FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

DenchiNL
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la DenchiNL » 09 okt 2018, 15:53

ado-hz je napisao/la:Evo Kek dao otkaz u Rijeci....da otjeramo Husrefa i dovedemo njega??? :D
pa ako je rijeci skup, šta ćemo mi :urnebes: :rol:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 09 okt 2018, 16:40

In Husref we trust!
1946~

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 09 okt 2018, 16:56

Lecler je napisao/la:Stvarno slabo koji igrač ima da ga niste pominjali u negativnom kontekstu. Razumijem kad gubimo i kad smo loši,tad smo svi ljuti i ne valja nam niko.
Ja gledam utakmice Sarajeva redovno već nekih 22-23 godine i ne sjećam se da je neka ekipa bila ovako kompaktna jedino možda ekipa iz jesenjeg dijela sezone 2006/07 Mačkić,Trivunović,Muharemović,Turković,Obuća itd...
Mi moramo stati svi iza ove ekipe,povećati broj gledalaca(pogotovo na domaćim utakmicama)ovo je nevjerovatan spoj mladosti i iskustva i stvarno smo na dobrom putu da osvojimo titulu a ako Bog da i duplu krunu.
Vamos Sarajevo!
Potpuno si u pravu.Svi trebamo biti zadovoljni.Rekao bih i iznenadjeni sjajnim timom i rezultatima.Ako mogu ponoviti ono sto svi znamo fudbal je postao biznis odnosno fabrika.Sve moderne fabrike koriste ISO Standarde i razne certifikate.
ISO standardi zahtjevaju stalna mjerenja,kontrole,poboljsanja,preventivne i korektivne akcije.Mjerenjem utvrdis gdje je problem ,kao sto si ti utvrdio ovo oko posjete.Na Upravi je da pokusa to sto bolje rijesiti na zadovoljstvu svih:Tana ,Uprave i navijaca.Ja sam misljenja da cijene karata trebaju biti 3,5 10(8).Mozda nisam u pravu,na Upravi je da to rijesi, ako su mogli rijesiti veci problem(prvi smo,igramo lijepo i efikasno),onda ce rijesiti i manji problem posjete.
Kao primjer preventivne akcije navest cu Juventusovo dovodjenje C.Ronalda.Nije im bio neophodan,dali velike pare , ali ce profitirati marketinski i kvalitetno.
Nadam se da svi imamo pravo na misljenje,pa svi smo navijaci FKS.Sigurno nisam zlonamjeran,ali to ne znaci da mi misljenje nije pogresno. Pozdrav svima. :thumbup:
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 09 okt 2018, 17:18

Orangina85 je napisao/la:
skoroalen je napisao/la:Šišić je neinteligentno krilo, nažalost. Podsjeća me na Lennona, Wright-Philipsa i ostala 'glupa' engleska krila. Osim brzine nema ništa drugo, i ono u Krupi je na sreću ušlo. Nadam se da će se popravit al realno slabo je pokazao.
Ma totalno neskolovan igrac, vecinu vremena je pogubljen i ne zna gdje treba stajati i sta treba raditi bez lopte. Jedina prednost mu je brzina i to je sve. Mislim da nije za Sarajeva
Ako Vi dajete sebi za pravo da komentarisete Sisica,mozete li mi odgovoriti na ovo pitanje.
Da na dresu Velkoskog stoji prezime Sisic,Halilovic ili Handzic i da ima ucinak kao Velkovski kako biste ocijenili tog igraca za ovih 18 odigranih utakmica ?

Orangina85
Kontakt:

Post Postao/la Orangina85 » 09 okt 2018, 17:24

Ne mogu reci da najbolje razumijem pitanje. Meni ne igra ulogu prezime na dresu vec igra na terenu. Ucinak zavisi dosta od pozicije i zadataka i ne radi se samo o golovima i asistencijama. Nemam ja nista protiv Sisica ako na to aludiras. A prijatelju cemu persiranje? :)

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 09 okt 2018, 18:04

ko god uređuje stranicu kluba zahvaljujem na uklanjanju one 2 barabe....mogao je i još neki akademac ali eto
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 09 okt 2018, 18:25

