Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
Mangas ne ljuti se, zasmetalo Helći što nisi selam nazvao kad si se uključio u program
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ja ne idem niđe, žena mi ne daMarsal je napisao/la:A sto ne idete kod brace Turaka na more?rio_Ferdy88 je napisao/la: Pa neki jesu, ostali ležati do dan danas u okolnim brdima, dok drugi naseljavaju neki holandski gradić, a neki nam opet iznajmljuju apartmane i ležaljke na plaži pa se sa sjetom sjećaju tih vremena
Kad baš ugrije dobijem dopuštenje da iznesem lavor vode na balkon i kiselim noge
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Imam ja.anell je napisao/la:Jel neko od vas ima Payoneer karticu/acc ili kako to već ide?
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
kako hocete, bmk
- branimir85
- Kontakt:
Bravo za Kanadu 
"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
Kad skontas da su oni tek sad to uradili kad cemo tek mibranimir85 je napisao/la:Bravo za Kanadu
VICTORIA CONCORDIA CRESCIT
Ljubitelj ponedjeljka, vruce pive, loseg centarsuta i hladne zene.
Ljubitelj ponedjeljka, vruce pive, loseg centarsuta i hladne zene.
- branimir85
- Kontakt:
vjerovatno ne za naši životaRamiy je napisao/la:Kad skontas da su oni tek sad to uradili kad cemo tek mibranimir85 je napisao/la:Bravo za Kanadu
ali pušimo je i dalje u ilegali
"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
jel to već žališ za vremenima kada si momak biorio_Ferdy88 je napisao/la:Ja ne idem niđe, žena mi ne daMarsal je napisao/la:A sto ne idete kod brace Turaka na more?rio_Ferdy88 je napisao/la: Pa neki jesu, ostali ležati do dan danas u okolnim brdima, dok drugi naseljavaju neki holandski gradić, a neki nam opet iznajmljuju apartmane i ležaljke na plaži pa se sa sjetom sjećaju tih vremena
Kad baš ugrije dobijem dopuštenje da iznesem lavor vode na balkon i kiselim noge
Tomaaaa jesi to tiii
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Zasto?Marsal je napisao/la:Ma yebo travu, svaki debil je puši, nisam zapalio ima i dvije godine. I necu vjerovatno.
ZZ
Zato sto je pusi svaki debil.moj uzor-S.G je napisao/la:Zasto?Marsal je napisao/la:Ma yebo travu, svaki debil je puši, nisam zapalio ima i dvije godine. I necu vjerovatno.
Mosa zlaTu!!
Samo joj malo arhitekture fali. Kad bi barem malo renovirali centar grada i oživjeli one dvije ulice, eh.
Samo joj malo arhitekture fali. Kad bi barem malo renovirali centar grada i oživjeli one dvije ulice, eh.
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.