U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: U-21, U-19, U-17
E moj Marinoviću....Umjesto da mjenjaš nešto da probaš,ti se pomirio s porazom...Cccc.
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
- StariGrad071
- Kontakt:
Marinovic menadjerski poltron. Al eto.
Jest povreda Radeljića.Rimes87 je napisao/la:Pa povrijedjen Radeljic bio, u sta gledate?
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
SISTEM TE LAŽE ! !
- Bazinga12345
- Kontakt:
Moze mu se jedino prigovoriti za izbor golmana.StariGrad071 je napisao/la:Marinovic menadjerski poltron. Al eto.
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
E yebi ga, i uvijek su isti kontraargumenti na komentar "ovo je realno".Unofficialpage je napisao/la:
U svakom sportu imamo neku šansu ali uvijek se isto završava - nulom. I uvijek ide mišljenje "ma joj ovi su jači, nije bilo realno", dok drugi napreduju, ne predaju se, mi ostajemo na nuli sa istim razmišljanjem, ne samo u sportu već u svemu.
Mi se ljutimo sto nam se ne da da se negdje plasiramo na foru. Ne moze, napredovacemo kada ulozimo novac i rad.
O tome su vec napisani referati. Kad shvatimo gdje smo, mozda nas konacno krene.
Evo Svicarskog dijamanta, sigurno ce donjeti prevagu u zadnje 3 min
-
NiftyDribbler
- Kontakt:
Dabogda ti ovo bila zadnja izmjena kao selektora bilo koje reprezentacije. Fuj fuj fuj
- Bazinga12345
- Kontakt:
-
NiftyDribbler
- Kontakt:
Vidim čim se gubi, vuchi najaktivniji...fuj fuj fujVucevich je napisao/la:Evo Svicarskog dijamanta, sigurno ce donjeti prevagu u zadnje 3 min
"Ti si mali ovdje zalutao." Pape
Kakve pozrtvovane reakcije Gojaka i Lončara.
Zadnja izmjena: Beton, dana/u 16 okt 2018, 21:49, ukupno mijenjano 1 put.
Hvala Bogu pa je ovo oproštajna za kapitena. Kakav kloc 
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Jukić, Kadušić, Trkulja katastrofa, Marinović se pogubio u ove zadnje dvije utakmice, ne moze branit Trkulja a ne branit Kovačević, ne moze igrat Kadušić koji je desni bek a ne igrat Pidro, ne mozes ignorisati onakve partije Ćatakovića, ne smije u Rumuniji početi Kuzmanović Al ni pod razno, ne znam ko sve ostaje od sljedece generacije, samo me zanima hocemol imati golmana kakvog takvog, mislim da mogu i sljedeci ciklus Šerbečić, Pidro, Ćavar, Demirović, oko njih formirati ekipu plus ovi sto nadolaze iz juniora
Čataković će prije zaigrati kod Roberta nego kod Vinka, ovaj uopće nema predstavu šta da radi sa njim.
Bolje i ovo nego jos jedna pusiona u barazu.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Slazem se s tim...izbor golmana je NAJVECA greska i iskljucivo njegova...u toj svojoj vidljivoj tvrdoglavosti me podsjeca na Bazdarevica.Bazinga12345 je napisao/la:Moze mu se jedino prigovoriti za izbor golmana.StariGrad071 je napisao/la:Marinovic menadjerski poltron. Al eto.
Takodjer bih dodao totalno ignorisanje Catakovica koji je zario i palio Europom dok su neki drugi grijali klupu u svojim klubovima ali ipak igrali ispred njega za U-21.
Na kraju, mi smo zapravo sve zeznuli u domacoj tekmi protiv Rumunije, istina trebalo je i Vinku vremena da sve to uigra!
Nema veze, idemo dalje, daj Gojaka u A-reprezentaciju.
- Bazinga12345
- Kontakt:
Vucevich je napisao/la:Evo Svicarskog dijamanta, sigurno ce donjeti prevagu u zadnje 3 min
Zadnja izmjena: Bazinga12345, dana/u 16 okt 2018, 21:50, ukupno mijenjano 1 put.
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Mi se ne možemo ni nakakav način plasirati, da nismo supersila nismo ali ima još ekipa koje nemaju neke zvijezde ali igraju na velikim takmičenjima a mi jok, ne znamo šta hoćemo, ne vjerujemo u sebe. Kraktoročno neće donjeti ništa stav "ma idemo ih rabiti, hebat ćemo im mater" ali dugoročno hoće, izgradit ćeš mentalitet pobjednika i puno veće šanse će biti da u ovakvim mečevima pobjedimo.DrFilgud je napisao/la:E yebi ga, i uvijek su isti kontraargumenti na komentar "ovo je realno".Unofficialpage je napisao/la:
U svakom sportu imamo neku šansu ali uvijek se isto završava - nulom. I uvijek ide mišljenje "ma joj ovi su jači, nije bilo realno", dok drugi napreduju, ne predaju se, mi ostajemo na nuli sa istim razmišljanjem, ne samo u sportu već u svemu.
Mi se ljutimo sto nam se ne da da se negdje plasiramo na foru. Ne moze, napredovacemo kada ulozimo novac i rad.
O tome su vec napisani referati. Kad shvatimo gdje smo, mozda nas konacno krene.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Trenutno korisnika/ca: HariTz, Iceplayer, JavierBosnia, L-Train, makkaj, Mkey4nba, nebeskasila i 61 gost.