Ne znam ko još čita avazmiky_hz je napisao/la:Ova izjava iz naslova ,uopste u daljem textu ne postoji,niti je sef rekao nesto na ovaj nacin.
Ja sumnjam da je dao i izjavu za njih al et...
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ne znam ko još čita avazmiky_hz je napisao/la:Ova izjava iz naslova ,uopste u daljem textu ne postoji,niti je sef rekao nesto na ovaj nacin.
mene vesele rezultati i plasman ekipe trenutno, igru i kadar treba brusiti, nije da nema šta...Inijesta je napisao/la:
Ma ja sam svakako odusevljen igrom cijele ekipe , sve kontam da sanjam , strahovo sam od uzasne sezone tako da ih trenutno svakog ko brata rodjenog volim
Samo da mi nastavimo u ovom ritmu do maja aBd, ostalo nebitno
Ja "citam"Anonjimus je napisao/la:Ne znam ko još čita avazmiky_hz je napisao/la:Ova izjava iz naslova ,uopste u daljem textu ne postoji,niti je sef rekao nesto na ovaj nacin.![]()
Kako bolan ne cita , vidim ljude idu u zahod a pod rukom dnevni avaz noseAnonjimus je napisao/la:Ne znam ko još čita avazmiky_hz je napisao/la:Ova izjava iz naslova ,uopste u daljem textu ne postoji,niti je sef rekao nesto na ovaj nacin.![]()
Eee nije to fazon.BordoSarajevo je napisao/la:Pustite se Krste, komentarišite igru Crepulje, Tatara, Dupovca.. zaslužili su pohvale
Svi bi mi voljeli(Uprava,Husref,navijaci) da produze.Samo njih dvojica bi rado van BiH.Licno bih bio zadovoljan i sa 6 mjeseci produzetka.Dovoljno da budemo konkurentni u PL i aBd u kval. LP.oldtown1990 je napisao/la:Vidim neki pisu da Adukora i Rahmanovica ne treba poslati na zapad ako ce nam titulu donijeti. A sta ako nam ne donesu titulu a isto tako ne produze ni ugovor???
U par godina previse bi bilo da 4 najbolja igraca odu besplatno. To se jednostavno ne smije desavati. Ako necete produziti ugovor (naravno po dosta boljim uslovima) bujrum na zapad. Titula se moze osvojiti i bez njih naravno uz bar jedno dobro pojacanje zimi, jer zamjenu za Rahmanovica vec imamo.
>Crepulja kako sad igra je briga manje za Adukora i Rahmanovicaskoroalen je napisao/la:Eee nije to fazon.BordoSarajevo je napisao/la:Pustite se Krste, komentarišite igru Crepulje, Tatara, Dupovca.. zaslužili su pohvale
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.