Beduin je napisao/la:
PS. Hary, znaci proznajes da nemas ideje kako pomoci klubu, koga dovesti, a najagilniji si u tjeranju i ismijavanju nekoga? Najaktivniji si u trazenju linkovq za tekmu, ali bi opet tjerao nekoga iako nemas adekvatnu zamjenu? A ista ili gora zamjena nema smisla. Barem onda ne kenjajte, a tudjim qurcom bi gloginje mlatili.
Ja cu podrzat svaku ideju ,koja ce Slobodu gurnuti u vrh tabele i da se bori za trofeje i euro scenu..dosta mi je vise borbi za opstanak..na koji nacin sam ismijavao,samo zato sto sam pisao dokle se doslo sa kontratuzbama prrotiv Fatica i Kostica,uzese nam 100 hiljada i evo do danas dan nema kontratuzbe ,znaci haman su halalili novac.. sta je sa Krpica i Zeca,imali navodno ugovore sa Slobodom jedan zavrsi u Zelji drugi otisao u Iran,kako je moguce dobiti ispisnicu iz kluba ako si pod ugovorom ?? Ili si dobio novac za njih ili si im ostao duzan para pa ih pustio,jel tako treba da se vodi klub ?
Sta bi sa euro scene za vrijeme mandata NJUO ?? Nista !!! Preuzeo si klub u vrhu tabele,imao dobru ekipu da se boris za sami vrh,a ti si to razk.ebao svojom bahatoscu.. gdje su pare od uefe zavrsile ,mogao si da vratis nesto dugo i da sacuvas dobar igracki kadar.. koliko se sjecam tjerao se i Miljan Govedarica na ruzan nacin,zasto se klupirao jedan od najboljih igraca Slobode u to vrijeme Mladen Veselinovic,zbog koga ?
Jesu li bolja pojacanja iz januara (famozna cetvorka) i Milan Culum od npr. Stjepanovica,Veselinovica ? Ostali smo u ligi zahvaljujuci losim ekipama poput Celika i Viteza...sjecam se da se slavila pobjeda protiv Viteza kao da smo uzeli Reala na Bernabeu !
Zasto su se pisale pozajmice,ako je bilo receno da nece toga biti ,sjecam se da je na skupstini receno da je Menpromu vracen odredjeni iznos zbog pozajmice,to jest 90 000 km.. jel ikad ispostavljen racun Husicu zbog duga prema hotelu ?? Ima jos dosta toga..
Ne slazemo se u misljenjima i to je normalno,svako ima svoje..
Svaka cast njemu za prodaju Todora u Salzburg i ako je uspio smanjit dug Slobode,na tome mu najvise cestitam,ali sto nije uredu,nije !!