Orangina85 je napisao/la:Ne mogu reci da najbolje razumijem pitanje. Meni ne igra ulogu prezime na dresu vec igra na terenu. Ucinak zavisi dosta od pozicije i zadataka i ne radi se samo o golovima i asistencijama. Nemam ja nista protiv Sisica ako na to aludiras. A prijatelju cemu persiranje? :)
Mislio sam na vas oba(@skoroalen) i onako prvi kontakt i meni je drago ovo prijatelju.
Imamo mi onaj kompleks manje vrijednosti. Ako je igrac stranac utrkujemo se da ga opravdamo i hvalimo,ne odnosi se na tebe,jer ne znam tvoje misljenje.Evo moje misljenje:
Krste Velkoski na krilu i kao paker ,dva svijeta.Sva krila Sarajeva(Tatar,Hebib,Halil,Handze,Sisic,Resic)mogu ofanzivno,a pogotovo defanzivno dati vise.Velkoski iza napadaca(paker,10) je skroz druga prica ,pokazao u Krupi da zna i jos oni golovi u Tuzli,Mostaru i protiv FK Valjnje govore da zna i moze,ali ne kao krilo.E sad je problem dobra forma Rahmanovica.Velkoskom se daje da igra neprirodnu poziciju i onda kad je igrao uprvom mandatu.Mislim da je ekipa na gubitku kad igra krilo.Iskombinovati vezni red i ne bih bio protiv da Velkoski igra stalno.
U prilog ovog kompleksa (ne vidim tebe tu)je podcjenjivanje Dupovca u odnosu na Sofranca(respect prema bolesti djeteta),Taj Dupovac sa veznim redom i Akademcima doprinosi da Vladan gotovo nema posla.Meni je interes FKS iznad svakog pojedinca,ma kako se zvao.Nadam se da sam bio jasniji prijatelju. :thumbup: :clap:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 09 okt 2018, 20:09

Počivaj u miru Vojislave, nećeš nikada biti zaboravljen.
Godine prolaze, sjećanja ostaju.

slika
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 09 okt 2018, 20:37

Šišić je igrač tipa Višća, al' za sirotinju. :D
Ima brzinu i sve predispozicije da bude beton igrač, ali nema ono najvažnije, mozak. Ima bruku takvih igrača, recimo El Shaarawyji je jedan od takvih. Dobar je za klupe, za nešto više nemoguće.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 09 okt 2018, 20:46

AlfredNobel je napisao/la:Šišić je igrač tipa Višća, al' za sirotinju. :D
Ima brzinu i sve predispozicije da bude beton igrač, ali nema ono najvažnije, mozak. Ima bruku takvih igrača, recimo El Shaarawyji je jedan od takvih. Dobar je za klupe, za nešto više nemoguće.
mislim da nema bržeg u ligi, i opet momak ima bar jednu stvar u kojoj je dobar(brzina), Hebib nema ni to a bgm ni mozga...kad dovedemo boljeg za prvih 11 logično da treba na klupu...trenutno je nepravedno klupiran jer 2 više igraju a oba lošija od njega...

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 09 okt 2018, 20:59

DenchiNL je napisao/la:
AlfredNobel je napisao/la:Šišić je igrač tipa Višća, al' za sirotinju. :D
mislim da nema bržeg u ligi, i opet momak ima bar jednu stvar u kojoj je dobar(brzina), Hebib nema ni to a bgm ni mozga...kad dovedemo boljeg za prvih 11 logično da treba na klupu...trenutno je nepravedno klupiran jer 2 više igraju a oba lošija od njega...
Hebib nema brzinu? Daj kralju, odvadi malo.. :lol: :lol:
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 09 okt 2018, 21:14

Sisic je dobar igrac, kao sto neko rece visca za sirotinju.

Ako pogledas velikovskog nijedna ekipa u pl bh nema boljeg igraca koji moze igrat pozicije koje krsto igra.

