Zvjezdan Misimović

no comment
Kontakt:

Re: Zvjezdan Misimović

Post Postao/la no comment » 12 okt 2010, 16:17

Istog sam misljenja za sve sto je naveo velez_mostar.

Nema vajde od Zvjezdana zadnjih 7 utakmica, a od proslosti i same slave se kako vidimo nezivi. Jedna stvar koja pored njegove neangazovosti dolazi do izrazaja je da ga fizicki jaci igraci bukvalno pojedu na terenu, jednostavno ako stavis covijeka da ga cuva jedan na jedan, njega nema u toj utakmici.

U ofanzivi bih mu dao od mogucih 10 poena, ravno 3. u defanzivi njega uopste nema tako da mi olaksava cjelokupnu analizu i tu sam prisiljen da mu dam 0 poena. Mislim da se ovakav igrac treba zamjeniti sto prije.
Sto se tice nase postave, slicno vazi i za Vedada, on treba igrati poziciju koju igra u Hoffenheimu ili netreba uopste igrati. ja licno njegovo odbijanje po terenu nemogu gledati, neovisno o njegovim zaslugama prije godinu i vise dana.

Misimovic i Ibisevic se trebaju zamjeniti i trebaju se ubaciti dva vezna igraca i sredinu betonirati. Pjanica treba staviti iza Dzeke.

Moja postava:
-----------Begovic--------------
-Mujdza-Pandza-Spahic-Lulic-
--Jahic-Rahimic-Medunjanin-
------Pjanic----Salihovic------
-------------Dzeko--------------

Johnyx95
Kontakt:

Post Postao/la Johnyx95 » 12 okt 2010, 16:25

Fazon je sto Miske nije takav igrac koji ce trpiti klupu,on to nece prihvatiti i napustit ce repku.Jednostavno,on zeli igrati u prvih 11 i nece on htjeti biti poput Zlatana koji sjedi na klupi iako je u igri slabiji igrac od njega(moje misljenje),ali se zrtvuje. ;) Imam osjecaj da Zvjezdan nije takav igrac.
Zola in, Zola passes, Zola scores !

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 12 okt 2010, 18:10

Ako bi zbog toga napustio repku nek' ide odmah. Ali to su samo pretpostavke, zato će Miske ostati pa makar igledao utakmicu i sa tribina.
100% sportski i krajnje opušten potpis

RKO
Kontakt:

Post Postao/la RKO » 12 okt 2010, 18:17

A miske se uvijek svadjao i sa trenerima u klubu kad ga izvade iz igre ili ne zapocne jedino je kod Magata sutio,tako da .....
RIP SALE VILENJAK

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 12 okt 2010, 18:22

tako da mozete samo da se sagnete misketu .. kad zvijezda dzeko ode na klupu onda i miske zasluzeno sa njim treba da ide..ili mozda ne , dzeko vrijedi ipak 40 miliona e :mrgreen:
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

RKO
Kontakt:

Post Postao/la RKO » 12 okt 2010, 18:30

avenija je napisao/la:tako da mozete samo da se sagnete misketu .. kad zvijezda dzeko ode na klupu onda i miske zasluzeno sa njim treba da ide..ili mozda ne , dzeko vrijedi ipak 40 miliona e :mrgreen:
Samo se ti njemu saginji....U nogomentnoj igri vezni igrac treba dobacit loptu napadacu,zato se i zove vezni povezuju nesto....sto znaci da bi miske se trebo malo trgnut i pocet igrat i ubacivat,proigravat Dzeku...nema veze koliko vrijedi tko ali se treba znati posao jednog(Dzeke) da zabija golove i posao drugog(Misimovic) da stvara prilike za ovog prvog.Miske je zakazao i Dzeko nema lopti i onda nam sve ode u k....
RIP SALE VILENJAK

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 12 okt 2010, 23:57

RKO je napisao/la:
avenija je napisao/la:tako da mozete samo da se sagnete misketu .. kad zvijezda dzeko ode na klupu onda i miske zasluzeno sa njim treba da ide..ili mozda ne , dzeko vrijedi ipak 40 miliona e :mrgreen:
Samo se ti njemu saginji....U nogomentnoj igri vezni igrac treba dobacit loptu napadacu,zato se i zove vezni povezuju nesto....sto znaci da bi miske se trebo malo trgnut i pocet igrat i ubacivat,proigravat Dzeku...nema veze koliko vrijedi tko ali se treba znati posao jednog(Dzeke) da zabija golove i posao drugog(Misimovic) da stvara prilike za ovog prvog.Miske je zakazao i Dzeko nema lopti i onda nam sve ode u k....
pa gdje su ostalni vezni igraci da dobace loptu ?
Nismo valjda spali da se sve svodi na jednog igraca
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 13 okt 2010, 02:22

