Koji je to car, samo puni protivnicke mreze i daleko je najbolji napadaca ovih kvalifikacija
Btw Benzema zabio za vodstvo Francuske, Ronaldo za vodstvo Portugala. Ako se ne varam, pogodio je Khedira precku nazalost

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
El nuevo Madridista.Raul_64 je napisao/la:Benzema i Ronaldo zabili večeras...i Lorente je pogodio
Od kud to da je novi Madridista.Portillo je napisao/la:El nuevo Madridista.Raul_64 je napisao/la:Benzema i Ronaldo zabili večeras...i Lorente je pogodio
A Villa fula li fula
AkobogdaOTNYS_YNWA je napisao/la:Od kud to da je novi Madridista.Portillo je napisao/la:El nuevo Madridista.Raul_64 je napisao/la:Benzema i Ronaldo zabili večeras...i Lorente je pogodio
A Villa fula li fula
Ma ja, bolje da mi imamo Panjzemu nego tog gorostasog Baska.ek0 je napisao/la:Nadam se da nece biti nista od toga.Portillo je napisao/la:Jojjj ne mogu docekat sutra ujutru da sa merakom na AS-u citam kako je Llorenteov transfer samo formalnost...![]()
Po igrama nece odigrati vise utakmica za repku ali mislim da ce mu dati jos jednu oprostajnu utakmicu radi velicine koja je Raul....bilo bi lijepo.....a on kad zavrsi igracku karijeru njega u Realu ceka njegovo mjesto samo se nezna gdje..Nail for Real je napisao/la:Sanse da se Raul vrati u reprezentaciju su male, da ne kazem nikakve. Lose igra u Schalkeu, a kada dosad nije pozivan, sumnjam da ce mu Bosque dati sansu.
U Real ce se akobogda vratiti, ali ne kao igrac vec mozda u strucnom stabu ili upravi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.