Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
braco je napisao/la:Potom je pristigao kontigent Željovaca, prvo Vedran Kjosevski kojeg su zezali da ne pije u sobi, Edin Džeko u pratnji supruge i sestre, a onda Rijad Bajić i Ibrahim Šehić... U vrijeme ručka stigao je i Asmir Begović koji je izmamo osmijeh na lica onih koji ga nisu dugo vidjeli u reprezentaciji. Miralem Pjanić stigao je u pratnji priatelja Miralema Nalića.
Nema to veze...pogledaj ovoakisarajevo92 je napisao/la:Zeljo - Gosk 1:2 - par dana kasnije Gosk - Zrinjski 0:4
Zeljo - Krupa 1:1 - par dana kasnije Krupa - Sarajevo 1:4
Mladost - Zeljo 2:2 - par dana kasnije Mladost - Sarajevo 0:6
Zeljo - Sloboda 0:0 - par dana kasnije Sloboda - Brgule 0:3
Jaki smo
Nismo mi Atletico da igramo 442, to mogu izdrzati samo fizicki dominantne ekipe. Ja ne znam zasto bi se neko rjesavao Bakraca, momak mozda nije Graovac ali po meni je odlican u tandemu sa Rodinom.Topnikus je napisao/la:Rijesiti se na zimu Bakraca, Arezine, Bogija, Jazvica pa mozda I veselog koji je dosao u uzasnom stanju I to se dobili od glavu. Dovesti dva stopera, kreativca dobrog I napadaca al ne krilo. Igrati 4 - 4 - 2. Ne gomilati, samo bas ono sto treba I da valja.
em skrivi svaku tekmu po jedan pogodak, Bakrac nije nista posebno ali je kolje ispred Kemekerimatomic1921 je napisao/la:Nismo mi Atletico da igramo 442, to mogu izdrzati samo fizicki dominantne ekipe. Ja ne znam zasto bi se neko rjesavao Bakraca, momak mozda nije Graovac ali po meni je odlican u tandemu sa Rodinom.Topnikus je napisao/la:Rijesiti se na zimu Bakraca, Arezine, Bogija, Jazvica pa mozda I veselog koji je dosao u uzasnom stanju I to se dobili od glavu. Dovesti dva stopera, kreativca dobrog I napadaca al ne krilo. Igrati 4 - 4 - 2. Ne gomilati, samo bas ono sto treba I da valja.
Sta treba da gledamo Kemu svaku utakmicu, em neinteligentan em spor?!?
jos mu je plus sto zivi nesportskikerimatomic1921 je napisao/la:Pa to je taj profil igraca nase uprave, 30+, bez kluba i van forme...
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Levin, Napaceni87, Paromlinac, perodeformero i 14 gostiju.