FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ulaznice za ovaj antifudbal koji se igra na nasem stadionu nebi trebale biti vise od 2KM! Prvo nam dodje atalanta i ogadi nam ne samo fudbal, nego i zivot, pa nam granicni prelaz GOSK uzme bod, onda utakmica protiv ubica iz listice, koji su cijelu utakmicu bili bolji protivnik i samo nas je sreca i bog spasili poraza, isto kao i protiv lezaca iz bijeljine, zrinjski smo pobjedili ali cak i sa igracem vise(ako racunamo velkoskog) ljudi su nam zabili 2 gola, itd itd...
U gostima to izgleda malo bolje i da nas trener nije odlucio da u bijeljini U PRVOM KOLU!?!?!? odmara pola ekipe, i da je u Zenici nakon prvog poluvremena napravio bilo kakve izmjene, tu bismo sigurno uzeli po 3 boda, ali kasno se **** kajati.
Sto se tice KUP utakmica dovoljna je jedna rijec: BRUKA!
U gostima to izgleda malo bolje i da nas trener nije odlucio da u bijeljini U PRVOM KOLU!?!?!? odmara pola ekipe, i da je u Zenici nakon prvog poluvremena napravio bilo kakve izmjene, tu bismo sigurno uzeli po 3 boda, ali kasno se **** kajati.
- belosevic23
- Kontakt:
Jel jos ovaj retardirani advokat billy u klubu, proziva nesto srbe za 92, mislim da nije uredu jer imamo igraca iz srbije koji se nece bas lijepo osjecati kad procita to od visokog funkcionera
- f0rest1946
- Kontakt:
12 utakmica bez poraza, 5 pobjeda zaredom glupaneeeee glupaneeeeederrim je napisao/la:Ulaznice za ovaj antifudbal koji se igra na nasem stadionu nebi trebale biti vise od 2KM! Prvo nam dodje atalanta i ogadi nam ne samo fudbal, nego i zivot, pa nam granicni prelaz GOSK uzme bod, onda utakmica protiv ubica iz listice, koji su cijelu utakmicu bili bolji protivnik i samo nas je sreca i bog spasili poraza, isto kao i protiv lezaca iz bijeljine, zrinjski smo pobjedili ali cak i sa igracem vise(ako racunamo velkoskog) ljudi su nam zabili 2 gola, itd itd...
Ne ocekujte puno ato se tice posjete ..skoroalen je napisao/la:Protiv Slobode dolazi 6-7 milja, citirajte me nakon te utakmice.
Napravili smo jedan manji rezultatski "bum" u Kaknju, napravili smo nešta što navijači hoće da podrže i isprate. Mi ako uzmemo derbi, trenutna posjeta će se utrostručit. Ako uzmemo Lišticu dole, oduvat ćemo sve do kraja prosjekom na tribinama.
A i bolje, kako je slaba posjeta mi proigrasmo
Majko moja, zamislite uzmemo sve do kraja polusezone, pa to bi bilo ludilo na tribinama 
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ove laži nisu nikome zanimljive, ne znam čemu sve ovo..belosevic23 je napisao/la:Jel jos ovaj retardirani advokat billy u klubu, proziva nesto srbe za 92, mislim da nije uredu jer imamo igraca iz srbije koji se nece bas lijepo osjecati kad procita to od visokog funkcionera
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Interesantan post.Cini mi se da se vodis stalnim napretkom i da nema stajanja u buducem napretku.Nabrojao si 1+6 utakmica,a do sada smo odigrali 17(Kup ne racunam).Atalanta je crna mrlja FKS i treba da se ta utakmica pred buduca takmicenja u Evropi emituje igracima svaki trening.Nije isto izgubiti 5 ili 8:0. Sto se tice ovih 6 ostalih slozio bih se Gosk i FK Valjanje(ove ostale su stvar slobodnog navijackog vidjenja).derrim je napisao/la:Ulaznice za ovaj antifudbal koji se igra na nasem stadionu nebi trebale biti vise od 2KM! Prvo nam dodje atalanta i ogadi nam ne samo fudbal, nego i zivot, pa nam granicni prelaz GOSK uzme bod, onda utakmica protiv ubica iz listice, koji su cijelu utakmicu bili bolji protivnik i samo nas je sreca i bog spasili poraza, isto kao i protiv lezaca iz bijeljine, zrinjski smo pobjedili ali cak i sa igracem vise(ako racunamo velkoskog) ljudi su nam zabili 2 gola, itd itd...
Cudi me da nisi nista pozitivno vidio sem gostujucih pobjeda.Ako mislis da ne vrijedi ulaznica za Kosevo 2 KM , onda ostalih 11 PL-sa bi trebali svojim navijacima na ulazu davati 2 KM.Iskreno ovo sto se odigralo poslije Goska je najbolje SARAJEVO od 1994. Naravno da treba i mora bolje iz dana u dan.