Moras nekad imat igraca tipa kao krsto posto spicevi su nam stari plus bolest ahmeta od polina handzic dosta je povjeden itd. Plus sto on moze da stoji kau autoritet nihadu pidri halidu i ti mladim, ako je ko vidio otom sam pisao sad protiv doboja detalj kad smo dali prvi go kad je krsto prisao Nihadu (prije namalo toga nihad je napravio gresku) nihadu se vidjelo da se prepo i da pazljivo sa strahopostovanjem slusa sta mu on govori. To mi nismo imali od kako je Zukic otiso u penziju. To vrijedi vise nego da imas leona benka u spicu za ove mlade igrace. Samozdravlje ti si stari navijac i znas da nijedna ekipa nemoze osvoit nista posebno sa mladim igracim (bez obzira kako oni bili talentovani ) ako nemas lidera na terenu biogradilica, krste, zukica, spahiva znaci igraci sa mosnjama ko nilskog konja i normalno kvalitet igre. Prema tome cudime da ti nakon toliko godina pracenja fudbala trazis tjeranje siptara

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 09 okt 2018, 21:20

Sto se tice Limenog, nimalomi nije bilo drago kad se vratio, sad definitivno najvece pojacanje u zadnjem prelazu.

I ujedno najbolji povratnik od rata.

Jes da covjek trci cudno ko labud kad labudicu goni da zguzi al igra momak dobro.

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 09 okt 2018, 21:28

Pitar6785 je napisao/la: ako nemas lidera na terenu biogradilica, krste, zukica, spahiva znaci igraci sa mosnjama ko nilskog konja i normalno kvalitet igre.
e baš to fali Krsti :D a eto neka ga za rotacije...

revolt
Kontakt:

Post Postao/la revolt » 09 okt 2018, 22:14

Moje vidjenje Krletove igre jeste... uradi koliko znas na krilu ali mi trebas za vezu i da ulazis unutra i pomazes Ahmetu i Rahmanovicu. Pogledajte samo u koliko akcija je Krle ucestvovao na sredini terena a pozicija mu je krilo. I to je razlog zasto ga drzi Husref ubjedjen sam. A opet i to krilo pokriva solidno. A ako njega ubaci u sredinu mora izbacuti nekog od Rahmanovica, Stanojevica, Adukora pa i Crepuplje koji igra sve bolje. A sredina nam je puno bitnija da se ojaca jer opet Pidro lijevo pokriva vise nego dobro cijelu stranu. Tako da se dobije sinergijski efekat. Opet kazem da Krle po meni ima jedan psiholoski efekat na ekipu i na teren. Nekima se cini da koci igru a meni opet vise djeluje da ne srlja. Mozda se meni vise svidja takav stil igre mada me nekad zna iznervirati.

A o tome kakvo je njegovo fudbalsko umjece ne treba puno pricati samo pogledajte sve njegove golove kod nas pa cete vidjeti sve. A tek kakva je ljudina to je prica za sebe.

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 09 okt 2018, 22:22

Pitar6785 je napisao/la:Sisic je dobar igrac, kao sto neko rece visca za sirotinju.

Ako pogledas velikovskog nijedna ekipa u pl bh nema boljeg igraca koji moze igrat pozicije koje krsto igra.

Moras nekad imat igraca tipa kao krsto posto spicevi su nam stari plus bolest ahmeta od polina handzic dosta je povjeden itd. Plus sto on moze da stoji kau autoritet nihadu pidri halidu i ti mladim, ako je ko vidio otom sam pisao sad protiv doboja detalj kad smo dali prvi go kad je krsto prisao Nihadu (prije namalo toga nihad je napravio gresku) nihadu se vidjelo da se prepo i da pazljivo sa strahopostovanjem slusa sta mu on govori. To mi nismo imali od kako je Zukic otiso u penziju. To vrijedi vise nego da imas leona benka u spicu za ove mlade igrace. Samozdravlje ti si stari navijac i znas da nijedna ekipa nemoze osvoit nista posebno sa mladim igracim (bez obzira kako oni bili talentovani ) ako nemas lidera na terenu biogradilica, krste, zukica, spahiva znaci igraci sa mosnjama ko nilskog konja i normalno kvalitet igre. Prema tome cudime da ti nakon toliko godina pracenja fudbala trazis tjeranje siptara
Pozdrav i postovanje brate @Pitar.
To je samo moje misljenje , a misljenje ko i dupe svak ga ima. :rol:
Rezultati sve govore i podrska za ovi 4/5 mjeseci,pogotovo Upravi,Hadziji,Husrefu i igracima.Ovo je dobro,ali nema stajanja ,samo napredak iz dana u dan.Samo stalnim napretkom za 4/5 god. se mozemo pribliziti kvaliteti vodecim ekipama regiona.
Za iskusnog lidera kandidujem Ahmetovica i Dupovca , a lider na klupi Handzic( :rol: ).Velkoski je odlican igrac "iza napadaca",paker ili 10.I tu moze pruziti mnogo.Ne tjeram ga,ali ako ce igrati krilo kuknjava .
Konstalacija snaga u klubu i interes tima i kluba bolje znaju Husref i Hadzija.No bitno je nastaviti sa napredovanjem iz dana u dan.Pobjec svjetlosnu god. konkurentima u PL.Mislim da smo na dobrom putu.Sretno nam.
Moje misljenje,ko i d... .... :rol: . Pozdrav pasa :thumbup:

