Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Hvala raja 
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Sretan rođendan Frutek
Jao ovog Mustedanagića nije normalan,prvo kaze BiH je favorit grupe,sad govori da je Bjelorusija bolja od nas...Lik se fiksa i to opasno
Jao ovog Mustedanagića nije normalan,prvo kaze BiH je favorit grupe,sad govori da je Bjelorusija bolja od nas...Lik se fiksa i to opasno
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
ma ne vjerujem u te cudesnosti....prije svega...to bi se prvo trebalo istraziti od strane eksperata iz fizike....da se procjeni kojom vrstom sile oni uopste djeluju.....
vjerujem naucnom objasnjenju samo
btw.
[youtube][/youtube]
vjerujem naucnom objasnjenju samo
btw.
[youtube][/youtube]
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
21,5
Frutek nek je sretan pile moje

Frutek nek je sretan pile moje
To ti taze iz BeogradaSamo F.K.S !! je napisao/la:21,5![]()
Frutek nek je sretan pile moje![]()
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
NEMA NAS TA VE .. NEMA NAS TA VE.. NEMA NAAASTAVE !!!!!!!!!!!!!!!!
Zeljeznicar za zivot cijeli !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
ejs toEdinTM87 je napisao/la:NEMA NAS TA VE .. NEMA NAS TA VE.. NEMA NAAASTAVE !!!!!!!!!!!!!!!!
ako neko zna na kojem će programu biti tekma Italija - Srbija pored RTS-a nek napiše HVALA
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
Gimnazija
Srijeda,Cetvrtak,Petak... Imal neko na ovom forumu osim mene da ide na Gimnaziju ???
Zeljeznicar za zivot cijeli !
- majestic24
- Kontakt:
Ko ce biti dobar da se registruje na jednu stranicu. Ako nezeli igrati nemora,vazno je samo da se registruje. Treba mi jedno 15 ak korisnika. Ako ima zainteresiranih neka mi se jave preko pp. Stvarno mi je ovo vazno
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
to totik-tak je napisao/la:[youtube][/youtube]
- alan_kardec
- Kontakt:
Prema mišljenju fudbalskih stručnjaka sajta Goal.com, najbolji tim sa prostora Jugoslavije izgledao bi ovako: Samir Handanovič (Slovenija), Darijo Srna (Hrvatska), Nemanja Vidić (Srbija), Marko Baša (Crna Gora), Aleksandr Kolarov (Srbija), Dejan Stanković (Srbija), Luka Modrić (Hrvatska), Zvjezdan Misimović (BiH), Goran Pandev (Makedonija), Mirko Vučinić (Crna Gora) i Edin Džeko (BiH).
Na klupi bi bili Asmir Begović (BiH), Branislav Ivanović (Srbija), Josip Šimunić (Hrvatska), Nikolče Noveski (Makedonija), Josip Iličić (Slovenija), Valter Birsa (Slovenija), Miralem Pjanić (BiH), Miloš Krasić (Srbija), Niko Kranjčar (Hrvatska), Ivica Olić (Hrvatska), Vedad Ibišević (BiH).
Gdje nađoše ovog Noveskog da mi je znat kod toliko dobrih odbrambenih igrača? Ovaj Iličić tek stigo u calcio zabio dva gola o odmah uletio.
Na klupi bi bili Asmir Begović (BiH), Branislav Ivanović (Srbija), Josip Šimunić (Hrvatska), Nikolče Noveski (Makedonija), Josip Iličić (Slovenija), Valter Birsa (Slovenija), Miralem Pjanić (BiH), Miloš Krasić (Srbija), Niko Kranjčar (Hrvatska), Ivica Olić (Hrvatska), Vedad Ibišević (BiH).
Gdje nađoše ovog Noveskog da mi je znat kod toliko dobrih odbrambenih igrača? Ovaj Iličić tek stigo u calcio zabio dva gola o odmah uletio.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
kod mene možeJamaL je napisao/la:Moze li kod vas ovaj hotmail.com, kod mene nece da otvori, nemogu u inbox
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
I meni je OK.brazzo je napisao/la:kod mene možeJamaL je napisao/la:Moze li kod vas ovaj hotmail.com, kod mene nece da otvori, nemogu u inbox
A eto obisao je pola svijeta, toliko slucajeva tako da ne vjerujem da su ljudi simulirali. Sve i da je neko lagao, pa gdje ce mu dusahodža je napisao/la:1921 je napisao/la: Ja nemam nikakvih bolesti hvala Bogu, zdrav prav nista mi ne fali. Nego kontam kad mogu ljudi iz cijelog svijeta dolaziti, mogu i ja preci nekoliko stanica od Grbavice do Zetre. Haj eto nisam dzaba stajao, bilo je ljudi koji su stajali 2h pa su odustaliEvo sad mi javise da je ipak na TVSA bio prilog o tom momku na kraju Dnevnika. Kaze mi dajdza da se mali digao iz kolica, a majka mu pocela plakati i blagoslovi Mekkija. Znaci ono, covjek pomaze.. ne moze svima, ali ima tu bioenergiju. Nisam na prvi mah vjerovao, ali i ja pocinjem vjerovati. Kad uzmes sve, pa on je masu ljudi usrecio. Eto prvenstveno tu majku djeteta, jer zamisli koji je to sok za nju.
Evo one djevojcice o kojoj sam pricao. Pogledajte !
http://dnevnik.hr/vijesti/svijet/djevoj ... gneta.html
može biti svašta, ali kad malo bolje razmisliš, nameće se jedno veoma logično pitanje : postoji li mogućnost da su ta ozdravljenja iscenirana ??? ljudi, naročito u BiH, su spremni za novac mnogo toga uraditi, pa zašto ne i odglumiti čudotvorno ozdravljenje ???
ne kažem da je tako, ali ipak mislim da uopšte ne treba isključiti to kao opciju...
@Frutek sve najbolje
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
Sta igras na Gimnazijadi?? Ja molio profu da me stavi na klupu za kosarku. Kaze ne moze samo cetvrti razredi. Puu djubre jedno profesorskoEdinTM87 je napisao/la:GimnazijaSrijeda,Cetvrtak,Petak... Imal neko na ovom forumu osim mene da ide na Gimnaziju ???
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
http://www.****/artikal/562697/ericss ... ovo-quot-/
imam jos ovakav telefon, kad mi je ćale prije nosao,hahaha

display samo taki, a najvise sam volio tetrisa igrati
imam jos ovakav telefon, kad mi je ćale prije nosao,hahaha

display samo taki, a najvise sam volio tetrisa igrati
Zadnja izmjena: QUARESMA 18<<<, dana/u 12 okt 2010, 21:23, ukupno mijenjano 1 put.
Gleda li iko Rai uno ovo je nevjerovatno kakvi su ovo cet.nici, cast normalnim srbima, koji ispastaju radi ovih zivotinja!
cuj cetnici ... a sto su cetnici ...i ko je to cetnik molim te ? to ovdje i i takvi fasistcki ispadi dozviljenidrH je napisao/la:Gleda li iko Rai uno ovo je nevjerovatno kakvi su ovo cet.nici, cast normalnim srbima, koji ispastaju radi ovih zivotinja!
Trenutno korisnika/ca: Baboon, jasmin10, muhamedhulk, RacioEmocionalan i 19 gostiju.