Moja greskaClutch je napisao/la:Briše se nabijanje Lihtenštajna.Zukanovic je napisao/la:Svedska ima + 14 i mi 15+ golova. dosta 0-0 i 0-1 za nas.
U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: U-21, U-19, U-17
Cini mi se da je ovakva situacija.
Ako bi uzeli Portugalce, bolji smo od grupa 2,4,5,9.
Mora nam se poklopiti jedan od slijedecih rezultata, da:
Svedjani izgube protiv Belgije, (ili odigaju nerijeseno, a mi uzmemo Portugalce sa 3 razlike, odnosno 2 ako bi Svedi odigrali 0-0)
Rusi i Austrijanci odigraju nerijeseno u medjusobnom susretu,
Danci izgube od Farskih Otoka,
Poljaci odigraju nerijeseno ili izgube od Gruzije
Uglavnom, kada nasa tekma pocne u 20:00, znacemo vec je li nam se poklopio neki rezultat.
Ako bi uzeli Portugalce, bolji smo od grupa 2,4,5,9.
Mora nam se poklopiti jedan od slijedecih rezultata, da:
Svedjani izgube protiv Belgije, (ili odigaju nerijeseno, a mi uzmemo Portugalce sa 3 razlike, odnosno 2 ako bi Svedi odigrali 0-0)
Rusi i Austrijanci odigraju nerijeseno u medjusobnom susretu,
Danci izgube od Farskih Otoka,
Poljaci odigraju nerijeseno ili izgube od Gruzije
Uglavnom, kada nasa tekma pocne u 20:00, znacemo vec je li nam se poklopio neki rezultat.
- JohnCleese
- Kontakt:
Vjerovatno je i to bila mogucnost. Nisam gledao ko nas moze ugroziti, vec samo kako cemo mi nekog preskocitiMokes je napisao/la:Fino si ti to analizirao, samo si zaboravio i Sloveniju. Oni su ispod nas, ali nas mogu preteći ako zadrže ovih 1-0. I dobra stvar je što rusija i Austrija igraju u zadnjem kolu. X taman.JohnCleese je napisao/la:
Malo zamrseno i na prvu izgleda kao nemoguca misija, ali ne mora tako i da bude. Sretno nam![]()
Mada ne vjerujem u našu pobjedu protiv Portugala.
Uglavnom, sada situacija nije idealna. Potreban nam je barem jedan od ovih rezultata koje su napisali Clutch i DrFilgud, a niti jedan od njih nije
izgledan.
Ako je vjerovati stranici rezultati..com nas mec u Portugalu pocinje u 20.00h, dok nasi konkurenti vecinom u 18:00 h, odnosno najkasnije SWE-BEL u 18 i 30h, tako da ce nasi vec oko 25 minute znati da li imamo sansu
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Uzdati se da Belgijanci nece rizikovati s nerijesenim i da ce pritisnuti protiv Svedske. Ako pobjede Svedjani , Belgija ide u baraz.JohnCleese je napisao/la:Vjerovatno je i to bila mogucnost. Nisam gledao ko nas moze ugroziti, vec samo kako cemo mi nekog preskocitiMokes je napisao/la:Fino si ti to analizirao, samo si zaboravio i Sloveniju. Oni su ispod nas, ali nas mogu preteći ako zadrže ovih 1-0. I dobra stvar je što rusija i Austrija igraju u zadnjem kolu. X taman.JohnCleese je napisao/la:
Malo zamrseno i na prvu izgleda kao nemoguca misija, ali ne mora tako i da bude. Sretno nam![]()
Mada ne vjerujem u našu pobjedu protiv Portugala.![]()
Uglavnom, sada situacija nije idealna. Potreban nam je barem jedan od ovih rezultata koje su napisali Clutch i DrFilgud, a niti jedan od njih nije
izgledan.
Ako je vjerovati stranici rezultati..com nas mec u Portugalu pocinje u 20.00h, dok nasi konkurenti vecinom u 18:00 h, odnosno najkasnije SWE-BEL u 18 i 30h, tako da ce nasi vec oko 25 minute znati da li imamo sansu![]()
Rrealno je i nerijeseno Rusa i Austrijanaca, oni su bare bare.
Kako god ispalo treba probati tu tekmu dobiti. Ipak smo mi ovdje iz petog sesira krenuli. I uzeti drugo mjesto bi bilo svakako vise nego odlicno. Onom smradu nestorovicu se mozemo zahvaliti da smo morali igrati sa jakim ekipama u grupi.
Takodzer bi u iducim kvalifikacijama krenuli iz boljeg sesira ako osvojilo drugo mjesto. A po nekoj mojoj procjeni je iduca generacija jaca od ove. Dolaze nam kovacevic, pidro, mujakic, sabanovic, gazibegovic, celikovic uz ove sto su 98 a tu su vec ove kvalifikacije cavar, demirovic, serbecic itd. Ina tu dobrog materijals i uz vinku se tu moze dosta napredovati.