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 09 okt 2018, 22:48

Pa jbt, nama u pocetnom sastavu od 5 igraca koji su najvise zaduzeni za odbranu, igraju 4 juniora. :D Podrzavam ovo 100%, plus tu i tamo ulete Resic, Kurdic i Mustafic. S obzirom na dosadasnji razvoj situacije, izvinjavam se Husrefu sto sam ga napadao (iako ponekad opravdano). Puna podrska sefe, idemo do kraja!
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 09 okt 2018, 22:51

Sabinho je napisao/la:Pa jbt, nama u pocetnom sastavu od 5 igraca koji su najvise zaduzeni za odbranu, igraju 4 juniora. :D Podrzavam ovo 100%, plus tu i tamo ulete Resic, Kurdic i Mustafic. S obzirom na dosadasnji razvoj situacije, izvinjavam se Husrefu sto sam ga napadao (iako ponekad opravdano). Puna podrska sefe, idemo do kraja!
Za ovakva izvinjenja se živi. :ljepota: :tokralju:
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 09 okt 2018, 23:08

revolt je napisao/la:Moje vidjenje Krletove igre jeste... uradi koliko znas na krilu ali mi trebas za vezu i da ulazis unutra i pomazes Ahmetu i Rahmanovicu. Pogledajte samo u koliko akcija je Krle ucestvovao na sredini terena a pozicija mu je krilo. I to je razlog zasto ga drzi Husref ubjedjen sam. A opet i to krilo pokriva solidno. A ako njega ubaci u sredinu mora izbacuti nekog od Rahmanovica, Stanojevica, Adukora pa i Crepuplje koji igra sve bolje. A sredina nam je puno bitnija da se ojaca jer opet Pidro lijevo pokriva vise nego dobro cijelu stranu. Tako da se dobije sinergijski efekat. Opet kazem da Krle po meni ima jedan psiholoski efekat na ekipu i na teren. Nekima se cini da koci igru a meni opet vise djeluje da ne srlja. Mozda se meni vise svidja takav stil igre mada me nekad zna iznervirati.

A o tome kakvo je njegovo fudbalsko umjece ne treba puno pricati samo pogledajte sve njegove golove kod nas pa cete vidjeti sve. A tek kakva je ljudina to je prica za sebe.
E o tome pricam , trpi lijeva strana.Onda bih sve navijace molio da oproste i shvate neke greske Pidri i Mujakicu(jer on pokriva stranu Pidre,vise nego Dupovac desnu stranu).
To ljudina ? Je li kao @bihuzur moj ahbab? :thumbup: :bih:

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 09 okt 2018, 23:22

Pitar6785 je napisao/la:Sto se tice Limenog, nimalomi nije bilo drago kad se vratio, sad definitivno najvece pojacanje u zadnjem prelazu.

I ujedno najbolji povratnik od rata.

Jes da covjek trci cudno ko labud kad labudicu goni da zguzi al igra momak dobro.
:urnebes: :urnebes: :tokralju: :tokralju: :tokralju:
Suzu sam pustio. :lol:
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: mnon46, perodeformero i 17 gostiju.