Ne sikiraj se LBJ donosi titulu ove godine na fantasyuSiamoNoi je napisao/la:Najgori dio u svemu ovome je što sam moram pratit je*ene Lakerse zbog LeBrona.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako,BernardBarnjak
Ne sikiraj se LBJ donosi titulu ove godine na fantasyuSiamoNoi je napisao/la:Najgori dio u svemu ovome je što sam moram pratit je*ene Lakerse zbog LeBrona.
Ma neka ne bude ispod 8.mjesta gdje sam ga birao i ja zadovoljan.Azpi je napisao/la:Ne sikiraj se LBJ donosi titulu ove godine na fantasyuSiamoNoi je napisao/la:Najgori dio u svemu ovome je što sad moram pratit je*ene Lakerse zbog LeBrona.
jose je napisao/la:Haj nek se prijave dvojica kandidata za mjesto Co-Commissioner, da odobravaju i zabranjuju trejdove i slično.
Ja vjerovatno neću baš imati previše vremena ili neću biti uvijek tu prisutan da nabrzaka odobrim trade.
Torn acl.SiamoNoi je napisao/la:Ma neka ne bude ispod 8.mjesta gdje sam ga birao i ja zadovoljan.Azpi je napisao/la:Ne sikiraj se LBJ donosi titulu ove godine na fantasyuSiamoNoi je napisao/la:Najgori dio u svemu ovome je što sad moram pratit je*ene Lakerse zbog LeBrona.
Bit će veselo danas kad izađu rezultati koliko Murray izbiva.Taman se jučer ozlijedio,a ja nisam pojma imao.
Trebao bi i nekog centra uzet u trejdu.Tek nakon drafta shvatio da sam samo jednog izabrao.
Pitanje je hoće li on ikako zaigrati ove godine, pogotovo ako Knicksi budu u tank modu.SiamoNoi je napisao/la:Tko je ovaj adriano_leite?Dropao čovjek Porzingisa.Poslužit će za PO
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.