Stoni tenis i sahStevie-G je napisao/la:Sta igras na Gimnazijadi?? Ja molio profu da me stavi na klupu za kosarku. Kaze ne moze samo cetvrti razredi. Puu djubre jedno profesorskoEdinTM87 je napisao/la:GimnazijaSrijeda,Cetvrtak,Petak... Imal neko na ovom forumu osim mene da ide na Gimnaziju ???
![]()
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Zeljeznicar za zivot cijeli !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
Gledaj Rai Uno pa ces viditi zasto su cet.nici, opet ponavljam zbog 10% fasista, nastrada 90% normalnih srba!Makaveli je napisao/la:cuj cetnici ... a sto su cetnici ...i ko je to cetnik molim te ? to ovdje i i takvi fasistcki ispadi dozviljenidrH je napisao/la:Gleda li iko Rai uno ovo je nevjerovatno kakvi su ovo cet.nici, cast normalnim srbima, koji ispastaju radi ovih zivotinja!
cetnici su borci iz drugog svjetskog rata...drH je napisao/la:Gledaj Rai Uno pa ces viditi zasto su cet.nici, opet ponavljam zbog 10% fasista, nastrada 90% normalnih srba!Makaveli je napisao/la:cuj cetnici ... a sto su cetnici ...i ko je to cetnik molim te ? to ovdje i i takvi fasistcki ispadi dozviljenidrH je napisao/la:Gleda li iko Rai uno ovo je nevjerovatno kakvi su ovo cet.nici, cast normalnim srbima, koji ispastaju radi ovih zivotinja!
ja gledam preko RTS-a i vidim grupu obicnih huligana...nista drugacijih svih ostalih huligana svijeta
Ovi su posebni!Makaveli je napisao/la:cetnici su borci iz drugog svjetskog rata...drH je napisao/la:Gledaj Rai Uno pa ces viditi zasto su cet.nici, opet ponavljam zbog 10% fasista, nastrada 90% normalnih srba!Makaveli je napisao/la: cuj cetnici ... a sto su cetnici ...i ko je to cetnik molim te ? to ovdje i i takvi fasistcki ispadi dozviljeni
ja gledam preko RTS-a i vidim grupu obicnih huligana...nista drugacijih svih ostalih huligana svijeta
mah.**** ga....a nek' malo i ovi civilizovani pokazu ko su i sta su..a ne samo jadni balkanci da se pljuju po svijetu 
Sta je tacno bilo to na utakmici ? Hoce li poceti sa igrom ?
- Sexmachineboy
- Kontakt:
De genijalci ako neko zna ko pjeva ovu pjesmu i njen naslov nek mi kaze,treba mi hitno:
Refren ide nesto ovako:
"Bogatstvo nije sreca,shvatice jednog dana,
bogati drukcije vole od nas sirotana..."

Refren ide nesto ovako:
"Bogatstvo nije sreca,shvatice jednog dana,
bogati drukcije vole od nas sirotana..."
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.
PrvaEdinTM87 je napisao/la:Stoni tenis i sahStevie-G je napisao/la:Sta igras na Gimnazijadi?? Ja molio profu da me stavi na klupu za kosarku. Kaze ne moze samo cetvrti razredi. Puu djubre jedno profesorskoEdinTM87 je napisao/la:GimnazijaSrijeda,Cetvrtak,Petak... Imal neko na ovom forumu osim mene da ide na Gimnaziju ???
![]()
![]()
Nego koja si Gimnazija ?
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Cuj cetnici,obicni huligani koji nisu bili zadovoljni igrama Srbije,a naravno gdje ce se drugo "promovisat" nego u ItalijidrH je napisao/la:Gleda li iko Rai uno ovo je nevjerovatno kakvi su ovo cet.nici, cast normalnim srbima, koji ispastaju radi ovih zivotinja!
A C A B !
[youtube][/youtube]
Ti si uzrok mojih jada...

Ti si uzrok mojih jada...

Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
Meni je, lično, ljepša ona prijateljica joj, Benu ( tako nekako se zove
)
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
@Emir_ Zenica ako citas ovo ocisti svoje PP da ti moze stici moja. 
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Danas tacno godina kako sam se registrovao na forum 
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
onaj,...harry_90 je napisao/la:Danas tacno godina kako sam se registrovao na forum
nesto me to ne zanima
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Mislio sam da ce ti biti drago sto sam tu jos uvijek,al vidim nijeT-MAC je napisao/la:onaj,...harry_90 je napisao/la:Danas tacno godina kako sam se registrovao na forum![]()
nesto me to ne zanima![]()
EDIT: nevjernik (20) sretan rodjendan sve najbolje ..
Hvala
tvoja godisnjica, moj rodjendan, mogli smo ovo proslavit
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel
Sto se mene tice moze,nemam nista protiv,samo gdje bi to organizovali ?? oce biti parce tortenevjernik je napisao/la:Hvala![]()
ma organizovat cemo gdje hoces, normala da ce biti torte, bice hurmasica, ma svega

"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel
Nebudite **** ( ako već niste
) i zovite na te hurmašice 
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Haj kod tebe cemo,posto ti je rodjusnevjernik je napisao/la:ma organizovat cemo gdje hoces, normala da ce biti torte, bice hurmasica, ma svega![]()
Trenutno korisnika/ca: Baboon, jasmin10, muhamedhulk, RacioEmocionalan i 19 gostiju.