NBA 2018/2019
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: NBA 2018/2019
Taj lazni svabo ce biti puno korisniji od Mela sto je pokazao vec u ovoj tekmi, inace 3/4 je bila cetvrtina kad GSW melje protivnike, a sad se OKC vrati ma da ima jos 5 min da se sve promjeni 

indijanac zamjenio indijanca ,epilog poznat
sigurno ce kliknut s russellom

sigurno ce kliknut s russellom

- BernardBarnjak
- Kontakt:
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
daNEZALAGANJE je napisao/la:Zanimljivo da je Brown krenuo sa Embiidom na Tatumu defanzivno...
startni bekovi phile ni jednu trojku nisu šutnuli
- LAZARUS2000
- Kontakt:
Da se upišem
Kapije moćne na putu nek stoje,
sve kazne na glavu nek mi se sruše,
ja sam gospodar sudbine svoje
- jedini kapetan svoje duše.
sve kazne na glavu nek mi se sruše,
ja sam gospodar sudbine svoje
- jedini kapetan svoje duše.
Trebaće pola decenije da se jadan čovjek privikne na new Spurse
Sve ono matore drtine, ko vino su bili.
A trebaće i Gregu da se navikne.
Nadam se da će LEbron trehnuti, žestko bi bilo reći, da uopšte ne uđe u play off, mada hoće gotovo pa sigurno.

A trebaće i Gregu da se navikne.
Nadam se da će LEbron trehnuti, žestko bi bilo reći, da uopšte ne uđe u play off, mada hoće gotovo pa sigurno.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
- Tracy3McGrady
- Kontakt:

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Hvala Curryju na fantasyju 

Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Warriors +15 with Curry. -5 without him.

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Jučer Fultz nula bodova, praktički smetao na terenu, nego što je radio išta pozitivno. Ne kontam šta im je bilo u glavi da uzmu playa pored Tatuma. Zamisli petorku Simmons-Reddick-Tatum-Šarić-Embiid.
Može on ispast dobar igrač, tj. solidan starter, al da će bit star u ovoj ligi, ne vidim to nikako.
Može on ispast dobar igrač, tj. solidan starter, al da će bit star u ovoj ligi, ne vidim to nikako.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Zato što je bio bek koji se savršeno uklapao i zadnji dio slagalice, tko je mogao znati da će mu se dogoditi sa šutom to što mu se dogodilo?
Imagine enjoying a sport in Philadelphia.
Kako se savršeno uklapao? Imaš playa, generacijskog igrača, šta će ti još jedan koji "voli" loptu.Winters je napisao/la:Zato što je bio bek koji se savršeno uklapao i zadnji dio slagalice, tko je mogao znati da će mu se dogoditi sa šutom to što mu se dogodilo?
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
U momentu draftanja Fultza taj "generacijski plej" je bio četvorka bez minute NBA iskustva. Upitno je da li je postojala ideja da Simmons igra i minutu na poziciji 1 u tom trenutku, a 100% sam siguran da ni najoptimističniji član struke sixersa nije mogao zamisliti kako će taj eksperiment dobro završiti.Lillard je napisao/la:Kako se savršeno uklapao? Imaš playa, generacijskog igrača, šta će ti još jedan koji "voli" loptu.Winters je napisao/la:Zato što je bio bek koji se savršeno uklapao i zadnji dio slagalice, tko je mogao znati da će mu se dogoditi sa šutom to što mu se dogodilo?
Vala se znalo da je mega talent, isto kao kad je Davis izlazio, u tom nije bilo sumnje nikakve. Za Simmonsa se znalo da ce u najgorem slucaju biti allstarLocust je napisao/la:U momentu draftanja Fultza taj "generacijski plej" je bio četvorka bez minute NBA iskustva. Upitno je da li je postojala ideja da Simmons igra i minutu na poziciji 1 u tom trenutku, a 100% sam siguran da ni najoptimističniji član struke sixersa nije mogao zamisliti kako će taj eksperiment dobro završiti.Lillard je napisao/la:Kako se savršeno uklapao? Imaš playa, generacijskog igrača, šta će ti još jedan koji "voli" loptu.Winters je napisao/la:Zato što je bio bek koji se savršeno uklapao i zadnji dio slagalice, tko je mogao znati da će mu se dogoditi sa šutom to što mu se dogodilo?
ROY - Simmons ?
Pa bio je četvorka, power forward. To je poenta. Nije u tom momentu niko mogao znati da će biti funkcionalna jedinica, a kamoli odlična.
Znalo se buraz da je jak playmaker sa dobrim iq. Jedino kod njeg sto se govorilo je sut. Ostalo sve regaLocust je napisao/la:Pa bio je četvorka, power forward. To je poenta. Nije u tom momentu niko mogao znati da će biti funkcionalna jedinica, a kamoli odlična.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.