Turska - BiH & BiH - Sjeverna Irska 11/15.10.
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Turska - BiH & BiH - Sjeverna Irska 11/15.10.
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana
SAMO CELIK
- tuzlak1987
- Kontakt:
Znači da se ne brine administracija do toga ne dolaziharden je napisao/la:Past ce forum kad kiksamo
FORZA MILAN !
jest vala jos kad zapad na grbavici zagrmi divotaAnelMid je napisao/la:Koliko je puno ljepše gledati ovaj Stadion na TV nego Bilno Polje
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana
SAMO CELIK
Sigurica ko DejtonOsim13 je napisao/la:Znači da se ne brine administracija do toga ne dolaziharden je napisao/la:Past ce forum kad kiksamo
Kad na Grbavici zagrmi sta?
-
Hasansas1978
- Kontakt:
-
samoposmatram
- Kontakt:
Sve u svemu dobro je, malo po meni odbrana skripi. Dzeko i Pjanic ne treba ni pricati, tesko nama kada se oproste. Jos uvijek nIsmo nasli zamjene za Spahica i Misimovica, tako da cemo pocekati dok ne dodje neko i ove da zamijeni.
Grbavica, dobra svidjaja mi se sto se vodilo brige o detaljima nekim, usminkano je to. Atmosfera me razocarala, ja sto sam vidio samo 3-4 puta ustadose i da su se culi. Ko da se u pozoriste doslo, svi sjede samo i gledaju kao tenis mec, samo glavice se pomjeraju. Ne znam zbog cega je to, moze bit da samo guzonje mogu priustiti ulaznice ovolike, pa mu ispod ponizenja ustati i navijati.
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
Nije ni pocela utakmica poceli su srat, **** nas otac prokleti samobahilski, stoka napacenatruts je napisao/la:Tema će bit najaktivnija kad kiksamoEsport je napisao/la:Sve mi je jasno, ali nikad neću shvatiti, odakle ovolika doza idiotizma-mržnje kvazinavijača.
Neka oni pljuju, mi cemo pobjeđivati.
Bravo Roberte, Pjanke, Babuka..
Seha ubo sa vitrima
Pjanic
Ogi
Elvo
EDIN
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
17 pobjeda
7 neriješenih
6 poraza
Evo i Nalic se slaze sa nama dvojicom.Raonffa je napisao/la:Baš, evo još čekam da neko napiše komentar "mogli smo im pet dati", što je realnije od toga da smo imali srećeRimes87 je napisao/la:De, nemoj, reci ce neki da su Irci zasluzili pobjedu. Oni **** imaju srece, ali nemaju znanja. Raskovat ce ih prosjecne reprezentacije a kamoli nasa koja je sekund iznad prosjeka zahvaljujuci Dzeki i Pjanketu.Raonffa je napisao/la:Ih kojom smo mi nesrećom u poretklih 20 godina zaradili tu nekakvu, nazovi sreću, u ovih par utakmica.
Iako, od te tri stative dvije su bile produkt čiste sreće, al' po Irce, prvi put katastrofa čišćenje Zukanovića, drugi put nesretno odbijena lopta od Zukanovića, koja bi inače završila u gol autu.
Edit: Da ne bude da samo nas dvojica forumasa nesto seremo, nego i neko strucan isto to kaze
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, aezakmi, Anoniman, CudanLik, darker10, DeeWa, Faraon iz Visokog, fukara87, General505, Goalgetter, GoldenLilies, Google Adsense [Bot], GrbavicaHrammm, haklamas, Hansestadt, HariTz, hujdur007, iliyaa8, Jarodwest, JimmyPage, komax, L-Train, legendarnadruga, lol89, mahic, MiranGlasnic, Mocvara1991, Mostarska, Mramic24, Muumii, PeppermintSA, prijeratni mangup, PSV, Riziko, RodjeniiBrato, Roki50, Sheyi, signalidunapark, soccerfan, tuzlanskinacin, UtdBiH21, Venom, zemuntrg, Zglavkar i 246 gostiju.