EP 2012 - Kvalifikacije (nasa grupa)
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: EP 2012 - Kvalifikacije (nasa grupa)
bjelorusija znaci vodi...ma haj **** imaju kvalifikacije za SP 2014 

ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
kad bi albanezeri izjednacili, i da tako zavrsi bilo bi super ...
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
-
- Kontakt:
jako slab link http://livegool.info/livesoccer-roj.htm
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!
Kao sto sam vec pisao trebali smo igrati prijateljsku tekmu. Neki su pominjali da su se igraci umorili
. Koga briga za njihov umor, kad se nisu ni oznojili u Albaniji sem Mujdze,Pjanica i Lulica. Ovoj bi trojici dao slobodno a svi drugi bi igrali. Jos se moglo pozvat ovih igraca koje cemo sigurno izgubit u buducnosti a na ovaj nacin bi bili nasi.
Evo i Hrvati igraju, iako su pobjedili Izrael u gostima gdje bi sigurno mi popusili ipak Modric,Kranjcar i ostali su tu i ganjaju loptu. Nase p.icketine ne mogu, treba nam fudbal ukinut j.ebo ti nas ! Onda onaj jado Spahic kaze dusa ga boli, i mene dusa boli kako jadno i sramotno igrate papci jedni.

Evo i Hrvati igraju, iako su pobjedili Izrael u gostima gdje bi sigurno mi popusili ipak Modric,Kranjcar i ostali su tu i ganjaju loptu. Nase p.icketine ne mogu, treba nam fudbal ukinut j.ebo ti nas ! Onda onaj jado Spahic kaze dusa ga boli, i mene dusa boli kako jadno i sramotno igrate papci jedni.
Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)
Raja gleda li ko mozda Italiju protiv Srbije...ta utakmica jos nije pocela a vec su pizdarije,i to goleme.Chetnici,tj.ovi sto sebe nazivaju srpskim navijacima zapalili su albansku zastavu,to je sve zabiljezeno kamerama,prije toga su napali fizicki golmana Stojkovica,ma stoka ostaje stoka.
Mi bas imamo prave navijace,kad vidim ovu stoku preko Drine.Ovaj spiker se ibreti,a po njegovom glasu se moze zakljuciti da covjek se pravo stidi...
Stoka donijela Stojkovicev kovceg,a momak nece da brani i u pravu je zbog toga...
Baklje se pale,nije normalno,mozda ce utakmica i biti odgodjena...specijalci su na terenu...
Mi bas imamo prave navijace,kad vidim ovu stoku preko Drine.Ovaj spiker se ibreti,a po njegovom glasu se moze zakljuciti da covjek se pravo stidi...
Stoka donijela Stojkovicev kovceg,a momak nece da brani i u pravu je zbog toga...
Baklje se pale,nije normalno,mozda ce utakmica i biti odgodjena...specijalci su na terenu...
Evo 2-0.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
- Cincinnatus
- Kontakt:
bosnad je napisao/la:nemoj hlupat majketiCincinnatus je napisao/la:Kako su poceli 2:0 BEL - ALB
77' [2 - 0]
Sta ti ono rece?
"On a football team, it's not the strength of the individual players, but it is the strength of the unit and how they all function."
Nevjerovatnosedra je napisao/la:Raja gleda li ko mozda Italiju protiv Srbije...ta utakmica jos nije pocela a vec su pizdarije,i to goleme.Chetnici,tj.ovi sto sebe nazivaju srpskim navijacima zapalili su albansku zastavu,to je sve zabiljezeno kamerama,prije toga su napali fizicki golmana Stojkovica,ma stoka ostaje stoka.

Hahahhhaahahhahahaha ovi iz orkestra k'o mrtvi, stoje na centru i samo gledaju okolo. Ukoceni

Zadnja izmjena: BegAx, dana/u 12 okt 2010, 21:15, ukupno mijenjano 1 put.
Sta ovo rade Srbi u Italiji ? sramota
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Gotovo. Cana nezamjenjiv. Odoh gledati nerede u Đenovi. 

Seks je užitak, a gol je ekstaza.
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
Lijepi nas Luxemburg.
Sad bi Bjelorusi imali 10,a mi 4 da nije Luxa.

Sad bi Bjelorusi imali 10,a mi 4 da nije Luxa.

Zola in, Zola passes, Zola scores !
Ggdje ima prenos utakmice Italija-Srbija? prenosi li rtrs?
ne mogu vjerovati da su Srbi toliki primitivci,brukaju se po Evropi,nevjerovatno...
ne mogu vjerovati da su Srbi toliki primitivci,brukaju se po Evropi,nevjerovatno...
1:0 Benzema
Jel moze neko reci nesto vise o tom "incidentu" u Italiji, sta je to bilo?
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Kraj, 3:0 zaslužena pobijeda Italije.
Haha ee stoka jedni...na tribinama!
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Koje sve dao golove.........................vOluMme je napisao/la:Kraj, 3:0 zaslužena pobijeda Italije.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Cincinnatus
- Kontakt:
Sve gotovo, Srbi izgubili 3:0 automatski radi navijaca.. igraci odlaze sa terena
"On a football team, it's not the strength of the individual players, but it is the strength of the unit and how they all function."
Milojša, Dragan i Jovan.harishp je napisao/la:Koje sve dao golove.........................vOluMme je napisao/la:Kraj, 3:0 zaslužena pobijeda Italije.![]()
- NoName
- Kontakt:
kakve to sve ima veze sa našom grupom?
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.