FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

dvokorak
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la dvokorak » 13 okt 2018, 23:39

Na osnovu cega li je Subić ovih 13k napalatio. Čabriju iduci ko vidi neka drugaru prenese da mu Tanjicu pozdravljam.
? ? <3
Mirise cvijece ko moja Rinaka
Šaka bosasa i vopi, doručak šampiona <3

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 13 okt 2018, 23:43

sviunapad1010 je napisao/la:Da malo nabrojim prvo ovi iz UO firme: Deling, Menprom, Bony, Tomcat. Idemo dalje: Bingo, Umel dalekovod montaža, Tehnograd, Tehnograd company, Arkada, Cestotehnik... Pa gradske firme: Centralno grijanje, Vodovod, Panonica...
I mi od sponzora imamo 170.000 KM. O čemu pričamo ba nema se sta pričati.

Edit: Za pocetak kupujem sve u Konzumu i Merkatoru i sve što nije domaći proizvod.
Ma za godinu dana ce taj Deling otici i dati Velezu sam 170. JBGA.

Hitman22
Kontakt:

Post Postao/la Hitman22 » 13 okt 2018, 23:45

tuzlak1987 je napisao/la:Pa recimo ako ovi kantonalci stvarno jesu nasi zastitnici oni vrlo lako zbog pozicije u pregovorima ako zele mogu nama para i para srediti u naredne 4 godine. Samo nesto mislim vise da im se fucka za klubom grada Tuzla, kao sto se Jasminu fucka za kantonom.
Evo da vidimo i to u naredne četri godine šta će biti.
Biće sad sinergija grad kanton
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 13 okt 2018, 23:46

tuzlak1987 je napisao/la:
sviunapad1010 je napisao/la:Da malo nabrojim prvo ovi iz UO firme: Deling, Menprom, Bony, Tomcat. Idemo dalje: Bingo, Umel dalekovod montaža, Tehnograd, Tehnograd company, Arkada, Cestotehnik... Pa gradske firme: Centralno grijanje, Vodovod, Panonica...

Edit: Za pocetak kupujem sve u Konzumu i Merkatoru i sve što nije domaći proizvod.
Ma za godinu dana ce taj Deling otici i dati Velezu sam 170. JBGA.
Zato sto ce dobiti qurac posao kod njih dole bilo kakav ako ne bude dao. Evo ovaj Uncro kiosci treba ih sve demolirati. Farba kioske prodaje suvenire a dao mozda 5000 za klub ako je i toliko. Samo strano od sutra yebem ja ove naše sve.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

dvokorak
Kontakt:

Post Postao/la dvokorak » 13 okt 2018, 23:47

Ma jok Konzum i Mercator, samo Batva i Maxi. :mrgreen:
? ? <3
Mirise cvijece ko moja Rinaka
Šaka bosasa i vopi, doručak šampiona <3

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 13 okt 2018, 23:48

Senaco :tokralju:

Kapa do poda za ovo, da se vidi ko sta kako i gdje :salut:
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 13 okt 2018, 23:50

dvokorak je napisao/la:

Ma jok Konzum i Mercator, samo Batva i Maxi. :mrgreen:
Moze moze i to :thumbup:

Tuzlak04
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlak04 » 13 okt 2018, 23:53

sviunapad1010 je napisao/la:Zaključak je da je Senad radio dobro. Izostala je podrška sponzora jer je mizerno da se ne izrazavam drugačije 170.000 KM.
Znači neda niko pare i kraj priče.
Sto se mene tiče Senco uradio dobar posao, nije on toliko jak finansijski da sam drži klub ali je radio maksimalno što je mogao.
Neka je vala zacepio usta mnogima kako daju za klub. Koliko je reklama na dresu i na stadionu a samo 170.000 pa stvarno nigdje veze.
Nemamo se sta pitati zašto nemamo rezultate. Sa ovim sto se ima super je to sve.
Jedino može biti dobro što nije sklapao stetne ugovore. Inače svako od nas bi mogao voditi na ovaj način. Pa daj pogledaj koliko je od grada (naših para) dobio . .

Hitman22
Kontakt:

Post Postao/la Hitman22 » 13 okt 2018, 23:53

sviunapad1010 je napisao/la:Senaco :tokralju:

Ne precheruj živ bio. Sa dva Miliona mi sa foruma možemo 8 mjeseci pregurati
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 13 okt 2018, 23:56

Hitman22 je napisao/la:

Ne znam da li bi uspjeli prodati Todora upitno je. A za to traba poslati zahvalnicu i Prosineckom. Da je selektor neki bivsi igrac sarajevskih supackih klubova nebi nikad ni dobio momak priliku.

Hitman22
Kontakt:

Post Postao/la Hitman22 » 14 okt 2018, 00:00

sviunapad1010 je napisao/la:
Hitman22 je napisao/la:

Ne znam da li bi uspjeli prodati Todora upitno je. A za to traba poslati zahvalnicu i Prosineckom. Da je selektor neki bivsi igrac sarajevskih supackih klubova nebi nikad ni dobio momak priliku.
Uspjeli bi valjda A reprezentativca BiH od 21 g sa 20% provizije prodati. Nije Todor bofl igrač da je trebalo kao mačka u vreći nekome uvaliti. Dakle nije upitno
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 14 okt 2018, 00:02

Ako se ikome treba zahvaliti to je Vinko Marinović
Šit bi loš, a sudžuk žilav...

