Neprocenjivo videti ovakvu facu mafiozi.

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
našli se neki uvrijeđeni ili ne, ovi likovi više djeluju kao turci, armenci, iranci, romi ili šta ti ja znam već, na sve prije liče nego na slavene, pogledajte tribinu sa navijačima rusije, češke, slovačke itd. razlika je preočita, i onda ti likovi su kao neki neonacisti, fašisti i šta ja znam šta sve ne???NukeR_G1970 je napisao/la:
Sutra se donosi odluka u zabranjivanju navijackih grupa (Grobari, Delije, United Force) i pojedinih desnicarskih organizacija (Obraz, SNP 1389...)Makaveli je napisao/la:nacuo sam da sutra treba da se izglasa neki zajeban zakon![]()
devile,znas li nesto ovome ?
bice zajebanoNukeR_G1970 je napisao/la:Sutra se donosi odluka u zabranjivanju navijackih grupa (Grobari, Delije, United Force) i pojedinih desnicarskih organizacija (Obraz, SNP 1389...)Makaveli je napisao/la:nacuo sam da sutra treba da se izglasa neki zajeban zakon![]()
devile,znas li nesto ovome ?
Sinko,taj tetovirani rmpalija je zapravo Ivan Bogdanov,vođa podgrupe Ultra-Boys..Makaveli je napisao/la:evo da kopiram nesto interesantno![]()
Spominjete tetoviranog gospodina... Taj tetovirani gospodin je branio Srbiju na Kosovu. Nece se desiti da ga iz autobusa neko odvede u rudnik, zato sto on nece ni uci u autobus. Gospodin vise ne zivi u Srbiji, nego u Italiji. Gospodin je DBovac. I vi nemate pojma. Druga stvar... Kako mislite da jedan "navijac" unese klesta na stadion i da sa njim sece zastitnu mrezu? Da li neko stvarno misli da se ovi navijaci skupljaju spontano i iz cista mira? Ovi ljudi su instrument, za nesto veliko sto ce tek da se dogodi, a kad treba nesto veliko da se dogodi, pocinje na stadionima... To nas bar istorija uci. Dakle, Ja bih se zabrinuo da sam na mestu ljudi koji su na vlasti... Pogotovo bih se zabrinuo kad ne bih imao pojma, ko to sve i sta radi u drzavnoj bezbednosti. Mislim da su stvari malko odmakle kontroli, sto i nije tesko, jer ova vlast nista ne ume da drzi pod kontrolom. Kad stvari izmaknu kontroli obicno narod dobije po tamburi, ali ovog puta ce bojim se i vlast da se pridruzi narodu u tamburanju.
Spremite se za nesto veliko.
Pa ovaj istetovirani rmpalija je zapravo (kao sto Milan rece) klasican insajder. Pa pogledajte samo fotografiju ([link]) i videcete "tetovazu" 1389. Kakva crna tetovaza. Obicni crtezi po rukama. A da ne govorim o majici CETNICI-SEVER. Koja namestaljka! Ko stoji iza svega ovoga mozemo samo da nagadjamo, Jedno je sigurno, da taj neko zeli opsti haos. Setimo se Maksimira.....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.