bordopoeta je napisao/la:Ne varaš se, prijatelju, ni za Bor ni za Rijeku, a za Ćuzu i Borac si mi svezao šuhvu, tako da sam sada zaista u dilemi, iako mi se čini da nije.Samozdravlje je napisao/la:Ma svi smo sretni , pocesto ne razumijemo jedni druge , a svima nam srce puno kad nam ide. Poselami Atajica ili pozdravi sve jedno.robertkosar je napisao/la:Neznam, znam da je Murat obisao pola srbije a enver heto igrao u krusevcu
Jedan drugarski pozdrav za tebeBas mi je veselo mi prvi a ovaj mali Atajic moj prvi kosija zabi mitomanima go
Mislio sam da nam ti mozes pomoci ,meni i @bordopoeti ,imamo tu dilemu.Da M.Saran je vise puta igrao za Bor i Rijeku(ako se ne varam).
Srce ko Trebevic , drago mi radi svih koji gotive bordo boju. Naravno samo sebe gledati , ali dobro dodje i ovakav rasplet drugih utakmica. Mislim da samo mi sebi mozemo nastetiti. Nadam se da je to iza nas.
Murat Šaran
Personal information
Date of birth October 24, 1949 (age 68)
Place of birth Sarajevo, FPR Yugoslavia
Playing position Striker
Senior career*
Years Team Apps (Gls)
1967–1968 Igman Ilidža
1968–1974 FK Sarajevo 119 (23)
1974–1975 Bor 28 (4)
1976–1978 Rijeka 29 (2)
1978–1979 Čelik Zenica 14 (5)
1979–1981 Levante 13 (1)
* Senior club appearances and goals counted for the domestic league only
Murat Šaran (born 24 October 1949 in Sarajevo, FPR Yugoslavia) is a former Bosnian-Herzegovinian professional footballer. He started his career with Sarajevo lower-tier side Igman Ilidža before making his move to FK Sarajevo where he spent seven years and established himself as a first team regular.[1][2] He went on to play for Bor, Rijeka and Čelik,[3] before making his move to Spain where he joined Levante for two seasons before retiring in 1981.[4]
Pozdrav za mog druga @bordopoetu , drago mi radi mene ,rekoh prolupao ja,a tek zakoracio u 7 deceniju.
Cuza Dupovac je igrao beka u Borcu BL , provjereno .Jaran mi malo igrao za najdrazi klub,kaze cugali u BL,a "pleh" muzicari ih uveseljavali.
Pozz. @bordopoeti i @robertukosaru , naravno i svim pitarima na dunjaluku.