Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Tito
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Babo nacije!! Neposteno ti go ponistise!

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
I najvažniji i najljepši gol koji je postigao za reprezentaciju su nepravedno poništeni

Standardno los i krivac sto je jos ivjek samo 1-0. Gol je postigao na srecu nakon traljavog suta sa 5-6 metara. Prije toga sa 5 metara uspio prebaciti loptu 3 metra iznad gola. Kasnije nije znao izaci iz ofsajda nakon one majstorije Pjanica, pa onda skino Pjanicu loptu sa noge, pa sad se opet spetljao ispred njihovog golmana. On i Visca najlosiji na terenu.
- Bazinga12345
- Kontakt:
derrim je napisao/la:Standardno los i krivac sto je jos ivjek samo 1-0. Gol je postigao na srecu nakon traljavog suta sa 5-6 metara. Prije toga sa 5 metara uspio prebaciti loptu 3 metra iznad gola. Kasnije nije znao izaci iz ofsajda nakon one majstorije Pjanica, pa onda skino Pjanicu loptu sa noge, pa sad se opet spetljao ispred njihovog golmana. On i Visca najlosiji na terenu.
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
Najviše
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
stvarno, sram ga bilo ovako loše igrati, ni 3 gola nije dao još
Majstore. Igračino. Kapitenu. Babuka. Oče. Tata. Majko. Lideru. Junače. Hvala ti što postojiš.
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
Bog pa Dzeko !
Oce nas
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Dobro si to pored'o!BosnaSTL je napisao/la:Bog pa Dzeko !
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
- StariGrad071
- Kontakt:
Majstor veliki.
Da je bilo ko drugi igrao umjesto njega pukla bi petarda u mrezi iracaBazinga12345 je napisao/la:derrim je napisao/la:Standardno los i krivac sto je jos ivjek samo 1-0. Gol je postigao na srecu nakon traljavog suta sa 5-6 metara. Prije toga sa 5 metara uspio prebaciti loptu 3 metra iznad gola. Kasnije nije znao izaci iz ofsajda nakon one majstorije Pjanica, pa onda skino Pjanicu loptu sa noge, pa sad se opet spetljao ispred njihovog golmana. On i Visca najlosiji na terenu.
Kad se oprostis, ugasit reprezentaciju. Steta sto ga je sudija zakinuo za tricu 
Ne smijem ni pomisliti sta cemo biti kada se oprosti.
Rezultat je trend, ideal je vječan!
Bravo babuka.Živio nam dugo godina,živjela naša Bosna i Hercegovina.
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
Pad na nivo Makedonije, a onda kad se Pjanić oprosti na nivo Moldavije.Alminjo99 je napisao/la:Ne smijem ni pomisliti sta cemo biti kada se oprosti.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, CAGarfia, DzemoVoliMarmeladu, signalidunapark i 51 gost.