Ti sto vise pises, sve vise lupas, bez koristenja mozdanih vijuga. Krpica je prodao ko?xeksor je napisao/la:nije 900 već 700 jel je neko proviziju od transvera uslajbucio u džep, jesam i lažov i nepismen al nisam maloumnik a bas tako kazes valjalo je preuzet klub od para od evrope i prodaje krpića plus pare od grada. Eto koliko znas. Pljuvaćeš ti njega u Januaru moj BeduinBeduin je napisao/la:Ja kao "maloumnik" kazem da ne bih mogao voditi Slobodu kao sto je Senad jer o ocito da i nije tako lahko kao sto ti "mr. fakultet" mislis. Ali zamisli tebe kao predsjednika Slobode, a dokazani lazov. I jos nepismen.xeksor je napisao/la:Zalosno je sto petorica maloumnika komntarisu u superlativu. Sto likuje fingiranom izvjestaju, pa beduin ako prodas igraca za 350 000 jer je neko uslajbucio 100 000, ako dobijes 1 milion od grada i dr.a ti svojom sposobnosću ne uneses ni 100 000 u klub onda je to zalosno. 270 000 pozamnica a nemas takstativno ko je pzajmio i kako je zalosno. Ko se iko razumije finansijski izvestaj sto vas par naloumnika ne onda se vidi da je ovo smjesno izalosno, osim par stavki o vraćanju tuzbi sve je uopsteno i fingirano kako bi vi likovali.
Valjalo je preuzeti klub u onakvoj situaciji, pa docesti Celu koji ce isforsirati Todorovica, pa naci musteriju za njega i uzeti skoro 900k KM + bonus, a onda ti jazavac dodjes i kazes kako je lahko voditi klub s tolikim parama. Nije bilo tih para kad je preuzeo klub bolan.
Tebi i slicnim znalcima je najmanje bitno da je covjek imao slifa za prodati igraca, da je imao veze, sto upucuje da su se i ostali igraci mogli prodati u dogledno vrijeme, nebitno je sto klub ostavlja u plusu... njegov jezik je druga stvar u tu je usrao neke stvari, kao sto je trebao kazniti i Karica zbog onog ispada, ali Boze moj. I Azmir je bio kaznjen i suspendovan, ali eto...
I opet kazem, ni ja nisam bio za Senada kad je dolazio, ali me pozitivno iznenadio, a pogotovo nakon onog seljobera Azmira.
Nego, jesil kupio VIP kartu za koncert Jale brate i Korelija?