Ono je bilmez, ona njegova čestitka i kurbanharden je napisao/la:Hamdo je gigant
covjek vise voli shishu nego sebe
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
u kojoj je on stranciOsim13 je napisao/la:Kad smo već kod shishe, Harki Selmanović ulazi u skupštinu KS. What a time to be alive
NBL, Hadžibajrić.mangas je napisao/la:u kojoj je on stranciOsim13 je napisao/la:Kad smo već kod shishe, Harki Selmanović ulazi u skupštinu KS. What a time to be alive
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Vratimo ceedevitu na markuipo!
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
Ja pročita da oni imaju dva mandataOsim13 je napisao/la:NBL, Hadžibajrić.mangas je napisao/la:u kojoj je on stranciOsim13 je napisao/la:Kad smo već kod shishe, Harki Selmanović ulazi u skupštinu KS. What a time to be alive
cedevita u kaficima je najveca krađa ikadSarmelino je napisao/la:Vratimo ceedevitu na markuipo!
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
On drugiPenaltiky je napisao/la: Ja pročita da oni imaju dva mandata
Mnogi su podcijenili snagu Mahale
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
on je četvrti na listi, ako je to ovaj Haris, pecikoza dobija drugi a neka ženska prviOsim13 je napisao/la:On drugiPenaltiky je napisao/la: Ja pročita da oni imaju dva mandataa s obzirom da će Hadžibajrić prepustiti svoj mandat on ide na prvo mjesto
Mnogi su podcijenili snagu Mahalečekamo odgovor Argelinija.
A ja adiktharden je napisao/la:cedevita u kaficima je najveca krađa ikadSarmelino je napisao/la:Vratimo ceedevitu na markuipo!
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ne znam jel postoji jos Jazz i cedevita od marku da se Sarma upozna sa tim lokalom.
Jazz, moji srednjoškolski danituzlak1987 je napisao/la:Ne znam jel postoji jos Jazz i cedevita od marku da se Sarma upozna sa tim lokalom.
Nešto je nedavno otvoreno.
sad je tesko i flasu vode za marku naci kamoli cedevitu
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Bolje i to nego kad mi onu kopiju donese
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
U Ulsteru u Doboju veliko točeno 1,5 KM, kafa 0,5 KM. Doboj Istok, skup sela u TK, kafa 1,5 KMharden je napisao/la:sad je tesko i flasu vode za marku naci kamoli cedevitu
Doboj Jug i Usora su Tešanj, DI šta hoce nek bude. Fejk opstine
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
cini mi se da je 26 feninga kesicaharden je napisao/la:cedevita u kaficima je najveca krađa ikadSarmelino je napisao/la:Vratimo ceedevitu na markuipo!
kakva je to rupa, izađeš li živ ili te u dijelovima iznose?Penaltiky je napisao/la:U Ulsteru u Doboju veliko točeno 1,5 KM, kafa 0,5 KMharden je napisao/la:sad je tesko i flasu vode za marku naci kamoli cedevitu
@sarma tru
fejk cedevita i fejk senzacija
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ima negdje donese flasiranu vodu i kesicu, a negdje ne. Ali vecinom ne.
Sarma dole gdje si ti je najbolja Zona, bjezi od onih kafica u Omegi i oko fakulteta.
Sarma dole gdje si ti je najbolja Zona, bjezi od onih kafica u Omegi i oko fakulteta.
Irish Pub. Ulster i Prva Srpska Pivnica su najboli čokali u Doboju.harden je napisao/la:kakva je to rupa, izađeš li živ ili te u dijelovima iznose?Penaltiky je napisao/la:U Ulsteru u Doboju veliko točeno 1,5 KM, kafa 0,5 KMharden je napisao/la:sad je tesko i flasu vode za marku naci kamoli cedevitu![]()
@sarma tru
fejk cedevita i fejk senzacija
@tuzlak
Nek ide kod Belog
Pa nije baš Zona za skoknut' na kafu dok je na pauzici nekoj na faksu. Jedino ako je pauza nekih sat, sat i po.
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.