Opet ga popišagigun je napisao/la:Đeko se ponaša ko slon u staklari, tip ne zna primit loptu a nekog predriblat.Biće valjda bolje
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Edin Džeko
uzora ga dzeko na kraju:-)
ja patnje od tekme al et isplati se na kraju potroseno vrijeme..
ja patnje od tekme al et isplati se na kraju potroseno vrijeme..
- JavierBosnia
- Kontakt:
Ne mozes ti njega drug pljuvati koliko on tebe moze pisatigigun je napisao/la:Đeko se ponaša ko slon u staklari, tip ne zna primit loptu a nekog predriblat.Biće valjda bolje
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
ma ovo mu je generalno jedna od najgorih utakmica u romi, ali bitno da ga je prosralo na kraju, gol je to što se pamti 
konačno mu šarafi asistirao, nakon što se izderao na njega u derbiju
konačno mu šarafi asistirao, nakon što se izderao na njega u derbiju
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Generalno ti nemas pojma o pojmu! Pravis se pametan na forum!
eto neka ti imaš pojma. 
jbt koju vi utakmicu gledate, gomila izgubljenih duela i loših pasova što je daleko od nivoa pravog džeke, ali opet velim, najbitnije je što je pročepio sa golovima jer nije dao nijedan od prvog kola.
nije ovo kritika nego čisto činjenica, ne može uostalom ni on uvijek imati dobar dan, pogotovo kad se konstantno mora izvlačiti do centra da bi dobio loptu jer nehljebi ne znaju ništa iskreirati.
na kraju krajeva yebo to kako igra, golovi su ti koji se pamte.
jbt koju vi utakmicu gledate, gomila izgubljenih duela i loših pasova što je daleko od nivoa pravog džeke, ali opet velim, najbitnije je što je pročepio sa golovima jer nije dao nijedan od prvog kola.
nije ovo kritika nego čisto činjenica, ne može uostalom ni on uvijek imati dobar dan, pogotovo kad se konstantno mora izvlačiti do centra da bi dobio loptu jer nehljebi ne znaju ništa iskreirati.
na kraju krajeva yebo to kako igra, golovi su ti koji se pamte.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Idi zamjeni Niku u Bayernu!Generalno si doso na pravu temu al bas ono genaralno!
Šta biste bi, da Džeko bude koristan u polju ili da zabija?
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Iako je djelovao nezainteresovan prvo poluvrijeme, u konacnici je to dobro ispalo.
Naravno da nije jedna od najgorih partija. Istina da je imao par izgubljenih lopti ali nikako u opasnoj zoni.
Dzeko je veceras vise igrao veznjaka maltene nego napadaca...vracao se po loptu i razigravao.
Haman je vise on lopti proslijedio na krila nego komplet vezni red Rome!
Drzao posjed i imao vise pasova nego ikad...skoro pa kao veznjaci...evo citam i EDF je trazio od njega da se vraca po loptu.
Na kraju je postigao vazan GOL prije svega za njega.
Naravno da nije jedna od najgorih partija. Istina da je imao par izgubljenih lopti ali nikako u opasnoj zoni.
Dzeko je veceras vise igrao veznjaka maltene nego napadaca...vracao se po loptu i razigravao.
Drzao posjed i imao vise pasova nego ikad...skoro pa kao veznjaci...evo citam i EDF je trazio od njega da se vraca po loptu.
Bravo Edine samo zabijaj i zabijaj da uzivamo dok jos igras fudbal

- JavierBosnia
- Kontakt:
Pretrnuo sam oko 35te minute, vidim stalno se sagijne, ne trci. Kontam povreda neka sigurnohurem je napisao/la:Iako je djelovao nezainteresovan prvo poluvrijeme, u konacnici je to dobro ispalo.
Onda na poluvremenu izlaze svi iz tunela, nema njega, kad zadnji. Laknulo mi je
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Ma kakav Dzeko, pricajmo malo o worldclas devetkama kao što su lukaku i lewandovski.
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Dzeko je igrao veceras sasvim dobro. Pa on u svakoj utakmici izgubi par lopti, ništa novo.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
Haha, meni je tada kroz glavu prolazilo Bajic ili Kodro, ne znas koji je vece zlo... ma rekoh nije Dzeki nista.JavierBosnia je napisao/la:Pretrnuo sam oko 35te minute, vidim stalno se sagijne, ne trci. Kontam povreda neka sigurnohurem je napisao/la:Iako je djelovao nezainteresovan prvo poluvrijeme, u konacnici je to dobro ispalo.
Onda na poluvremenu izlaze svi iz tunela, nema njega, kad zadnji. Laknulo mi je
Prije bar imas Ibisevica u slucaju povrede ne daj Boze. Sad trenutno nemamo nista na tom nekom potrebnom nivou...samo "potencijale".
Ja sam reko i opet cu reci ovaj covjek kad ode u penziju red da se nafata gor od Bascarsije pa do aerodroma i da mu ga puse svi odreda. Mi cemo postati zalosna repka kad se oprosti.
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
O juremos con gloria morir!
- JavierBosnia
- Kontakt:
bas si pametan
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Nemoj se žaliti u budućnosti (eventualno) kako ti je loše.JavierBosnia je napisao/la:
Ja sam odlucio
Bolje glasati za nekog petog, nego ovo raditi. I onda kad nam dođu kreteni na vlast narod se žali.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
vala baš, misle da su neke face kada urade ovo, a ustvari oni na biračkim mjestima za 3 sekunde sklone nevažeći papir na gomilu sa ostalim, kao da je ikome do smijanja jer je neki frajko napisao ime edina džeke ili miralema pjanića kad ostaneš skoro 24 sata u onoj sobici.
meni prošle godine od umora počela igrati slova na papiru oko 3 ujutru, a kako će tek biti ovima danas sa duplo više papira nego pretprošle godine.
svaki ovakav nevažeći listić znači jedan glas više za sda.
meni prošle godine od umora počela igrati slova na papiru oko 3 ujutru, a kako će tek biti ovima danas sa duplo više papira nego pretprošle godine.
svaki ovakav nevažeći listić znači jedan glas više za sda.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.