E hvala, valjda uspijem naćizlajci je napisao/la:To je solinas radio elaborat,ako me sjecanje dobro sluzi.Asimetric je napisao/la:Da li neko moze naci onu objavu od prije mjesec dva o Bosnjacima tj Bosnjanima iz perioda Kulina Bana neko je to stavljao ovdje dosta dug post sve u obliku citata ako moze da ga neko opet postavi?
Otidji na njegov profil pa nadji prosle postove.
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Tačno nisu normalni.sviunapad1010 je napisao/la:Tacno niste normalni sarajlice sa ovim pisanjem stoti puta o ratnim zločinima i zlocincima.
KATASTROFA.
Svaki dan vrte u krug izmišljotine tenkista,koordinate,vojvoda itd.
Kad im se spomene bivši uposlenik,onda morališu.
Klasično pitarski.
💩💩
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Sta ce jetimi manji klub u gradu tesko im je s tim kompleksom. Jos imaju amidzu. Da ga yebes nije im lako.Goosman je napisao/la:Tačno nisu normalni.sviunapad1010 je napisao/la:Tacno niste normalni sarajlice sa ovim pisanjem stoti puta o ratnim zločinima i zlocincima.
KATASTROFA.
Svaki dan vrte u krug izmišljotine tenkista,koordinate,vojvoda itd.
Kad im se spomene bivši uposlenik,onda morališu.
Klasično pitarski.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Kakva 2-3 ima ih vise samo su gluplji smogovci. Kod njih samo prizon ima mozga ostali su blago receno katastrofa.MocMahale444 je napisao/la:1010 to je pitarski **** nije nas.
Vidis da imas njih 2-3 glupka.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
-
belosevic28
- Kontakt:
Derim i guzni MAN imaju postove za svaku osudu i nebi me cudilo da je to jedna osoba. Fuj !!! Prizivati rat i bilo sta iz rata je debilno al' ono bas. Idiotizam sirih namjera koji treba ignorisati i dovidzenja !
Selam muha, svi, svrakinKAKIN
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Alejkumu Selam @beli.
Sta svrakino? I Fahrija ga marnuo jel to hoces reći?
Sta svrakino? I Fahrija ga marnuo jel to hoces reći?
Ma niko od njih i ne očekuje da budu normalni.sviunapad1010 je napisao/la: Sta ce jetimi manji klub u gradu tesko im je s tim kompleksom. Jos imaju amidzu. Da ga yebes nije im lako.
Ko preuzima Slobodu?
💩💩
Banuj sam sebe.derrim je napisao/la:Opet ce se ovo ponoviti insallah.Goosman je napisao/la:Znamo svi šta je bio poslednji put kad su pitari imali 'psihologa'.![]()
Oda je vec postavio burad sa benzinom. Treba samo javiti ivici da ode u BG i da to opet proslavi sa bracom kao sto je i 92-ge.
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Pogrešno su ti rekli.Goosman je napisao/la:Ma niko od njih i ne očekuje da budu normalni.sviunapad1010 je napisao/la: Sta ce jetimi manji klub u gradu tesko im je s tim kompleksom. Jos imaju amidzu. Da ga yebes nije im lako.
Ko preuzima Slobodu?
Kur.čević Andrija.
Ima da vas taslacimo redom kad Andrija preuzme.
Za svakog tenkistu spomenut ću 10 psihologa.belosevic28 je napisao/la:Derim i guzni MAN imaju postove za svaku osudu i nebi me cudilo da je to jedna osoba. Fuj !!! Prizivati rat i bilo sta iz rata je debilno al' ono bas. Idiotizam sirih namjera koji treba ignorisati i dovidzenja !
A ti haj osudi kakvu bukvu dok se nije smrklo.
Dovidzenja!
💩💩
Da je Andrija Milošević,znao bih.sviunapad1010 je napisao/la:Pogrešno su ti rekli.Goosman je napisao/la:Ma niko od njih i ne očekuje da budu normalni.sviunapad1010 je napisao/la: Sta ce jetimi manji klub u gradu tesko im je s tim kompleksom. Jos imaju amidzu. Da ga yebes nije im lako.
Ko preuzima Slobodu?
Kur.čević Andrija.
Ima da vas taslacimo redom kad Andrija preuzme.
Prvo bodove uzet Bayrenu,pa onda dalje.
💩💩
Onda si karnaš ko i ovaj, isti sojGoosman je napisao/la: Za svakog tenkistu spomenut ću 10 psihologa.
Dovidzenja!
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Lepa sela lepo gore a ruzna ostaju ruzna i kad gore
-
belosevic28
- Kontakt:
Znaci isti menralni sklop. S tobom se i ne moze drugacije komunicirati.Goosman je napisao/la:Za svakog tenkistu spomenut ću 10 psihologa.belosevic28 je napisao/la:Derim i guzni MAN imaju postove za svaku osudu i nebi me cudilo da je to jedna osoba. Fuj !!! Prizivati rat i bilo sta iz rata je debilno al' ono bas. Idiotizam sirih namjera koji treba ignorisati i dovidzenja !
Dovidzenja!
Maloumnici jedni...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- hskzmostar
- Kontakt:
Samo da se Siroki rasformira ostalo cemo lako, nama stadion Velezu Blato
Ako dodje Mamic ne da Skripara nece biti na gostovanjima vec nece ni domace utakmice pohodit
Ako dodje Mamic ne da Skripara nece biti na gostovanjima vec nece ni domace utakmice pohodit
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
Šala da maminjo uzima Široki.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
- hskzmostar
- Kontakt:
Znam samo da ce bosnjaka od 1.1 dobro falit, egzodis hrvata ce biti kur.. od ovce sta ce biti kad se doceka nova godina, sve ce navijacke grupe spasti na brojnost Skripara
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Sve je dobro dok mogu pohoditi Međugorje. Uceraj utakmicama hahah.hskzmostar je napisao/la:Samo da se Siroki rasformira ostalo cemo lako, nama stadion Velezu Blato
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Boli nas qurac trenirat cemo MMAhskzmostar je napisao/la:Znam samo da ce bosnjaka od 1.1 dobro falit, egzodis hrvata ce biti kur.. od ovce sta ce biti kad se doceka nova godina, sve ce navijacke grupe spasti na brojnost Skripara
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.