EP 2012 - Kvalifikacije (nasa grupa)
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: EP 2012 - Kvalifikacije (nasa grupa)
U narednoj godini domace utakmice ce se igrati na Bilinom Polju. 

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Nadamo se.Elegant je napisao/la:U narednoj godini domace utakmice ce se igrati na Bilinom Polju.

Danas Bjelorusija - Albanija. Valjda ima neki dobar stream.
Luda je grupa, baš me zanima kakvi će rezultati večeras biti.
100% sportski i krajnje opušten potpis
Bice interesantno do zadnje utakmice.
Zadnja izmjena: B0SANAC, dana/u 12 okt 2010, 19:46, ukupno mijenjano 1 put.
Prve rijeci nakon sto smo izvukli grupu:
'Dobro je,nema Spanije.'
'Dobro je,nema Spanije.'

Zola in, Zola passes, Zola scores !
Vise mi je pun k... Spanije, pogotovo nakon 2005 na Mestalli.Johnyx95 je napisao/la:Prve rijeci nakon sto smo izvukli grupu:
'Dobro je,nema Spanije.'

Zadnja izmjena: B0SANAC, dana/u 12 okt 2010, 19:26, ukupno mijenjano 2 puta.
U sastavu Albanije nema Cane i Bogdanija, dok za Bjelorusiju nece nastupiti Hleb. Brat Vyacheslav je ostao na klupi. Jos nekoliko minuta do pocetka...
Seks je užitak, a gol je ekstaza.
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Remijem će završiti utakmica, definitivno.gollum je napisao/la:U sastavu Albanije nema Cane i Bogdanija, dok za Bjelorusiju nece nastupiti Hleb. Brat Vyacheslav je ostao na klupi. Jos nekoliko minuta do pocetka...

heehehehe mislio sam da smo najgori u qualifikati........... ali nismo turska je gora 

- Cincinnatus
- Kontakt:
Kako su poceli 2:0 BEL - ALB
"On a football team, it's not the strength of the individual players, but it is the strength of the unit and how they all function."
nemoj hlupat majketiCincinnatus je napisao/la:Kako su poceli 2:0 BEL - ALB
- Cincinnatus
- Kontakt:
1-0 vec.
Sta sam rekao
Sta sam rekao
"On a football team, it's not the strength of the individual players, but it is the strength of the unit and how they all function."
Belarus - Albania 1:0
9' Rodionov
@Cincinnatus
U pravu si bio.
Ovdje bi komotno moglo biti 2-0
Blic tabela:
1. Belarus 8
2. Francuska 6 (-1)
3. Albanija 5
4. BiH (-1) 4
5. Rumunija 2 (-1)
6. Luxemburg 1 (-1)
9' Rodionov
@Cincinnatus
U pravu si bio.
Ovdje bi komotno moglo biti 2-0
Blic tabela:
1. Belarus 8
2. Francuska 6 (-1)
3. Albanija 5
4. BiH (-1) 4
5. Rumunija 2 (-1)
6. Luxemburg 1 (-1)
-
- Kontakt:
hoce ove albance precke, nema sta. gledao sam rumuniju protiv francuske kao sada i bjeloruse i cini mi se obje repke igraju bolje od nas. nekako tu su glava i rep i htjenje. vidi se to
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!
- NoName
- Kontakt:
što danas i nije neko mudro slovo, priznat ćešdžakailibu je napisao/la:hoce ove albance precke, nema sta. gledao sam rumuniju protiv francuske kao sada i bjeloruse i cini mi se obje repke igraju bolje od nas. nekako tu su glava i rep i htjenje. vidi se to

Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
-
- Kontakt:
ma upravo tako, nego sjetim se kako smo mi nekada igrali. kada vidim ove bjeloruse rastrcane po terenu prosto me strahNoName je napisao/la:što danas i nije neko mudro slovo, priznat ćešdžakailibu je napisao/la:hoce ove albance precke, nema sta. gledao sam rumuniju protiv francuske kao sada i bjeloruse i cini mi se obje repke igraju bolje od nas. nekako tu su glava i rep i htjenje. vidi se to
-
- Kontakt:
dizu se albanci ko crno bijeli tv- mozda ovdje i x vidimo
Mala olaksavajuca okolnost ce biti sto nas u Minsku nece docekati vatrena atmosfera. Stadion sablasno prazan.
Ono cega se najvise trebamo pribojavati je brzina bjeloruskih veznih igraca (posebno poznavajuci "pokretljivost" nase vezne linije) i njihova transformacija iz odbrane u napad. Vrlo opasne polukontre i kontre.
Albanci u podredjenom polozaju, jako tesko ce ovdje do pozitivnog rezultata, ali valjda ce ih sreca jos jednom pomaziti. Nek' ide na nas racun.
Ono cega se najvise trebamo pribojavati je brzina bjeloruskih veznih igraca (posebno poznavajuci "pokretljivost" nase vezne linije) i njihova transformacija iz odbrane u napad. Vrlo opasne polukontre i kontre.
Albanci u podredjenom polozaju, jako tesko ce ovdje do pozitivnog rezultata, ali valjda ce ih sreca jos jednom pomaziti. Nek' ide na nas racun.
-
- Kontakt:
imao sam super link kokji se nekim slucajem zagubio pa ako moze link da mi neko proslijedi.hvalagollum je napisao/la:Mala olaksavajuca okolnost ce biti sto nas u Minsku nece docekati vatrena atmosfera. Stadion sablasno prazan.
Ja sam gledao na atdhe.net, ali sad ne radi. 
EDIT: Sad je u redu.

EDIT: Sad je u redu.
Zadnja izmjena: gollum, dana/u 12 okt 2010, 20:49, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.