Da miske treba biti i golman i obrambeni i vezni i napadac a mozda cak i trener :roll:

RKO
Kontakt:

Post Postao/la RKO » 14 okt 2010, 00:46

avenija je napisao/la:
RKO je napisao/la:
pa gdje su ostalni vezni igraci da dobace loptu ?
Nismo valjda spali da se sve svodi na jednog igraca

Imamo 4 vezna(zadnja utakmica) dva su defanzina i sturise se zatvaraju protivnicke igrace a Pjanic na igra na svojoj poziciji a protiv Francuske je i on igrao defanzivnog veznog :roll: a ibro igrao na nesvojoj poziciji,jedino Miske igra na svojoj poziciji i gledajuci neki kvalitet i ponajbolji je tako da se od njega najvise i ocekuje,ustvari ocekivalo se najvise,sad se od njeg samo ocekuje bilo sta
RIP SALE VILENJAK

Jaydoo82
Kontakt:

Post Postao/la Jaydoo82 » 16 okt 2010, 15:53

kao sto prije napisano, izabrao je pogresnu zemlju i klub... turski fudbal nije kvalitetan kao u top 5 ligi..
u turskoj svi trce svi driblaju, odbrana samo nabija lopte i to je to.. a taj stil nepase misketu nikako... najbolje da se vrati sto prije u njemacku ili cak u spaniju /italiju ako ima ponuda...
BLUE NATION.

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 17 okt 2010, 21:15

Ljudi sta se desava sa Zvjezdanom,on je totalno van forme!... kad vidim njegovu formu,zatim Dzekinu i Ibisevicevu,onda se i ne cudim zasto nam reprezentacija ovako igra..

aqarius
Kontakt:

Post Postao/la aqarius » 17 okt 2010, 21:25

Bravo drug,ubode.A nisu ni ostali sa formom na vrhu.Pogledaj nam pa mogu reći skoro čitav prvi tim repke ,sve nešto traljavo,zamjene i kada su starteri obično ih mjenjaju.O nekoj dobroj formi ni govora.Pa Ibro nam najstardandniji nu Hajduku.Protiv Rumuna Pape igra u startnoj postavi.Svi ga smjenjuju a igrači su ti koji koče svu stvar.Treba njih kakvim pendrekom po dupetu.

Saban
Kontakt:

Post Postao/la Saban » 17 okt 2010, 21:28

"bosnas_"]Ljudi sta se desava sa Zvjezdanom,on je totalno van forme!... kad vidim njegovu formu,zatim Dzekinu i Ibisevicevu,onda se i ne cudim zasto nam reprezentacija ovako igra
..
Stize ga prokletstvo Portugala...
Bosno mojaaaa - divna, mila, lijepa, gizdavaaaa!!!!!!!
U tebi jeeeee Safet Susic, majstor fudbalaaaaaa!!!!!!!

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 17 okt 2010, 21:45

Zvjezdane ako si pametan nemoj molim te vise nikad zaigrati za reprezentaciju nama jedne i jedine Bosne i Hercegovine. Da "pljuvatori" poslje vide sta si znacio i sta znacis za reprezentaciju. Zbog tih tzv. "pljuvatora" volio bih da nikad ne odemo na veliko takmicenje. Gospodo valjao Vam je:

- kada je postizao golove u posljednjim minutama, i spasavao nas blamaze u prijateljskim utakmicama
- kada je Spaniji usred Valencije postizao pogodak
- kada nije odbio za razliku od nekih da igra za svoju domovinu kada je to bilo najteze (kada je ekipa predvodjena sadasnjim kapitenom bojkotovala reprezentaciju)
- kada je u tim istim kvalifikacijama svojim golovima i asistencijama nas spasio da budemo zadnji na tabeli
- kada je nas prakticki sam odveo do baraza (od ukupno 24 golva nase reprezentacije, on je bio kreator njih 13, sto kao asistent, sto kao strijelac)
- kada je dva puta zaredom bio najbolji asistent Bundeslige
- kada je odbijao da igra za tzv. reprezentaciju RS-a

