Uvijek nekome trazis mane.suti i vozi,nit sam te izbacio iz trke,nisam te zeznuo ništa,i preći mi je posao od formula,morao sam izaćiForster je napisao/la:@Moke, nisi morao dolazit uopšte, makar probaj zakočit u prvoj krivini
F1 SS.ba Liga - Sezona 6
Moderatori/ce: Donnie Darko,Padovan,jopaa7
Re: F1 SS.ba Liga - Sezona 6
Sta treba skinuti da bi se igralo ovo cudo? Imam igricu, kakav patch, fix, crack sta vec treba... nisam 13ku godinama igrao 

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- Donnie Darko
- Kontakt:
igraharden je napisao/la:Sta treba skinuti da bi se igralo ovo cudo? Imam igricu, kakav patch, fix, crack sta vec treba... nisam 13ku godinama igrao
update 6
fix
i steam
FIX https://ufile.io/3e03zharden je napisao/la:Sta treba skinuti da bi se igralo ovo cudo? Imam igricu, kakav patch, fix, crack sta vec treba... nisam 13ku godinama igrao
Update 6 https://ufile.io/a1x1v
Hvala tebi i Donniejujopaa7 je napisao/la:FIX https://ufile.io/3e03zharden je napisao/la:Sta treba skinuti da bi se igralo ovo cudo? Imam igricu, kakav patch, fix, crack sta vec treba... nisam 13ku godinama igrao
Update 6 https://ufile.io/a1x1v

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Hoce li ko jednu sa Hamiltonom? 

Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
- Donnie Darko
- Kontakt:
Sutra bi trebala biti druga utrka sezone, tj Kina, po starom ritmu četvrtak-nedelja koji bi trebao biti opet sada. Da li ste slobodni sutra navečer oko 22:30?
Mokes je napisao/la:.
Sarmelino je napisao/la:.
Kanye je napisao/la:.
MElloo je napisao/la:.
Unofficialpage je napisao/la:.
jopaa7 je napisao/la:.
miki_92 je napisao/la:.
Forster je napisao/la:.
Ramiy je napisao/la:.
Jakobsen91 je napisao/la:.
suarez7 je napisao/la:.
moke156 je napisao/la:.
Azpi je napisao/la:.
harden je napisao/la:.
bodi123 je napisao/la:.
Ok
I am unquestionably, undoubtedly, the greatest human artist of all time. It’s not even a question at this point. It’s just a fact.
Ne vjerujem da sam tu
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
95% mogu
Treba ranije u pola 10
VICTORIA CONCORDIA CRESCIT
Ljubitelj ponedjeljka, vruce pive, loseg centarsuta i hladne zene.
Nemoj se opet zaliti da nisi vidioRamiy je napisao/la:Treba ranije u pola 10

Ti se uvijek nesto bunis.Ramiy je napisao/la:Treba ranije u pola 10
Nisam u Sa, tako da ništa prije nedjelje.
Ma Ramiz ce propustit 70% utrka kao svaki put. U 5 sezona nije odvezao njih 15ak 
Ako ne ostanem duze na poslu onda bi trebao stici do 22:15.

Ne bunim se ne moze moke kasnije ide u trecu a on mi je timski kolegaMElloo je napisao/la:Ti se uvijek nesto bunis.Ramiy je napisao/la:Treba ranije u pola 10
Dok se vozilo 25% tj prva sezona bio sam najredovnijijopaa7 je napisao/la:Ma Ramiz ce propustit 70% utrka kao svaki put. U 5 sezona nije odvezao njih 15ak

Sad mi se opet igra jer je 25% i halalio sam vam Auatraliji jest da bi vas oderao samo tako ali eto doci ce na red i japan

Svakako je bio banovan te trke sto je propustio 

Ja neću moći,treća sam

- Donnie Darko
- Kontakt:
Koliko ti često treću radiš?moke156 je napisao/la:Ja neću moći,treća sam![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.