FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Stroj1946
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Stroj1946 » 12 okt 2018, 10:29

Ja njega nisam nikad gotivio. Ne bi da ga optuzujem, al nekako mi je uvijek smrdio na kladionicarskog golmana. Vazda je te prave pacerske golove primo kad smo evropu igrali. Nekako je sumnja uvijek postojala, barem kod mene. Uglavnom mali Kovacevic je strasan. Jos mlad i zelen, al vala odlicna zamjena na golu. Plus i onaj Dzafic izgleda pravo spreman. Imamo dva odlicna golmana, ne pamtim da je tako bilo.

Anonjimus
Kontakt:

Post Postao/la Anonjimus » 12 okt 2018, 10:55

Pa šta fali što trenira, nek trenira do isteka ugovora ( ako ne misli prije otići ) i tačka. Bolje nego da leži a kapa platica :kafa:
I am coming

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 12 okt 2018, 12:18

Premijera ovog dokumentarca koji je od posebnog emotivnog značaja za sve ljubitelje bordo kluba, biće upriličena s početkom od 19:00h, a zbog ograničenog kapaciteta i proslave rođendana, ulaz je omogućen zvanicama za pozivnicama.

Mrš!
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 12 okt 2018, 14:06

Bake i Lagumdzija jedni su od nas! :mrgreen:
Bahati, bahati Željkan!
1946

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 12 okt 2018, 14:10

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 12 okt 2018, 14:15

Pantelija je napisao/la:Svi igraci moraju biti jednako tretirani , po svakoj stavci jer mogu tuziti klub u koliko ih kaznjava van propisa. Jos dva mjeseca i vozdra
Ok to razumijem, al jel postoji nekakva stavka gdje, po kojoj ga kaznis zbog grubog narusavanja pravilnika kluba, mislim ne razumijem se u to al ovom **** bi karijeru unistio, takodje pri odlasku mu preporuku dobru napiso da ne moze naci ni u federalnoj amgazman
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 12 okt 2018, 14:20

Stroj1946 je napisao/la:Ne smije po onom zakonu, mora da trenira s prvom ekipom do kraja ugovora ili raskida.
1.Zakon i novooformljeni sindikat(evropske norme)
2.Renome kluba .Pokazali da je FKS odgovoran klub koji se drzi ugovora(Novakovic,Radovac,Lelic,Pavlovic...)
3.Pokazali menadzerima da ne mogu kako hoce,dodju povreda,nedisciplina,nezainteresovanost i raskid ugovora(lova pa novi klub)
4.Najvaznije .Da su raskinuli ugovor ,prvi ja bih posumnjao da je neko u talu sa menadzerom.Ono sto gubi Pavlovic na premijama i vjerovatno su ga finansijski sankcionisali je mozda pola love za reprezentativnu buducnost u vidu Kovacevica.Vladan nikad ne bi dobio sansu u FKS da nije bilo prsta .
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 12 okt 2018, 14:32

Samozdravlje je napisao/la:
Stroj1946 je napisao/la:Ne smije po onom zakonu, mora da trenira s prvom ekipom do kraja ugovora ili raskida.
2.Renome kluba .Pokazali da je FKS odgovoran klub koji se drzi ugovora(Novakovic,Radovac,Lelic,Pavlovic...)
3.Pokazali menadzerima da ne mogu kako hoce,dodju povreda,nedisciplina,nezainteresovanost i raskid ugovora(lova pa novi klub)
4.Najvaznije .Da su raskinuli ugovor ,prvi ja bih posumnjao da je neko u talu sa menadzerom.Ono sto gubi Pavlovic na premijama i vjerovatno su ga finansijski sankcionisali je mozda pola love za reprezentativnu buducnost u vidu Kovacevica.Vladan nikad ne bi dobio sansu u FKS da nije bilo prsta .
Bravo!
Najlakse je bilo napraviti pizdariju i dobiti papire, pare i naci novi klub. Ovako prijatelju sjedi na tribine, gledaj tekme, treeniraj ko konjina a nista od toga nemas.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 12 okt 2018, 15:13

Istina. Da nije bilo srednjaka, podnosili bismo Pavlovića još par kola pa bi došao novi golman i odmah stao na gol. Ovako smo u nedostatku ikakvog rješenja morali pružit šansu Vladanu i momak se pokazao.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 12 okt 2018, 15:37

To je to. Ja sam samo reko kako stoje stvari. Što se tiče treniranja, to je sasvim druga stvar za razliku od igranja. Ovo što naši rade je za svaku pohvalu. Izvršavaju sve što je u ugovoru, al ako ima disciplinskih problema kao navedeni, na tribine.
Što se tiče Vladan. U ovakvoj situaciji, valja stisnut damu pa stavit mladog golmana među stative, još pritisak, kakav je kod nas. Ali i mali se pokazao, sad samo mora držat to i napredovat.

