ATP Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
-
RollsRoyce
- Kontakt:
Re: ATP Tour
I ovaj lik ima hiljadu ovakvih postova, ti uno ako možeš, a ne banuješ ovog lika, ja stvarno ne znam, sramota za forum da ovakvi pišu, i to konstantno jedne te iste postove.
- LAZARUS2000
- Kontakt:
LAZARUS2000 je napisao/la:Ko kaže da Federer u finalu. Borna igra vrhunski i već je ove godine dobio čiču i to u finalu na travi
Kapije moćne na putu nek stoje,
sve kazne na glavu nek mi se sruše,
ja sam gospodar sudbine svoje
- jedini kapetan svoje duše.
Nema sta Borna odigrao vrhunski mec, bez da je Rodjo imao break priliku, nadam se da moze ponoviti sutra ovu igru jer u tom slucaju bi gledali odlican mec,, al vjerujem u rutinsku pobjedu Novaka jer on ce imati rjesenje za ovaj njegov servis
- RafaGarros9
- Kontakt:
Joj pogode jednom nesto i odmah se citiraju...LAZARUS2000 je napisao/la:LAZARUS2000 je napisao/la:Ko kaže da Federer u finalu. Borna igra vrhunski i već je ove godine dobio čiču i to u finalu na travi
Iako je ovo jedan od onih postova ako pogodis ti si "kralj" a ako ne pogodis nikome nista...bilo-proslo...
A da Roger izbjegava Novaka to je sad definitivno...a ovi sto to negiraju,ljubomora sta drugo reci...
- LAZARUS2000
- Kontakt:
Ovako kad pogodiš javi se. Čak sam i zaradio paraRafaGarros9 je napisao/la:Joj pogode jednom nesto i odmah se citiraju...LAZARUS2000 je napisao/la:LAZARUS2000 je napisao/la:Ko kaže da Federer u finalu. Borna igra vrhunski i već je ove godine dobio čiču i to u finalu na travipa sta sam ja sve pogodio pa se nisam citira...
![]()
Iako je ovo jedan od onih postova ako pogodis ti si "kralj" a ako ne pogodis nikome nista...bilo-proslo...
A da Roger izbjegava Novaka to je sad definitivno...a ovi sto to negiraju,ljubomora sta drugo reci...
razbio je novak zvereva ali ovo sto je borna uradio federeru, ovo je samaranje, rijetko vidjeno.
nerealno je momak odigrao i svaka mu cast, prvi fedjin poraz u kojem se nisam nervirao i stvarno mu je vakat da pocne razmisljati o kraju.
cijeli turnir se provlacio, jedan agut ti napokon uzme set i to je neki znak. Imena koja ga uzimaju ove godine ne govore da se iduce sezone mogu ocekivati titule a valjda jos uvijek igra radi njih, ne vjerujem da mu je novac presudan.
nerealno je momak odigrao i svaka mu cast, prvi fedjin poraz u kojem se nisam nervirao i stvarno mu je vakat da pocne razmisljati o kraju.
cijeli turnir se provlacio, jedan agut ti napokon uzme set i to je neki znak. Imena koja ga uzimaju ove godine ne govore da se iduce sezone mogu ocekivati titule a valjda jos uvijek igra radi njih, ne vjerujem da mu je novac presudan.
- RafaGarros9
- Kontakt:
Kazem ti nagledao sam se ovakvih 1000 postova gdje neko kaze da ce autsajder dobiti,pa se poslije citiraju kao oni su pogodili nesto...a kad promase niko naravno ne obraca paznju na to...a promase 100 puta dok jednom ubodu al ok...LAZARUS2000 je napisao/la: Ovako kad pogodiš javi se. Čak sam i zaradio para
Bravo ako zaradio...
