FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

MrtvaCarsija
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la MrtvaCarsija » 09 okt 2018, 07:18

Evo prilike za Solinasa on je ovdje iznosio da bi bio voljan da bude predsjednik hehehe

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 09 okt 2018, 08:38

ode i senco, dajte nam sad kakvog sposobnog :D
salu na stranu, sto neko rece ako ce opet udarat kozmeticki, reda radi promjenu, onda je svejedno.

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 09 okt 2018, 08:46

dobro ni todorovog transfera ne bi bilo da se ne otrpi, a sjeticete se prozivki.
mali began ne bi dobio sansu da se terzic ne povrijedi jel tako?
jebga ne znas dok ne probas neka kombinacija djece iz domaceg pogona i par zrelijih kao pero ignjat.idemo dalje idemo ludo idemo jako i bez predsjednika zasad :opaopa: :lol:
jos da se azir vrati

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 09 okt 2018, 09:10

Mozda se "razdeljak" vrati, imace vise vremena za klub nakon politickog uspjeha, hhh.

Nego, jel Senad fakat otisao ili opet ista prica odlazim ako imate boljeg i ti fazoni?
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Brcanskamalta
Kontakt:

Post Postao/la Brcanskamalta » 09 okt 2018, 10:01

MrtvaCarsija je napisao/la:Evo prilike za Solinasa on je ovdje iznosio da bi bio voljan da bude predsjednik hehehe
Naravno,sa skoro milion od grada, nesto malo sponzorcica prodamo Beganovica mislim da ti i ja ne bi losije rezultate imali od prethodnika...
Sastavili bi dobru ekipu....
Koliko bi nam (koliko bi mi)poslo za rukom promjena statuta i povratak omladinskog pod nasu kontrolu to je druga stvar....
Ono ruglo od Tusnja se mora srediti kada nikada istok ne bi napravili....
Uloziti u zapad i sjever jbg ti zapad ko iz gospodara prstenova Mordor u pm.
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic

"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 09 okt 2018, 12:40

ma normalno da su promjene kozmeticke. Grad ne vjerujem da ce prepustiti kontrolu nad klubom.

nadati se samo da ce doci neko sa Senadovom energijom i posvecenoscu ali malo odmjereniji u izjavama i nekim nastupima.

sve u svemu, sto se kaze, da ce biti neki veliki pomak - nece ali eto makar da se kozmeticki popegla nesto

senad to realno nije lose vodio obzirom na okolnosti pogotovo, ali mogao je malo to zamotati bolje, masnu staviti, izbjeci neke sukobe itd
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 09 okt 2018, 13:23

vec je pocela utrka u odbijanju poziciju. Pametni se oglase odmah, da nacelnik zna da ih ne zove uopce jer on kad nazove tesko je odbiti
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

salinas
Kontakt:

Post Postao/la salinas » 09 okt 2018, 13:32

Ima li sta fudbalski, hoce li biti utakmica u pauzi?

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 09 okt 2018, 13:40

Steta najveca bi bila potrositi jos jednog odlicnog trenera, Senad manje-vise je radio ok posao, ali ocito da trebaju promjene. Ali ko ce preuzeti ovako nezdravu sredinu i tako neiredjen klub, to je goruce pitanje.

Potrpsili smo i olako se odrekli "kanal frizure", zatim Senada otjerali nakon sto je sam otisao i opet ostao te pokazao da se moze voditi ovaj klub i prodavati igraci (ali i sam usrao sa Savezom i pojedinim igracima, Krpic i Husic su morali ostati i sve bi bilo lakse ove sezone s njima), tako da sad jedino vidim Nerku ili Memproma, ne znam da neko treci cak i ima bilo sta sa Slobodom, a kamoli neku zelju ili volju da je vodi ovakvu nakaradnu.

075 ❤

katarakta

Post Postao/la katarakta » 09 okt 2018, 14:39

Info kažu da je prvi i jedini kandidat Sead Kozlić i da u petak novi predsjednik neće biti imenovan
Niko, niko, samo Sloboda

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 09 okt 2018, 15:16

Treba ti neko ko ce zapostaviti svoj posao, a ne neko ko ce doci nakon 16:00 sati iz firme da vidi sta ima u Slobodi. Ako se po jutru dan poznaje mi mozemo dobiti samo nove ljude koji ce manje vremena ulagati u Slobodu od Mujkanovica.

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 09 okt 2018, 16:07

Znqci krca graha opet aa jebm ti minutu
:lol: :facepalm:
ZNACI vidis da taj nacin izbora ne sljaka jednostwvno ne ide i guras pod svaku cijenu :urnebes: :facepalm:

katarakta

Post Postao/la katarakta » 09 okt 2018, 17:12

tuzlak1987 je napisao/la:Treba ti neko ko ce zapostaviti svoj posao, a ne neko ko ce doci nakon 16:00 sati iz firme da vidi sta ima u Slobodi. Ako se po jutru dan poznaje mi mozemo dobiti samo nove ljude koji ce manje vremena ulagati u Slobodu od Mujkanovica.
Covjek radi u Sarajevu koliko ja znam
Niko, niko, samo Sloboda

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 09 okt 2018, 18:38

Gdje su sad Hary, HElo, Njonjo i kompanija, cekaju opet da gradonacelnik izabere predsjednika pa da mogu dati misljenje? Ili 'pak sami rade na pronalasku predsjednika kluba?
Eto otisao ublehas i kabadahija Senad (bez ironije ovo pisem), dakle, gdje su rjesenja forumskih strucnjaka? Hajde Hary, koga dovodis, kad si vec ovoga tjerao kao najvece zlo kluba? De povuci veze, pozovi forumsku kompaniju i izvucite nam Slobodu iz govana.

