Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Bony caša višeMadal je napisao/la:Sad ce kuce od cokolade i prozori od marmeladeklasik je napisao/la:I sta dalje?
Ma nama nikad nije dosadno. Uvijek neka frka.sviunapad1010 je napisao/la:Taman da imamo o čemu pisati na pauzi
Al tad nije bilo "Uprava napolje" od ovih dezurnih Azmiropusaca kite. J3bem i njih i seljacinu Azmira.DamirT je napisao/la:Pa sta ima veze sto smo izgubili?Izgubi i Real pa sta?Mene vise boli onaj poraz od Drine nego ovaj,tad smo se borili za titulu,a sad smo se trebali borit za ostanak,i vidite koji smo.Evropa nije izgubljena,na polusezoni dovest par dobrih igraca i par solidnih backup igraca i opet smo u igri za Evropu
**** Azmira nego de ti nama reci koliko miliona od prodaje cemo uzeti za najveceg antitalenta jugoistocne evrope, posto vidim prolaze dani a onaj tvoj miljenik ne moze da pogodi okean sa plaze ?Beduin je napisao/la:Al tad nije bilo "Uprava napolje" od ovih dezurnih Azmiropusaca kite. J3bem i njih i seljacinu Azmira.DamirT je napisao/la:Pa sta ima veze sto smo izgubili?Izgubi i Real pa sta?Mene vise boli onaj poraz od Drine nego ovaj,tad smo se borili za titulu,a sad smo se trebali borit za ostanak,i vidite koji smo.Evropa nije izgubljena,na polusezoni dovest par dobrih igraca i par solidnih backup igraca i opet smo u igri za Evropu
Idemo dalje, podrska Nalicu, a dok ne nadjemo boljeg za nas voljeni klub od Senada, tako nam je kako nam je. Ovi Azmirovi prdezi po forumu bi samo mijenjali nesto a satrase se oko linkova za tekmu, a da ne govorim kako nemaju nikakvog kandidata za predsjednika, nego samo nek se mijenja ako im nije po volji. E kurko im.
Za antitalenta mozemo samo dobit njonju!HElo je napisao/la:**** Azmira nego de ti nama reci koliko miliona od prodaje cemo uzeti za najveceg antitalenta jugoistocne evrope, posto vidim prolaze dani a onaj tvoj miljenik ne moze da pogodi okean sa plaze ?Beduin je napisao/la:Al tad nije bilo "Uprava napolje" od ovih dezurnih Azmiropusaca kite. J3bem i njih i seljacinu Azmira.DamirT je napisao/la:Pa sta ima veze sto smo izgubili?Izgubi i Real pa sta?Mene vise boli onaj poraz od Drine nego ovaj,tad smo se borili za titulu,a sad smo se trebali borit za ostanak,i vidite koji smo.Evropa nije izgubljena,na polusezoni dovest par dobrih igraca i par solidnih backup igraca i opet smo u igri za Evropu
Idemo dalje, podrska Nalicu, a dok ne nadjemo boljeg za nas voljeni klub od Senada, tako nam je kako nam je. Ovi Azmirovi prdezi po forumu bi samo mijenjali nesto a satrase se oko linkova za tekmu, a da ne govorim kako nemaju nikakvog kandidata za predsjednika, nego samo nek se mijenja ako im nije po volji. E kurko im.
koji ćeš nam kyracNjonjoVam je napisao/la:
Za antitalenta mozemo samo dobit njonju!
Taj sigurno neće doći . . još onda sam saznao da ga to zanima ko vremenska prognoza u KonguTz1986 je napisao/la:Ja mislim da će nam Turčin Yavuz za predsjednika doci
I mi turskog konja za trku imamoTz1986 je napisao/la:Ja mislim da će nam Turčin Yavuz za predsjednika doci
Ma sta ces reakcije, nece ti doci ni gori ni bolji sigurno. Doci ce koga zafrkaju da preuzme jer vjerovatno svi bjeze od toga.salinas je napisao/la:Koliko se trazio Senadov odlazak, i nema nekih posebnih reakcija na forumu![]()
Mislim, libo me, ni tamo ni vamo, al fakat cudno![]()
Sto nek rece, sad ce med i mijeko![]()
Cirkus Sloboda nastavlja sa radom
Problem ti je sto ce doci i nece znati ko je dobar, los, zao. Dok se nauci voditi klub i bude izvaran od raznih ljudi proci ce godina dana. Dok kod ovih koji su vec u klubu i oko nema niko kapacitet takav da vodi dobro klub.ultrasstyle_tz je napisao/la:nadam se da imaju nekog.
ako opet bude hajmo mijenjati, pa cemo vidjeti sta ce bit ili ode covjek a nemamo rjesenja- onda bez komentara
Nerko Bony, Mensur Alic, tu su godinama, upoznati sa svime, samo je bitno da se na skupstini donesu drugi zakljucci, da se promijeni taj "ustav", a za predsjednika ce se naci neko.tuzlak1987 je napisao/la:Problem ti je sto ce doci i nece znati ko je dobar, los, zao. Dok se nauci voditi klub i bude izvaran od raznih ljudi proci ce godina dana. Dok kod ovih koji su vec u klubu i oko nema niko kapacitet takav da vodi dobro klub.ultrasstyle_tz je napisao/la:nadam se da imaju nekog.
ako opet bude hajmo mijenjati, pa cemo vidjeti sta ce bit ili ode covjek a nemamo rjesenja- onda bez komentara
Krpic je bio moj favorit, Tarik je bio moj favorit, Perica je moj favorit, a nasa talentovana djeca zelim im prodaju i pare Slobodi, jer je to rijetkost u nasem klubu pa ti talenti sad igraju i Sarajevu, Zrinjskom i drugim klubovima...HElo je napisao/la:**** Azmira nego de ti nama reci koliko miliona od prodaje cemo uzeti za najveceg antitalenta jugoistocne evrope, posto vidim prolaze dani a onaj tvoj miljenik ne moze da pogodi okean sa plaze ?Beduin je napisao/la:Al tad nije bilo "Uprava napolje" od ovih dezurnih Azmiropusaca kite. J3bem i njih i seljacinu Azmira.DamirT je napisao/la:Pa sta ima veze sto smo izgubili?Izgubi i Real pa sta?Mene vise boli onaj poraz od Drine nego ovaj,tad smo se borili za titulu,a sad smo se trebali borit za ostanak,i vidite koji smo.Evropa nije izgubljena,na polusezoni dovest par dobrih igraca i par solidnih backup igraca i opet smo u igri za Evropu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.