Samo pitam, ne znam ja kako je toOsim13 je napisao/la: Bjež tamo
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
I SAD ih počeo majorizirati, vrijeme je za tužbu.

Pogledaj koji uradak Lauren Philips, znaćeš otprilikeharden je napisao/la:Samo pitam, ne znam ja kako je toOsim13 je napisao/la: Bjež tamo
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
A de brt lažeš da nisi ovo vidioPenaltiky je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
Kako samo ovo fulo![]()
Nisam, čuj čim ga tri dana nema neku prevaru smišlja
znam za ono kad ga je za migrante ****, šta se miješaš nema para. Pa sutra kaže evo Špiriću lego je milion 
Kilowat strujeRigoletto je napisao/la:Litar krvi, litar benzina
Zadnja izmjena: Penaltiky, dana/u 15 okt 2018, 19:22, ukupno mijenjano 1 put.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Penaltiky je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
Kako samo ovo fulo![]()
VICTORIA CONCORDIA CRESCIT
Ljubitelj ponedjeljka, vruce pive, loseg centarsuta i hladne zene.
Ljubitelj ponedjeljka, vruce pive, loseg centarsuta i hladne zene.
"On ne da dobro ne donosi ovim ljudima u ovoj državi, nego nikome ko hoda po ovoj zemlji ovdje" 
Not my president.Rigoletto je napisao/la:Litar krvi, litar benzina
I am unquestionably, undoubtedly, the greatest human artist of all time. It’s not even a question at this point. It’s just a fact.
ahahaha, čuj potrbuške smišlja prevare
A zeleni. Izdajnici jedni.Osim13 je napisao/la:Irci komunjare, sjede u Titi.
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Not my problemKanye je napisao/la:Not my president.Rigoletto je napisao/la:Litar krvi, litar benzina
Pozdrav iz EU
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Jel još Komšić tamo sjedi pije kafe? Mislim da bi mu teže palo da bude nepožečjan u Titi nwgo u svakoj opštini s hrvatskim stanovništom.Osim13 je napisao/la:Irci komunjare, sjede u Titi.
Sljedeće godine ću i ja nadam se pozdravljati iz EU.Rigoletto je napisao/la:Not my problemKanye je napisao/la:Not my president.Rigoletto je napisao/la:Litar krvi, litar benzina![]()
Pozdrav iz EU
I am unquestionably, undoubtedly, the greatest human artist of all time. It’s not even a question at this point. It’s just a fact.
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Penaltiky je napisao/la:Jel još Komšić tamo sjedi pije kafe? Mislim da bi mu teže palo da bude nepožečjan u Titi nwgo u svakoj opštini s hrvatskim stanovništom.Osim13 je napisao/la:Irci komunjare, sjede u Titi.
Tamo nikad nece biti nepozeljan.
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Bio sam neki dan tamo. Ružno mjesto.BernardBarnjak je napisao/la:Penaltiky je napisao/la:Jel još Komšić tamo sjedi pije kafe? Mislim da bi mu teže palo da bude nepožečjan u Titi nwgo u svakoj opštini s hrvatskim stanovništom.Osim13 je napisao/la:Irci komunjare, sjede u Titi.
Tamo nikad nece biti nepozeljan.
Dolazi još uvijek, malo manje nego prije al i dalje je tu.Penaltiky je napisao/la:Jel još Komšić tamo sjedi pije kafe? Mislim da bi mu teže palo da bude nepožečjan u Titi nwgo u svakoj opštini s hrvatskim stanovništom.Osim13 je napisao/la:Irci komunjare, sjede u Titi.
Znam da je tamo 2011/2012/2013 kad sam maltene svaki vikend u Sa bio i on stalno kafu u Titu pio.Osim13 je napisao/la:Dolazi još uvijek, malo manje nego prije al i dalje je tu.Penaltiky je napisao/la:Jel još Komšić tamo sjedi pije kafe? Mislim da bi mu teže palo da bude nepožečjan u Titi nwgo u svakoj opštini s hrvatskim stanovništom.Osim13 je napisao/la:Irci komunjare, sjede u Titi.
NISAM GEJ
AL DIDZEJ
AL DIDZEJ
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.