U nadi da ce se niz pobjeda nastaviti i da cemo ostati prvi do kraja prvenstva i povecati bodovnu razliku na dvocifrenu , pozdravljam te.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Momak, nije mi jasno, dali ste zalutali, na temu, u protivnom razderite opanke, odlazeći sa temef0rest1946 je napisao/la:12 utakmica bez poraza, 5 pobjeda zaredom glupaneeeee glupaneeeeederrim je napisao/la:Ulaznice za ovaj antifudbal koji se igra na nasem stadionu nebi trebale biti vise od 2KM! Prvo nam dodje atalanta i ogadi nam ne samo fudbal, nego i zivot, pa nam granicni prelaz GOSK uzme bod, onda utakmica protiv ubica iz listice, koji su cijelu utakmicu bili bolji protivnik i samo nas je sreca i bog spasili poraza, isto kao i protiv lezaca iz bijeljine, zrinjski smo pobjedili ali cak i sa igracem vise(ako racunamo velkoskog) ljudi su nam zabili 2 gola, itd itd...
PS
Guliti sinonim za derati, jaliti razguli
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Slažem se sa nekim stvarima u tvom postu, ali previše si opet negativan.derrim je napisao/la:Ulaznice za ovaj antifudbal koji se igra na nasem stadionu nebi trebale biti vise od 2KM! Prvo nam dodje atalanta i ogadi nam ne samo fudbal, nego i zivot, pa nam granicni prelaz GOSK uzme bod, onda utakmica protiv ubica iz listice, koji su cijelu utakmicu bili bolji protivnik i samo nas je sreca i bog spasili poraza, isto kao i protiv lezaca iz bijeljine, zrinjski smo pobjedili ali cak i sa igracem vise(ako racunamo velkoskog) ljudi su nam zabili 2 gola, itd itd...
Kako god dobro ili loše igrali mi smo prvi na tabeli i igramo Kup i dalje i pored loše igre protiv Kakanjaca.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
Derim nije nista izmislio, rekao je da je gostima mnogo bolje.
Znaci steka na kosevu
Znaci steka na kosevu
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Prijatelju obzirom da u timu imas 3+1+3(standardna+povremeno stand.+povremenih polaznika skole FKS).Blizu 5.000 min.Pitar6785 je napisao/la:Derim nije nista izmislio, rekao je da je gostima mnogo bolje.
Znaci steka na kosevu
Prvi si na tabeli poslije 13 kola. Da li smo se nadali tome ? Cini mi se da smo zeljeli da zaostatak ne bude veci od 3 boda.
Mnogi tudji treneri kazu da igramo najbolji fudbal u PL.
Desavaju se manje dobre utakice ,pa i Bajernu,Barsi,Realu , MU ...
Kad si gledao bolje Sarajevo ( naravno ako se nastavi i poboljsa)?
Da moze i mora i bolje.
1.Mladost 4:0 korektno
2.GOSK 1:1 lose
3.Lazni 4:2 korektno
4.Tuzla City 2:0 korektno
5.Listica 1:0 korektno( obzirom na protivnika,naboj,do 65 smo imali 3/4 prilike,oni samo ono sto smo im mi poklonili,moglo je i bolje)
6.FK Valjanje lose (iskoristili losu defanzivu nase lijeve strane i stvorili nam velike probleme,moglo je bolje)
KAKO CE BITI U BUDUCNOSTI , VIDJET CEMO. OVO ZA SAD KOREKTNO.TREBALO BI NASTAVITI OVAKO ,AKO NE MOZE BOLJE. A MOZE,MOZE BOLJE.
Derise da nisi fulio temu,Real Madridni Primera su na drugom podforumuderrim je napisao/la:Ulaznice za ovaj antifudbal koji se igra na nasem stadionu nebi trebale biti vise od 2KM! Prvo nam dodje atalanta i ogadi nam ne samo fudbal, nego i zivot, pa nam granicni prelaz GOSK uzme bod, onda utakmica protiv ubica iz listice, koji su cijelu utakmicu bili bolji protivnik i samo nas je sreca i bog spasili poraza, isto kao i protiv lezaca iz bijeljine, zrinjski smo pobjedili ali cak i sa igracem vise(ako racunamo velkoskog) ljudi su nam zabili 2 gola, itd itd...
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Druže, bez uvrede, ali fudbal se ne igra za osobe koje tako razmišljaju i tako gledaju na isti.derrim je napisao/la:Ulaznice za ovaj antifudbal koji se igra na nasem stadionu nebi trebale biti vise od 2KM! Prvo nam dodje atalanta i ogadi nam ne samo fudbal, nego i zivot, pa nam granicni prelaz GOSK uzme bod, onda utakmica protiv ubica iz listice, koji su cijelu utakmicu bili bolji protivnik i samo nas je sreca i bog spasili poraza, isto kao i protiv lezaca iz bijeljine, zrinjski smo pobjedili ali cak i sa igracem vise(ako racunamo velkoskog) ljudi su nam zabili 2 gola, itd itd...