- LAZARUS2000
- Kontakt:
Ma imao sam osjećaj. Borna je dobio Vavrinku i još par dobrih igrača, Čiča se provlačio. Čim bi ga pritisnuo igra bi mu se raspala. A bornin stil je sličan Novaku. I eto.RafaGarros9 je napisao/la:Kazem ti nagledao sam se ovakvih 1000 postova gdje neko kaze da ce autsajder dobiti,pa se poslije citiraju kao oni su pogodili nesto...a kad promase niko naravno ne obraca paznju na to...a promase 100 puta dok jednom ubodu al ok...LAZARUS2000 je napisao/la: Ovako kad pogodiš javi se. Čak sam i zaradio para
Bravo ako zaradio...
- anonymousHD
- Kontakt:
Ima li gdje ono bomber jakna, ali malo deblje, nešto na ovaj fazon? Je li iko upikao ovako nešto?

https://www.buzzsneakers.com/BIH_ba/jak ... st-quiltedanonymousHD je napisao/la:Ima li gdje ono bomber jakna, ali malo deblje, nešto na ovaj fazon? Je li iko upikao ovako nešto?
eo brt
- RafaGarros9
- Kontakt:
Roger se moze samo Bogu zahvaliti sto je nasto izvukao prosle sezone i osvojio neki trofej...sve je krenulo od AO gdje se "izvukao" peti set protiv Rafe koji obicno takve stvari rutinski zavrsava posebno ako se radi o tako bitnom mecu...pa je poslije toga odradio jos nesto i dobro uzeo...ostatak moze biti i bice samo kanta za nabojanje posebno ovim jacim,naravno ako se bude smio pojaviti u mecevima...kao sto danas nije...Kazem uzeo je prosle sezone nesto trofeja i samo zbog toga se moze jos koliko toliko raspravljati o tome ko je najbolji svih vremena...jos se ceka koji Rafin trofej i GS da i ta stvar bude ocigledna iako i tada Rogerovci to nece moci prihvatiti i to ce negirati ali to ce sve biti od muke...A za njih je najgora stvar to mu je i Novak za petama... 
kad smo vec kod hvalisanja. ajd da se i ja pohvalim. kada su rijetki mislili da ce nole biti br1. neko je "patentirao" ono sada vec cuveno No1e!
http://www.bilddump.se/bilder/201810131 ... 98.131.bmp
http://www.bilddump.se/bilder/201810131 ... 98.131.bmp
-
RollsRoyce
- Kontakt:
U moru gluposti, evo jedna zanimljiva slika, procenat pobjeda ''velike četvorke'' u zavisnosti od brzine podloge.
Naravno, ovo je samo za one s pola mozga, pojedinci neće ni skontati o čemu se radi.
https://i.redd.it/vikncvxs2wr11.jpg
Naravno, ovo je samo za one s pola mozga, pojedinci neće ni skontati o čemu se radi.
- anonymousHD
- Kontakt:
Života mi, stavio sam na temu odjeća, obuća itd, otkud na ATP
Kakav fail. Može neki admin da prebaci tamo ova dva posta?!
de vidi, kad si vec tamo, ima li sta o fedu na obuci, odjeci itd.. pa javi?
- RafaGarros9
- Kontakt:
Najgora stvar je sto ti ne znas ovdje o cemu se radi a htio si ispasti pametan...ccc...RollsRoyce je napisao/la:U moru gluposti, evo jedna zanimljiva slika, procenat pobjeda ''velike četvorke'' u zavisnosti od brzine podloge.
Samo ti mogu reci hvala ti sto si jos jednom dokazao zasto je Rafa najbolji...
pričajte vi šta oćete, borna je odigrao strašno. bravo borna!!!
ako ovo ponovi sutra možda ga novak i ne odere tako kako to sad većina očekuje
- branimir85
- Kontakt:
bravo Bornajestamaji je napisao/la:pričajte vi šta oćete, borna je odigrao strašno. bravo borna!!!
apsolutno psihički jedan od najjači na Touru
odigra uvijek sto posto pa šta bude.
"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
i h2h i sa rafom i sa rogerom mu je 2:2 , elem ne skida gaće ko 99% ostalih
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.