Ja iskreno nemam koga dovesti u Slobodu pa sam zato manje tjerao i Senada jer se prihvatio vruceg krompira u nevakat. Ko god dosao ima moju podrsku jer ionako je klub u qurcu. Ali ne bih mu bio u kozi ko god to dosao.

075 ❤

infected
Kontakt:

Post Postao/la infected » 09 okt 2018, 18:44

Dolaze bolji dani za klub. Ko god da dodje, ne moze biti gori od ovog i kao predsjednik i kao covjek. Imali smo i gore periode pa smo se izvlacili nekako. Zadnji razlog zbog kojeg je senco prihvatio ovu ulogu je ljubav prema Slobodi, a prvi interes.

Sreca pa sina nije ugurao u prvih 11 :D :D
mosa zlatu mosa bodaslo

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 09 okt 2018, 18:47

otjerali smo senada lopova, mada rekose da on nece nigdje dok ne proda svog antitalenta Smajica :pinokio: sad kad kandidati nagrnu sa svih strana ko ce nam stati u kraj :urnebes:
Sloboda Tuzla

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 09 okt 2018, 19:02

infected je napisao/la:Dolaze bolji dani za klub. Ko god da dodje, ne moze biti gori od ovog i kao predsjednik i kao covjek. Imali smo i gore periode pa smo se izvlacili nekako. Zadnji razlog zbog kojeg je senco prihvatio ovu ulogu je ljubav prema Slobodi, a prvi interes.

Koliko duga je ostavio iza sebe, a koliko njegovi prethodnici?
Koga smo prodali prije njega i za koliko, a koga tokom njegove vladavine?
Koje sponzore i koliko para je ulazilo u klub prije njega, a koliko poslije njega?

I u startu da se ogradim, po ko zna koji put, nisam njegov fan i puca mi kara za njim kao covjekom i predsjednikom, al hajmo malo fakticki pricati?

Fukatatz - sto je najgore (ili najbolje), dugo nismo imali ovako talentovanu generaciju mladica i neko pametan, sposoban i spreman da ulozi koji dinar u ovu godinu-dvije, dobre pare bi se mogle napraviti prodajom igraca, pa i po cijenu da rezultat trpi u smislu sredine tabele a mozda se ukaze prilika za Evropu. Al neko ko ce se posvetiti klubu prvenstveno, a ne usljed moranja nametnute pozicije od gradskih vlasti kao sekundarni posao.

075 ❤

zlatnakoka
Kontakt:

Post Postao/la zlatnakoka » 09 okt 2018, 19:12

Beduin je napisao/la:
infected je napisao/la:Dolaze bolji dani za klub. Ko god da dodje, ne moze biti gori od ovog i kao predsjednik i kao covjek. Imali smo i gore periode pa smo se izvlacili nekako. Zadnji razlog zbog kojeg je senco prihvatio ovu ulogu je ljubav prema Slobodi, a prvi interes.

Koliko duga je ostavio iza sebe, a koliko njegovi prethodnici?
Koga smo prodali prije njega i za koliko, a koga tokom njegove vladavine?
Koje sponzore i koliko para je ulazilo u klub prije njega, a koliko poslije njega?

I u startu da se ogradim, po ko zna koji put, nisam njegov fan i puca mi kara za njim kao covjekom i predsjednikom, al hajmo malo fakticki pricati?

Fukatatz - sto je najgore (ili najbolje), dugo nismo imali ovako talentovanu generaciju mladica i neko pametan, sposoban i spreman da ulozi koji dinar u ovu godinu-dvije, dobre pare bi se mogle napraviti prodajom igraca, pa i po cijenu da rezultat trpi u smislu sredine tabele a mozda se ukaze prilika za Evropu. Al neko ko ce se posvetiti klubu prvenstveno, a ne usljed moranja nametnute pozicije od gradskih vlasti kao sekundarni posao.
Najradije se ne bih vraćao na ovo, ali kad navaljujete, Azmir Husić nije ostavio ništa duga **** vas on i mene sa vama.

Senad Mujkanović, ZASAD SE NE ZNA da li je, i ako jeste koliko je duga ostavio ili profita napravio!!!

Sponzori su takodje velikom većinom došli u AH vrijeme. Za WWIN nisam siguran.
Zadnja izmjena: zlatnakoka, dana/u 09 okt 2018, 19:17, ukupno mijenjano 1 put.

ovisnik
Kontakt:

Post Postao/la ovisnik » 09 okt 2018, 19:15

Nerko Bony je dobro rješenje ako želi prihvatiti ovu nezahvalnu funkciju. Sloboda osim ljubavi ne nudi ništa, dobićeš milion kritičara i protivnika a dobiti jedva 1500 stalnih navijača, koji ti na svaki kiks igrača jebu mater i to u lice pod ložom na B tribini. Bez obzira na to za nadati se da Bony prihvati, jer je navijač Slobode dugi niz godina, uz stalnu finansijsku podršku grada i gradskih preduzeća može se uz korektan UO napraviti dobra priča uz Nalu i malo širi roster igrača.

katarakta

Post Postao/la katarakta » 09 okt 2018, 19:18

slika
Niko, niko, samo Sloboda

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: tuzlanskinacin i 4 gosta.