Steta sto ove kvalifikacije nije imao duze pripreme. Siguran sam da bi izvukli neke bodove tada u svicarskoj i dosta bolje kuci odigrali sa rumunima. To su nam ti poeni koji sada fale. Ali sta je tu je idemo na sto bolji rezultat u portugal.
Takodzer bi u iducim kvalifikacijama krenuli iz boljeg sesira ako osvojilo drugo mjesto. A po nekoj mojoj procjeni je iduca generacija jaca od ove. Dolaze nam kovacevic, pidro, mujakic, sabanovic, gazibegovic, celikovic uz ove sto su 98 a tu su vec ove kvalifikacije cavar, demirovic, serbecic itd. Ina tu dobrog materijals i uz vinku se tu moze dosta napredovati.
Steta sto ove kvalifikacije nije imao duze pripreme. Siguran sam da bi izvukli neke bodove tada u svicarskoj i dosta bolje kuci odigrali sa rumunima. To su nam ti poeni koji sada fale. Ali sta je tu je idemo na sto bolji rezultat u portugal.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Ovako nekako u slijedecim kvalifikacijama, po sadasnjem stanju.
.....................Kovacevic........................
Gazibegovic.....Serebecic.....Mujakic.....Pidro
.......Cavar......Celikovic.....Sabanadzovic
.......Hasic......Demirovic..........????????
DrFilgud je napisao/la:Ovako nekako u slijedecim kvalifikacijama, po sadasnjem stanju.
imas resica tu
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Samo da mu vise daju u klubu da igra siguran sam da bi kroz koju tekmu pokazao da vrijedi.Rule_hz je napisao/la:DrFilgud je napisao/la:Ovako nekako u slijedecim kvalifikacijama, po sadasnjem stanju.
imas resica tu
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Ne znam, ne igra on skoro nikako. U21 treba standardne igrace u seniorima.Rule_hz je napisao/la:DrFilgud je napisao/la:Ovako nekako u slijedecim kvalifikacijama, po sadasnjem stanju.
imas resica tu
smajic i beganovic iz slobode, kadusic,Hajdarevic,danilovic, b. hadzic isto igra odlicno u hannover ll valjda ga prebace, mustedanagic bi morao nesto konkretno poceti pokazivati, sadiku ako se ikad oporavi u toj belgiji, ibisevic igra redovni u celjeu sami da pocne zabijati, mulahusejnovic mozda dobaci do klupe uskoro itd
ima tu dosta materijala
ima tu dosta materijala
Zarathustra
sarcevic vec odigrao 2 utakmice za austriju, al nmvzz vratice se rode do u21
Zarathustra
U17 1-0 Durakovic ali imamo i crveni (Pisar) ima utakmica na Youtube ili City TV.
Znaci li kadetima, ukoliko prodju u dalji krug takmicenja, sa koje pozicije prolaze, sa 1. 2. ili 3. mjesta?
Znaci jer ti od toga zavisi koji ces sesir biti prilikom izvlacenja za drugi krug kvalifikacija....taremuha je napisao/la:Znaci li kadetima, ukoliko prodju u dalji krug takmicenja, sa koje pozicije prolaze, sa 1. 2. ili 3. mjesta?
Penal 1-1 
Ja bezveznog penala
dragi golmane pa sto ti je ovo trebalo, mozemo bit zadovoljni sa iksom jaci su ovi poprilicno
Zarathustra
Bez ovoga, glupog penala, nebi nam gol do preksutra dali.
Al nije mi jasno evo 3-4 generacija ovih u19 nikako da proigra,a vecina ih je bila u u17...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Neuporedivo se teze kvalificirati na u19 nego na u17 prvenstvo... a uz to vecina igrača kod svih reprezentacija na u19 prvenstvu su vec ozbiljni seniorski igraci samo kod nas se uglavnom svi vucaraju po juniorima pa skoro i nemaju nikakvog iskustva kad trebaju napraviti iskorak...
Poslije kapitena durakovica koji bas odskače od ostalih, uz njega ovaj lijevi bek bobaric je stvarno odličan igrac... moram priznati kapitalan ulov... nek su jednom nasi posteno nasukali slovence za igraca...
Poslije kapitena durakovica koji bas odskače od ostalih, uz njega ovaj lijevi bek bobaric je stvarno odličan igrac... moram priznati kapitalan ulov... nek su jednom nasi posteno nasukali slovence za igraca...
Trenutno korisnika/ca: Helemnejse, LeCoq, Scholl i 55 gostiju.