PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
Re: PL prepucavanja
Momci nemojte se pecati na ovo, samo ignore.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
Samo debila po kratkom postupku banovati i zavrseno.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Samo ne razumijem onog koji je započeo ovo kao i uvijek, koliko frajer priča o ratnim zločincima i sam je počeo pisati na srpskom jeziku. Šta ti je navika.. ne kontam tu opsesiju njima i nemoć da moraš spominjati ratne zločince po ko zna koji put evo. Nije ovo za tebe jer si jadan, glup i nemoćan. Ti valjda kontaš da si smiješan, šta li?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Sta ti je bola lažni brata smiri se. Otišo čova spremaj se na molitvu škutora za bodove spasa od ispadanja kao u neka stara dobra vremenahskzmostar je napisao/la:Mamic u Sirokom?! Hmmm
Not bad, samo nek se ulaze u nogomet kao da su ostali "nasi" ulagaci posteni, ako nista malo ciganluka i marketinga.
Ovih 20ak Skripara ionako nece nitko fermati, kaze Mamic placat cu im gostovanja iz svog dzepa samo da ne SRAMOTE oni nas i nas NK Siroki.
Ps.. Eto i vlaha i balija postat cete kao MI
Drz se ti svojih,da dogodine opet ne bi skutori morali bodove davat da u ligi ostanete s obzirom da je Dobrocinitelj bivsi. Inace ne mogu shvatit ove ljude koji osuđenog kriminalca i peraca poreza zovu "biznismenom" "najmenadžerom" i slicnim nazivima. I ne cudi me sto nam je ovakvo stanjehskzmostar je napisao/la:Mamic u Sirokom?! Hmmm
Not bad, samo nek se ulaze u nogomet kao da su ostali "nasi" ulagaci posteni, ako nista malo ciganluka i marketinga.
Ovih 20ak Skripara ionako nece nitko fermati, kaze Mamic placat cu im gostovanja iz svog dzepa samo da ne SRAMOTE oni nas i nas NK Siroki.
Ps.. Eto i vlaha i balija postat cete kao MI
SAMO ŠIROKI!
Niko ovdje ne misli na stanove, kuce ni porodice. I moj stan na Grbavici je bio unisten.Pantelija je napisao/la:E svasta ...valjda ne konta da jje u istom tom naselju stradallo i ostalo bez stanova, kuca mnogo pitara ...boze sacuvaj
neslana sala
ko hoce rat u kuci mu bio dabogda
ko hoce rat u kuci mu bio dabogda
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana
SAMO CELIK
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana
SAMO CELIK
Ocito si ti bio u njemu i nekim slucajem prezivio, mozak ti je kompletno izbrisalo. Clean wipederrim je napisao/la:Niko ovdje ne misli na stanove, kuce ni porodice. I moj stan na Grbavici je bio unisten.Pantelija je napisao/la:E svasta ...valjda ne konta da jje u istom tom naselju stradallo i ostalo bez stanova, kuca mnogo pitara ...boze sacuvaj
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
I manijak do grobajoker90 je napisao/la:Zeljko Komsic - hrvatski clan predsjednistva!

Rigo nadam se da vidis ovu ljubav koju plavi osjecaju prema vama majoriziranima
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Predsjednik BiH iz reda hrvatskog naroda.joker90 je napisao/la:Zeljko Komsic - hrvatski clan predsjednistva!
Yugoslav First League - ⭐️⭐️

Valjalo bi da se zakuha.
Jedini spas nasih klubova je donijeti zakon o privatizaciji i privatizovati sve klubove.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
- MocMahale444
Rigoletto je napisao/la:Ocito si ti bio u njemu i nekim slucajem prezivio, mozak ti je kompletno izbrisalo. Clean wipederrim je napisao/la:Niko ovdje ne misli na stanove, kuce ni porodice. I moj stan na Grbavici je bio unisten.Pantelija je napisao/la:E svasta ...valjda ne konta da jje u istom tom naselju stradallo i ostalo bez stanova, kuca mnogo pitara ...boze sacuvaj
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Bruka i sramotaderrim je napisao/la:Opet ce se ovo ponoviti insallah.Goosman je napisao/la:Znamo svi šta je bio poslednji put kad su pitari imali 'psihologa'.![]()
Oda je vec postavio burad sa benzinom. Treba samo javiti ivici da ode u BG i da to opet proslavi sa bracom kao sto je i 92-ge.
Tacno niste normalni sarajlice sa ovim pisanjem stoti puta o ratnim zločinima i zlocincima.
KATASTROFA.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
- kontrasviju
- Kontakt:
Bravo retarde glupiderrim je napisao/la:Opet ce se ovo ponoviti insallah.Goosman je napisao/la:Znamo svi šta je bio poslednji put kad su pitari imali 'psihologa'.![]()
Oda je vec postavio burad sa benzinom. Treba samo javiti ivici da ode u BG i da to opet proslavi sa bracom kao sto je i 92-ge.
1921
- MocMahale444
1010 to je pitarski **** nije nas.
Vidis da imas njih 2-3 glupka.
Vidis da imas njih 2-3 glupka.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Da li neko moze naci onu objavu od prije mjesec dva o Bosnjacima tj Bosnjanima iz perioda Kulina Bana neko je to stavljao ovdje dosta dug post sve u obliku citata ako moze da ga neko opet postavi?
Zadnja izmjena: Asimetric, dana/u 15 okt 2018, 17:48, ukupno mijenjano 1 put.
- StariGrad071
- Kontakt:
Rijetko glup momak, garant neki dosljo.
To je solinas radio elaborat,ako me sjecanje dobro sluzi.Asimetric je napisao/la:Da li neko moze naci onu objavu od prije mjesec dva o Bosnjacima tj Bosnjanima iz perioda Kulina Bana neko je to stavljao ovdje dosta dug post sve u obliku citata ako moze da ga neko opet postavi?
Otidji na njegov profil pa nadji prosle postove.
tuzlanska Sloboda
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.