F1 SS.ba Liga - Sezona 6
Moderatori/ce: Donnie Darko,Padovan,jopaa7
Re: F1 SS.ba Liga - Sezona 6
Vozim
I am unquestionably, undoubtedly, the greatest human artist of all time. It’s not even a question at this point. It’s just a fact.
Vozim, da Mokes ne bude zadnji 
vozim da ne bi blejzer bio zadnji
ko je perokvrzica bio prosli put?
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Nazalost svi zavrsavaju trku veceras opet
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
Vozim.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Mokes ti je perokvrzicaharden je napisao/la:vozim da ne bi blejzer bio zadnji
VICTORIA CONCORDIA CRESCIT
Ljubitelj ponedjeljka, vruce pive, loseg centarsuta i hladne zene.
Ljubitelj ponedjeljka, vruce pive, loseg centarsuta i hladne zene.
Ko ono bi dobar u Bahreinu? Suki kloc? 
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Blejzer10 je napisao/la:Vozim, da Mokes ne bude zadnji
Imamo istu zastavu
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
vozim 
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
imamo li kakvu taktiku osim prezivjeti prvu krivinu pa dalje sta budemiki_92 je napisao/la:vozim
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
nemam ni strategiju ni setup, ja dos'o 'nakoharden je napisao/la:imamo li kakvu taktiku osim prezivjeti prvu krivinu pa dalje sta budemiki_92 je napisao/la:vozim
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
bude li i veceras ubagovano, izlazim ... nema smisla vozit da 10 krugova vodim borbu sam sa sobom
Ne moramo ni ulaziti onda, ustedjeti sebi 20minharden je napisao/la:bude li i veceras ubagovano, izlazim ... nema smisla vozit da 10 krugova vodim borbu sam sa sobom
nesto ili neko sa svojim internetomjopaa7 je napisao/la:Ne moramo ni ulaziti onda, ustedjeti sebi 20minharden je napisao/la:bude li i veceras ubagovano, izlazim ... nema smisla vozit da 10 krugova vodim borbu sam sa sobomnesto opako yebe.
Ma ne znam, i prije je bilo ljudi sa slabijim netom, vozili smo 4 sezone ali nikad se ovako nesto nije desavaloharden je napisao/la:nesto ili neko sa svojim internetomjopaa7 je napisao/la:Ne moramo ni ulaziti onda, ustedjeti sebi 20minharden je napisao/la:bude li i veceras ubagovano, izlazim ... nema smisla vozit da 10 krugova vodim borbu sam sa sobomnesto opako yebe.
Ajd odoh ja kreirati pa cemo od 3 kruga koju da vidimo da li ce bit isto.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.