na kraju odustao, te se na kraju s onim debilom borio. Ovo izgleda kao da oni bježe od njega, a kad vidiš kak se Conor proveo, to nije daleko od istine.
Ides u krajnost, najnormalnije u smislu da se vrlo cesto desava gore dole 5 kila, uopste nije strano. Connor protiv Diaza na koliko je otiso 170 poundi jel ono ako me sjecanje sluzi, sinoc 155. Ne s.eri ziv bio.

Coj'k se povrijedio legtimno, ovaj zbog kilaze odustao, 2 razlicite stvari, neuporedljive

Odgovori

Natrag na “Ostali sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []