Turska - BiH & BiH - Sjeverna Irska 11/15.10.
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Turska - BiH & BiH - Sjeverna Irska 11/15.10.
Ovaj trener je cudo.Sa ovakvim igracima igrati ovako je za svaku pohvalu.
-
- Kontakt:
Vranješ k'o bijesan pas, koji ne zna gdje se nalazi.
Bitno je da se BS sluša i dogodine u Prizrenu

- Gradonacelnik
- Kontakt:

Čuvali te zemljo usamljeni vuci, slavio ih narod, zvali se hajduci.
Ja za BayernGradonacelnik je napisao/la:Jazavci za kog navijate?
Ti?
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Za koga ti jazavac?Gradonacelnik je napisao/la:Jazavci za kog navijate?
Rezultat je trend, ideal je vječan!
$ у "bavarian_bk je napisao/la:Vranješ k'o bijesan pas, koji ne zna gdje se nalazi.

Zvukom lokomotive rođen je velikan, danas obnovljena pruga i ljepša nego ikad. Vagoni su puni, svima sjećanja u glavi, kako su Evropom harali sarajevski Plavi!
-
- Kontakt:
Šunjić je za Vranješa kiksera Maldini, Sara i Mume to fale očito, Dulja isto fali. Todor namazan pravo, kako izlevati onog turčina ko pokazuje da je lopta izašla i onda pas i trka hahaha

"Ti si mali ovdje zalutao." Pape
Mesa vrati se !
- JavierBosnia
- Kontakt:
Bravo Robi
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Nije kod mene Telemach, nego kablovska :/ jel to tamo ima HD kanal ili?[/quote]al... je napisao/la:Koja platforma, na Telemach digitali odlična slika?Alucard je napisao/la:
Kod mene slika identicna kao prije dok je bio Pink BH :/
Kod mene je HD, ako ti je obična kablovska, slaba nafaka - obična analogna kablovska je vrlo slaba i podržava samo SD i to dosta tanke rezolucije. Da bi to ličilo na nešto moraš imati digitalni risiver HDMI-jem spojen...[/quote]
Hehe joj kralju, nisam ja od juce, znam ja sve sto se tice HD prikaza slike i signala. Ne treba mi nikakav dodatni resiver, kablovska je digitalna i neke kanale vec imam u HDu. Spojena mi je i HD satelitska hdmi kablom, i tu pratim HD kanale, tako da.znam sta je HD. Tv je 3D i bezobrazno placen, naravno da ima reprodukciju HD signala i slike. Zivimo u 2018 godini, a ne u 2000im. Nije stvar u tome... Stvar je do kablovske koja meni ocito nije pustila taj kanal u HDu.
- anonymousHD
- Kontakt:
Slike je perfetkna.
Pjanić je bio dobar, ne znam šta primate, svaki živi napad od njega počinje, uvijek on traži loptu.
Solidno prvo poluvrijeme, igra dobra, imali smo šansih, nismo ni sreće imali. Ja zadovoljan.
Pjanić je bio dobar, ne znam šta primate, svaki živi napad od njega počinje, uvijek on traži loptu.
Solidno prvo poluvrijeme, igra dobra, imali smo šansih, nismo ni sreće imali. Ja zadovoljan.

Zaprico ga ko Nikic Hatunu.NiftyDribbler je napisao/la:Šunjić je za Vranješa kiksera Maldini, Sara i Mume to fale očito, Dulja isto fali. Todor namazan pravo, kako izlevati onog turčina ko pokazuje da je lopta izašla i onda pas i trka hahaha![]()
![]()
![]()
aj naucite se citirati, 2018. je
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
- Kontakt:
Za takvu izjavu se prima round-house kick od Gilija.dubrovnik je napisao/la:Mesa vrati se !
"Ti si mali ovdje zalutao." Pape
Šta god da je, ne treba obraćati pažnju na takve likove.NiftyDribbler je napisao/la:Neki troll ili pacijent?Romagnoli13 je napisao/la:Kako se Miralem opet sakrio od lopte kad igra za državni tim. Nije on više ni toliko mlad, pa da ovako oscilira. Za Juventus skoro da nema lošeg nastupa. Za Reprezentaciju na 2 dobra nastupa ide 5-6 užasnih.Pantelija je napisao/la: "Romagnoli13" Kakav smetenjak je Pjanić kad igra za nas. Užasan nastup i večeras.
"Pantelija" Sta li ti gledas...

Zadnja izmjena: Esport, dana/u 11 okt 2018, 20:31, ukupno mijenjano 2 puta.
Izuzetno dobro poluvrijeme, konačno imamo igru a za to je zaslužan isključivo Prosinečki.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
Gotivan ovaj Nalic.
- anonymousHD
- Kontakt:
Samo na Telemachu je Nova BH u HD-u.
- Bazinga12345
- Kontakt:
Ignorišite ovog debila...Gradonacelnik je napisao/la:Jazavci za kog navijate?
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
čekao sam kaće se neki dušan šestić javitGradonacelnik je napisao/la:Jazavci za kog navijate?
Zarathustra