Aj napravi kakav blog i pisi svoje avantureMarsal je napisao/la:
sramotio sam se i ja pa mi bude lakse kad cujem ovako svasta.
Moderator/ica: insider
Aj napravi kakav blog i pisi svoje avantureMarsal je napisao/la:
Znamharden je napisao/la:sarma to su oni ljubomorni na tebe
joj kako bi se ja ubijo svaku noc da zivim u doboju... ovako u sarajevu svaku drugu aaaPenaltiky je napisao/la:U Ulsteru u Doboju veliko točeno 1,5 KM, kafa 0,5 KM. Doboj Istok, skup sela u TK, kafa 1,5 KMharden je napisao/la:sad je tesko i flasu vode za marku naci kamoli cedevitu
jos kad si pijan haha ako te slucajno pogleda, to je to ova hoce da je yebem aaalegenda reala je napisao/la:Šta je bilo da čujemo![]()
Ma i ti signali su zajebani moreš se tako i obrukati inače mi muški vidimo neke signale i gdje ih nema hahahhaha
kolko ti puta obnavljas prvu ybtSarmelino je napisao/la:Ja sam najseksi brucos 2k18
0harden je napisao/la:kolko ti puta obnavljas prvu ybtSarmelino je napisao/la:Ja sam najseksi brucos 2k18
to samo u travniku jer ne mozes dva put bit prva godinaharden je napisao/la:ma jesi, sve se to vazi
nez ja sam tek drugi razredmangas je napisao/la:to samo u travniku jer ne mozes dva put bit prva godinaharden je napisao/la:ma jesi, sve se to vazi
sta tebe briga, ti se druzis gunnerimaOsim13 je napisao/la:Drkaajte grupno, terapijski
Trenutno korisnika/ca: VensanKasel i 2 gosta.