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 12 okt 2018, 16:34

Dok nisam dobio mogucnost da pisem na pdf,a citao gotovo redovno ,izmedju Kriticara(pljuvaca)i "oni koji to nisu" uvijek su mi simpatije bile prema "onim koji to nisu"(nepljuvaci).Sad vidim da je istina na pola puta i da konacno mozemo svi biti zadovoljni kako se vodi nas klub FKS.Naravno nema stajanja samo poboljsanja . Halalite napisati cu jos 2 posta. :thumbup:

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 12 okt 2018, 16:43

Pisao sam da se vidi Dzenin "nogopis" u nasim bekovima i stoperima.Mujakic,Pidro,Sabanovic,Kurdic,Mihojevic,kadusic,N.Nikolic(MDK),sve bi to trebalo znaciti da u buducnosti ne bi trebali trositi pare na zadnju liniju. E sta je sa napadacima i srednjim redom (Mustafic,Resic..)?

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 12 okt 2018, 16:59

Hvalimo rad uprave za:
- Uvodjenje u prvi tim Akademaca (istorijska odluka u velikom broju)
- Podrska treneru u kriznoj situaciji (pljuvaci spremni za ekstazu , na njihovo zadovoljstvo ode na pozitivnu stranu)
- Odstranjivanje igraca na koje se ne racuna
- Sjajne pobjede i igre na strani(4:0, 4:1, 6:0 ) , sto smo sanjali sa dolaskom Amidze , a i tabela kao iz snova .

E sad ono sto bi nas moglo podijeliti . Ugovori Adukor,Rahmanovic . Lijepo ja nahvalih Upravu,ali ce imati bas tezak zadatak za ove nase rekao bih ponajbolje igrace. Obzirom na ovo pozitivno gore navedeno , ja im dajem podrsku(ko sam) sta god uradili. Radi ovog gore pobrojanog imaju kod mene povjerenje da ce pokusati uraditi najbolje.A vala mogao bi i Amidza malo pogurati , vratit cemo mu(sigurno). :tokralju: :urnebes:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 12 okt 2018, 17:18

Pozicija i posjeta navijača Sarajeva u 6 domaćih utakmica..

4. Sarajevo 2.666
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 12 okt 2018, 17:20

MortemHz je napisao/la:Pozicija i posjeta navijača Sarajeva u 6 domaćih utakmica..

4. Sarajevo 2.666
Moramo ovo poboljsati.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 12 okt 2018, 17:34

MortemHz je napisao/la:Pozicija i posjeta navijača Sarajeva u 6 domaćih utakmica..

4. Sarajevo 2.666
Bas lose . sramotno
Ja idem na tekme a stid me kako nas je malo na trbini.

StariGrad071
Kontakt:

Post Postao/la StariGrad071 » 12 okt 2018, 18:30

Koliko znam i holetu i pavlovicu je receno da mogu potraziti klub i da im se nece praviti problem oko papira, alj nisu mogli naci nista.

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 12 okt 2018, 18:39

4. Sarajevo 2.666
Potrebna je korektivna akcija Uprave.
Upravu vjerovatno vode dvije stvari 1.Finansije 2.Brojnost(marketinski si interesantniji ako imas bolju posjetu).
Mislim da smo pred evropske utakmice prodali dosta clanskih karti(znas li koliko?),od Evrope cvaknuli finu lovu(i nazalost 8).Gro vas ima clanske karte,vidieo sam protiv Listice i nema guzvi na prodajnim mjestima.Hocu reci da dolaze uglavnom raja sa godisnjim.Zato je moje misljenje da do kraja sezone karte budu 3,5 i 10(8) KM ,izuzev derbija.Siguran sam da bi finansijski i marketinski bolje prosli i ljepsi ugodjaj i bolja podrska.

Interesantno bi bilo vidjeti kakvu prosjecnu posjetu imaju,ako iskljucimo njihove derbi utakmice :CZ,Partizan,Dinamo ,Hajduk,Maribor,Olimpija,Vardar, Buducnost i koje su cijene karata na tim tekmama(koje nisu derbi).

Onaj problem globalizacije i nedostatak kulture odlazaka na sportske priredbe se rjesavaju kvalitetom,svojom mladoscu i pristupacnim cijenama. U Upravi sjede vjerovatno obrazovaniji ljudi po tom pitanju , pa ... vozdra @MortemHz :thumbup:

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 12 okt 2018, 19:44

Staviti par utakmica da bude sjever 1KM, istok 2KM, zapad 3KM (tako je i Dinamo radio par utakmica). :D
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 12 okt 2018, 20:00

Protiv Slobode dolazi 6-7 milja, citirajte me nakon te utakmice. :kafa:
Napravili smo jedan manji rezultatski "bum" u Kaknju, napravili smo nešta što navijači hoće da podrže i isprate. Mi ako uzmemo derbi, trenutna posjeta će se utrostručit. Ako uzmemo Lišticu dole, oduvat ćemo sve do kraja prosjekom na tribinama.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 21 gost.