Kada dodas ubaci dole 100X100 i moze svaki.mangas je napisao/la:ima li neka dobra dusa da bi mi nasla neki mangaski (mafijaski) avatar? ja sve sto nadjem ne moze iz nekog razloga...
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: Chat
hvala brttuzlak1987 je napisao/la:Kada dodas ubaci dole 100X100 i moze svaki.mangas je napisao/la:ima li neka dobra dusa da bi mi nasla neki mangaski (mafijaski) avatar? ja sve sto nadjem ne moze iz nekog razloga...
jesi isprobao noćni život Mostara?harden je napisao/la:Nisam, ja sam u Mostaru sad. Prije 2 dana prvi put vidio migrante nakon 20 dana, tacno sam i zaboravio da su kod nasgeoxx je napisao/la:Jesi poceo arapski uciti? Jer ce nam ubrzo biti prijeko potrebanharden je napisao/la:
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Nedovoljno za druge. First world problems.Osim13 je napisao/la:Previše sam crn za neke dijelove
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Jos u Golden moram otici, nisam tamo bioLillard je napisao/la: jesi isprobao noćni život Mostara?
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
ja sam prije par mjeseci otiso malo da probam nocne cari grada mostara i zavrsio 24 sata u stanici... samo upozorenje brt hahaharden je napisao/la:Jos u Golden moram otici, nisam tamo bioLillard je napisao/la: jesi isprobao noćni život Mostara?
jednom se ziivi dok si mlaad hahaMarsal je napisao/la:Ti si haman malo previše isprobav'o.
Koliko imas godina. Al iskreno.mangas je napisao/la:ja sam prije par mjeseci otiso malo da probam nocne cari grada mostara i zavrsio 24 sata u stanici... samo upozorenje brt hahaharden je napisao/la:Jos u Golden moram otici, nisam tamo bioLillard je napisao/la: jesi isprobao noćni život Mostara?
prije par dana napunio 21. sto te zanima brt
Imaš glupu i djetinjastu priču.mangas je napisao/la:prije par dana napunio 21. sto te zanima brt
zaboli mene qrac brt vjerujes liti u moje pricePenaltiky je napisao/la:Imaš glupu i djetinjastu priču.mangas je napisao/la:prije par dana napunio 21. sto te zanima brt
U JapanASD je napisao/la:Penaltiky, juce ja opet vidio nindzu u Tuzli, u sta se to pretvarate?
- Marsal
- Kontakt:
A sto ne idete kod brace Turaka na more?rio_Ferdy88 je napisao/la: Pa neki jesu, ostali ležati do dan danas u okolnim brdima, dok drugi naseljavaju neki holandski gradić, a neki nam opet iznajmljuju apartmane i ležaljke na plaži pa se sa sjetom sjećaju tih vremena
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
nije ti on vidio dalje od tuzle...
kolko je tebi godina penaltik
Mojne se palit brate. Samo ti kazem priča ti je ono kad tinejdžeri pogledaju Rane pa se nafuraju.mangas je napisao/la:nije ti on vidio dalje od tuzle...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.