Ja ovaj računar uzeo u januaru ove godine. Ovdje sam postavljao konfiguraciju koju sam uzeo pa zbog toga me čudi da se desio kvar sa baterijom, a računar je gotovo nov.anell je napisao/la:Klikneš na sat u desnom ćošku-> Change date and time settings -> Change date and time i tu možeš namjesiti vrijeme. Ovako se namješta na windows 7, ali ako ti je ova baterija otišla opet će vremenom kasniti.arelinho je napisao/la:
Kako da to uradim? Gledao sam da naštimam ručno, ali nisam nigdje našao da se može ručno unijeti vrijeme.
Ma kakvi, odeš u bilo koji servis i kupiš mislim da košta 2.5KM. Ja sam davno imao ovaj problem, obično se dešava na starijim računarima, yebi ga vremenom se sjebe ne znam ni ja što.anell je napisao/la:
Da li je to neki veći kvar i kako je moglo doći do tog kvara?
Pomoc u vezi PC-a
Moderator/ica: insider
Re: "Pomoc u vezi PC-a"
To je najčešći razlog zbog kojeg sati kasni na računaru, možda kod tebe nije do toga. Probaj otići u BIOS i namjesiti vrijeme, pa vidi hoće li opet kasniti.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
daj ba sta ga bunite, klikni na sat desno dole pa change date and time, pa opet change date i time i napravi vrijeme i to je to 
i nije ti do baterije, nov kompjuter nema sanse, ovo je kod tebe pogresno vrijeme postavljeno/povuceno sa neta nekako, samo popravi
i nije ti do baterije, nov kompjuter nema sanse, ovo je kod tebe pogresno vrijeme postavljeno/povuceno sa neta nekako, samo popravi
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
Popravio sam sada. Vidjet ćemo da li će se poremetiti u narednim danima.Azpi je napisao/la:daj ba sta ga bunite, klikni na sat desno dole pa change date and time, pa opet change date i time i napravi vrijeme i to je to
-
GracanicaAA
- Moderator
- Kontakt:
U doperu dobijes i5 3470, 8gb rama sa GTX 1050 za 650. Ulozis malo u Graficku i ekstra kompjuter.edvinrz je napisao/la:trazim drugi racunar imam ovi ponudu 200km jel vredi uzet
RACUNAR HP 8300 I5 3570 3.40-3.80 GHz
8GB rama
Grafika INTEL HD 2500
Matična ploča1155 SOCKET DDR3
Imas u doperu prodaju nove graficke. Ja mislim da je 380km gtx 1050 TI oko 200 je gtx 1050. Mozes na ovim igrat high pubg i druge igre.
Vidim da si nastimao vrijeme, nastimaj identicno vrijeme na mobitelu ili koristi neku web stranicu za tacno vrijeme, pa ako ti pocne "krasti" minute onda promijeni bateriju, a ako nije ni do baterije opet se javi pa cemo naci rjesenje.arelinho je napisao/la:Ne zaje.bajem, ozbiljan sam stvarno. Nije to neki veliki problem što kasni sat pa zato pitam u vezi baterije da li je moram zamjeniti ili može računar raditi sa ovom trenutnom baterijom.
Win10 je u pitanju.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
Stavis iznad monitora i miran si
Quratz

Quratz
VICTORIA CONCORDIA CRESCIT
Ljubitelj ponedjeljka, vruce pive, loseg centarsuta i hladne zene.
Važi.Pivopija je napisao/la:Vidim da si nastimao vrijeme, nastimaj identicno vrijeme na mobitelu ili koristi neku web stranicu za tacno vrijeme, pa ako ti pocne "krasti" minute onda promijeni bateriju, a ako nije ni do baterije opet se javi pa cemo naci rjesenje.arelinho je napisao/la:Ne zaje.bajem, ozbiljan sam stvarno. Nije to neki veliki problem što kasni sat pa zato pitam u vezi baterije da li je moram zamjeniti ili može računar raditi sa ovom trenutnom baterijom.
Win10 je u pitanju.
Hvala svima na pomoći.
Sat se zove kvarcni jer je u njemu kristal kvarca po čijoj oscilaciji se i mjeri vrijeme.Ramiy je napisao/la:Stavis iznad monitora i miran si
Quratz![]()
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Cudo bi bilo da ti nesto ne znas 
VICTORIA CONCORDIA CRESCIT
- Fantasista
- Kontakt:
Pozz narode, moze mala pomoc?
Imam HD u starom kompu i na njemu tonu muzike i nekih slika. E sad hocu taj disk da ubacim na novi komp. Da li je to izvedivo i kakvi kablovi su mi potrebni?
Uzmite u obzir da sam laik po tom pitanju
Imam HD u starom kompu i na njemu tonu muzike i nekih slika. E sad hocu taj disk da ubacim na novi komp. Da li je to izvedivo i kakvi kablovi su mi potrebni?
Ramiy je napisao/la:Cudo bi bilo da ti nesto ne znas
Previse vremena po vikipediji provodim.
slikaj nam zadnji dio gdje idu kablovi ili nam daj podatke od diska, koliko je star?Fantasista je napisao/la:Pozz narode, moze mala pomoc?
- anonymousHD
- Kontakt:
Particija gdje su mi slike se izgleda poj3bala, neke slike otvori normalno, a kad neke otvorim piše ovo.
Ima li šanse da to popravim ili da se pozdravim sa slikama?

Ima li šanse da to popravim ili da se pozdravim sa slikama?

- Fantasista
- Kontakt:
Penaltiky je napisao/la:slikaj nam zadnji dio gdje idu kablovi ili nam daj podatke od diska, koliko je star?Fantasista je napisao/la:Pozz narode, moze mala pomoc?
Fantasista je napisao/la:Penaltiky je napisao/la:slikaj nam zadnji dio gdje idu kablovi ili nam daj podatke od diska, koliko je star?Fantasista je napisao/la:Pozz narode, moze mala pomoc?
de postavi na postimg
- Fantasista
- Kontakt:
Penaltiky je napisao/la:slikaj nam zadnji dio gdje idu kablovi ili nam daj podatke od diska, koliko je star?Fantasista je napisao/la:Pozz narode, moze mala pomoc?

- Fantasista
- Kontakt:
Super, hvala.
Trenutno korisnika/ca: Goalgetter i 4 gosta.