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 14 okt 2018, 00:07

Hitman22 je napisao/la:
Uspjeli bi valjda A reprezentativca BiH od 21 g sa 20% provizije prodati. Nije Todor bofl igrač da je trebalo kao mačka u vreći nekome uvaliti. Dakle nije upitno
Bez obzira Senco kralj zbog izvještaja, a i uradio je koliko je on mogao. Eto neka preuzmu dalje drugi i urade barem ovoliko.
Gdje je brnjozin izvještaj?

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 14 okt 2018, 00:10

Dobra prodaja, biti ce od Todorovica jos para u buducnosti.

A poklopilo se sve, od U21 do A reprezentacije, cak ga je i Celavi isforsirao dobro. Da od Muminovic-Beganovic-Smajic se jedan proda za 200 hiljada eura to bi bilo za slavlja. Tu se ogleda vec koliko je Todorovic pomogao klubu jer ne moze svako iz ove lige otici za te pare.

Hitman22
Kontakt:

Post Postao/la Hitman22 » 14 okt 2018, 00:20

Hitman22 je napisao/la:
Bez obzira Senco kralj zbog izvještaja, a i uradio je koliko je on mogao. Eto neka preuzmu dalje drugi i urade barem ovoliko.
Gdje je brnjozin izvještaj?
Ma šta me zanima to sada, znamo da nije dao izvještaj, neću živjeti u 2016 g pet godina narednih. Ne smije nam biti taj period odrednica života i poslovanja.
Prosineckom svakako veliko HVALA, oteo ga iz U21
I stavio od početka u Koreji. Prije toga u Zenici sa CG. Uglavnom digao je cijenu za 50% najmanje. I sada kad je upitan u RB za svaku utakmicu Robi ga zove i računa na njega. Ne sumnjam da će Todor napraviti još dosta transfera unosnih
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 14 okt 2018, 00:29

U pravu si za proslost. Idemo dalje. Ove firme naše su katastrofa. Pa jbt led 170.000 od sponzora :facepalm:
Grad je u redu ali uzmimo u obzir da od toga ode 360.000 za reprogram a to je skoro pola iznosa od grada.

Brcanskamalta
Kontakt:

Post Postao/la Brcanskamalta » 14 okt 2018, 00:50

Pise povrat pozajmica 270 000....Ali u prihodima nisam vidio ulaz tog novca i odakle potice. ..
Mozda sam preletio ili nisam vidio ispravite me...
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic

"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 14 okt 2018, 01:51

kod sponzora je stvar vrlo jasna

tuzlanske firme NE DAJU PARE jer ih boli **** za Slobodom. A puna im usta Slobode, mnogim sto imaju firme. Jaci kao Bingo i ovi okupljeni oko njega samo muzu TK, ne vracaju gotovo nista. Ni ostali nisu bolji, ovi koji muzu opstinski budzet.

na neke ne mozes racunati iz politickih razloga.

dok na firme koje imaju sjedista u Sarajevu ili Mostaru mozes komotno zaboraviti.

zakljucak je vrlo jasan. Sudeci po interesu lokalne zajedinice, lokalnih sponzora i publike, navijaca-Sloboda ne bi mogla imati dovoljan priliv novca da se takmici u drugoj ligi Sjever ;)

naravno da to moze bolje, da klub mora aktivirati taj segment. Ali eto i da ga podupla, da ima duplo vise od sponzora (sto je nerealno) to je opet 360.000 godisnje- smijesno.

nek su malo ovim otvorili oci onim koji misle da se moze zivjeti od Sponzora i da postoje zainteresovani u Tuzli da pomognu Slobodi.

eto nase ljubavi za Slobodom, ne moze 2 mjeseca klub egzistirati od nje.

Senad je radio domacinski sa onim sto je imao. Mozda je mogao izbjeci neke stvari, a mozda i nije, jer na kraju su haman svi poplacani. I Subic i Ordagic i Kostic, Zoletic, Fuad Barakovic- OGROMNA STAVKA. I sve to bez novih pozajmica

jadan ispade kako je dobro radio da je samo malo pametniji bio, vise se hvalio i komunicirao mogao je da se zacementira.

ohrabruje stavka poreza, stavka reprograma

medjutim ovo je realnost, ko je i sta je tuzlanska Sloboda. NULA . Bez dodatnih pozajmica , novog duga, ili bez grada - druga liga Sjever.

i drugo pitanje. Kako Zeljo dobi licencu za evropu sa aktivnom tuzbom Petrovica kod UEFA-e?

eto ti nase lige i naseg saveza. SLoboda je nikad ne bi dobila , i jos onda mi sami sebi otezavamo.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Hitman22
Kontakt:

Post Postao/la Hitman22 » 14 okt 2018, 02:28

Eto dokaza zašto je važno održavati skupstinu tri puta godišnje pa po potrebi i vise. Razmjeniti iskustva i podijeliti probleme , iznaći moguće rješenje. Odmah ti je jasnije da tri juniora moraju igrati i biti u izlogu za prodaju. Druge varijante nema. Sponzori neće doći sami od sebe na ruševan stadion i borbu za 9 mjesto
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

costacurta08
Kontakt:

Post Postao/la costacurta08 » 14 okt 2018, 05:21

Jel FINANSIJSKI ili je FINANCIJSKI? :mrgreen:
Ovo skupština kluba?! Ko su ovi likovi? Ono mlađe sve otišlo za Njemačku doduše. I gde je pečat :mrgreen:
Jao izvještaja i cirkusa.
Sve je jasno kad pogledaš dvije kolone i word-ov format. Toliko o ozbiljnosti.
I zašto izvještaj od 1.1.2018.? Nije on predsjednik od 1.1. 2018. Šta je sa periodom decembar 2016. - 1. 1. 2018?
I jesmo li to, po izvještaju, u plusu 100k? Nemamo dugova?

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.