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Nakon prvog kiksa 99% vas ce pisati isto ovo sto sam ja napisao ili ce yebavati sve u klubu, od cistacice do direktorice. Ja to pisem sada jer mislim da treba uvjek ukazivati na greske a ne samo kad je lose i kad ne ide. Nemamo mi 10 bodova vise od drugoplasiranog pa da se mozemo opustati. Kad bih morao birati izmedju titule i forsiranja omladinaca ja bih bio zadovoljan i sa cetvrtim mjestom i ovakvom minutazom nasih akademaca, ali kad se je vec ukazala sansa za oboje, treba je iskoristiti.
Slazem se sve osim ovog boldiranog. Po MOM MISLJENJU to je bilo ovako:Samozdravlje je napisao/la:Prijatelju obzirom da u timu imas 3+1+3(standardna+povremeno stand.+povremenih polaznika skole FKS).Blizu 5.000 min.Pitar6785 je napisao/la:Derim nije nista izmislio, rekao je da je gostima mnogo bolje.
Znaci steka na kosevu
Prvi si na tabeli poslije 13 kola. Da li smo se nadali tome ? Cini mi se da smo zeljeli da zaostatak ne bude veci od 3 boda.
Da moze i mora i bolje.![]()
5.Listica 1:0 korektno( obzirom na protivnika,naboj,do 65 smo imali 3/4 prilike,oni samo ono sto smo im mi poklonili,moglo je i bolje)
6.FK Valjanje lose (iskoristili losu defanzivu nase lijeve strane i stvorili nam velike probleme,moglo je bolje)
KAKO CE BITI U BUDUCNOSTI , VIDJET CEMO. OVO ZA SAD KOREKTNO.TREBALO BI NASTAVITI OVAKO ,AKO NE MOZE BOLJE. A MOZE,MOZE BOLJE.
Mladost-dobro
GOSK-katastrofa
Lazni- lose (rezultat dobar ali igra skroz losa. primili 2 gola sa igracem vise)
Tuzla-dobro
Ubice-lose (sreca nas spasila)
Valjanje-katastrofa (njih kaznio bog za ono valjanje)
Atalantu ne treba ni pominjati.
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Ja se s tobom slažem derrime.derrim je napisao/la:Slazem se sve osim ovog boldiranog. Po MOM MISLJENJU to je bilo ovako:Samozdravlje je napisao/la:Prijatelju obzirom da u timu imas 3+1+3(standardna+povremeno stand.+povremenih polaznika skole FKS).Blizu 5.000 min.Pitar6785 je napisao/la:Derim nije nista izmislio, rekao je da je gostima mnogo bolje.
Znaci steka na kosevu
Da moze i mora i bolje.![]()
Mladost-dobro
GOSK-katastrofa
Lazni- lose (rezultat dobar ali igra skroz losa. primili 2 gola sa igracem vise)
Tuzla-dobro
Ubice-lose (sreca nas spasila)
Valjanje-katastrofa (njih kaznio bog za ono valjanje)
Atalantu ne treba ni pominjati.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Nakon prvog kiksa 49% vas ce pisati isto ovo sto sam ja napisao ili ce yebavati sve u klubu.derrim je napisao/la:Nakon prvog kiksa 99% vas ce pisati isto ovo sto sam ja napisao ili ce yebavati sve u klubu, od cistacice do direktorice. Ja to pisem sada jer mislim da treba uvjek ukazivati na greske a ne samo kad je lose i kad ne ide. Nemamo mi 10 bodova vise od drugoplasiranog pa da se mozemo opustati. Kad bih morao birati izmedju titule i forsiranja omladinaca ja bih bio zadovoljan i sa cetvrtim mjestom i ovakvom minutazom nasih akademaca, ali kad se je vec ukazala sansa za oboje, treba je iskoristiti.
Obrati paznju na ovo Bold, bordo samo 9 bodova razlike od 4-plasiranog.Ovakav post bi i ja potpisao,onaj prethodni nikako.
Netreba se zavaravat sa tabelom, nismo jos ni 50% utakmica odigrali. Normala da smo zadovoljni sa rezultatima mjestom na tabelo jos je slade zato sto se to desilo sa velkim brojem akademaca.
Gosk
Ubice
Radnik pa cak i sisograd nas je namucio.
Gosk
Ubice
Radnik pa cak i sisograd nas je namucio.
Namučio... Pa normalno da je namučio, mi nismo PSG ove lige, mi smo ekipa koja je u zadnje tri sezone, pazi ovo sad, JEDNOM bila prva na tabeli, i to prenoćili tamo. U onoj sezoni 16/17, kad smo odigrali prije konkurenata i zasjeli na prvo mjesto, a sutradan igrali Željo - Zrinjski i apsolutno nikakav rezultat nas nije ostavljao na čelu tabele. Sjećam se da smo samo pisali "ko'e prvii" i slično, zayebavali se na svoj račun. I sad takva ekipa je prva sa dva boda prednosti. Možemo mi pisat da smo Barselona lige al u 21. vijeku smo prije Arsenal lige, i sad smo zasjeli na čelo tabele, i treba da pometemo sve pred sobom u debitantskoj sezoni 50% igrača, u ligi gdje se politika pita za 50% rezultata?
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Jesmo to izgubili?
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 26 gostiju.