I onda se ti isti "pljuvatori" cude sto je neko odabrao drugu reprezentaciju. Bogami kada malo bolje razmislim mozda bih i ja isto uradio i pored velike ljubavi prema BiH. Takodjer ti isti "pljuvatori" su sakrili u misiju rupu kada je za jedno poluvrijeme sam rasturio Bayern, tada ih nije bilo da pljuju. Ja takve osobe ne uzimam za ozbiljno, a ovo je takodjer i jedan od razloga sto mi nikad necemo uspjeti. Npr. jedan Klose odigra katastrofalno cijelu sezonu u Bayernu, Loew mu uputi poziv za SP, on ima podrsku cijele nacije, a vrati im je kada je bilo najpotrebnije. Zato Miske budi pametan, ima ovdje normalnih ljudi koji te cjene i postuju i znaju sta si uradio za reprezentaciju, oprosti se od nacionalnog dresa i uzivaj s svojom porodicom i svojim prijateljima, iapk si ti za njih gospoda koja je nesta postigla u zivotu i nemas potrebe da slusas njihove frustracije.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 17 okt 2010, 21:53

Nije odigrao danas bog zna sta, izvizdan je od publike ali mislim da mu treba vremena da se ukolopi, novi klub, zemlja, nova sredina....vidi se na njemu da jos dijeluje "izgubljeno". Ja ne sumnjam da ce se Miske vratit' na stare staze, samo mu treba pruziti podrsku. Zato: MISKE IZDRZI!!!

@amere..svaka cast za post, svaka ti je na mjestu !!
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 17 okt 2010, 21:58

Miske je uletio u nikad goru Galatu u posljednjih deset godina.Vise po igri,nego po rezultatima,mada su i rezultati za plakati.
Onaj konjina od Hoenesa kao i uprava kluba mu se isto zahvalilo i cestitalo ''usranom''rukom.
Pape itekako cjeni Misketa i zna sta moze.
Medjutim sav se hamelj natakario na Misketa u posljednje vrijeme.
Onaj ko bi ga mjenjao u repci,nek pogleda jucer tekmu Medunjanina duplo golo.Frajo se bukvalno vidio nije a igrao pa skoro tu poziciju o kojima pricamo.
Ili mozda sad veceras Pjanu,grije li klupu grije.
Kad se uzme za obzir danas Vedino potanko izdanje kao i Dzekino jucer.
Nebi bilo lose da se poprica,zasto je onda losa igra repke.
To znaci Pape kriv,sto su ovi glavni na marginama igre svojih klubova.Vec mjesecima.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 17 okt 2010, 22:23, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Identitet
Kontakt:

Post Postao/la Identitet » 17 okt 2010, 22:18

Ma greska mu je ja mislim sto je otisao u Galatu. velika ocekivanja, a katastrofa rezultati, tesko je to za igrace, a pogotovo njega. Novi, ne zna saigrace, ne zna jezik...nije mu lako, ali izdrzi Miske!!

Saban
Kontakt:

Post Postao/la Saban » 17 okt 2010, 22:30

Identitet je napisao/la:Ma greska mu je ja mislim sto je otisao u Galatu. velika ocekivanja, a katastrofa rezultati, tesko je to za igrace, a pogotovo njega. Novi, ne zna saigrace, ne zna jezik...nije mu lako, ali izdrzi Miske!!
Pa sad...ne mislim da je imao bas previse izbora...
Bosno mojaaaa - divna, mila, lijepa, gizdavaaaa!!!!!!!
U tebi jeeeee Safet Susic, majstor fudbalaaaaaa!!!!!!!

B0SANAC
Kontakt:

Post Postao/la B0SANAC » 17 okt 2010, 22:30

Saban je napisao/la:
Identitet je napisao/la:Ma greska mu je ja mislim sto je otisao u Galatu. velika ocekivanja, a katastrofa rezultati, tesko je to za igrace, a pogotovo njega. Novi, ne zna saigrace, ne zna jezik...nije mu lako, ali izdrzi Miske!!
Pa sad...ne mislim da je imao bas previse izbora...
Schalke, koji je pred vratima cvajte :D

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 17 okt 2010, 22:43

Ma nema do Zvjezdan ne promijeni nesto u svojoj glavi , tipa ustane se svako jutro u 6 i exra 10 kilometara treninga , dalje malo vjezbanje klizecih startova, kratki sprintevi , duzi sprintevi nema tu pomaka naprijed. Moze samo nazad.

Nije njemu ni do novog kluba niti je bilo do Wolsburga niti sto mu ne prave saigraci mjesta na sredini (gluplje teze nisam u zivotu cuo btw.) .
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.