Rooney88 je napisao/la:Interesantno, ti kada god pricas o Khabibu ima neka doza minimiziranja. Znaaaam, ti to ne radis i svi smo to umislili.
Ali uvijek ide ma zakacio ga je Conor jednom (kao da je cudno sto te takav udarac u ovakvoj borbi uspio dohvatiti) , ili ma izgubio je onu rundu ipak (bitna je borba u cjelini i krajnji ishod a ne jedna runda) , istukao bi ga Kevin ybni Lee najednom... ne mozes tek tako minimizirati neciji uspjeh sa recenicama tipa ovih iznad.
Msm, hebe mi se za Khabiba iskreno. Hajp oko njega ce trajati jos dugo, ali je i opravdan jer je covjek nevidjena masina. Ali si mi ti interesantan sa ovim frazama koje ubacujes u sredinu konverzacije. Ne znam sta ti tacno smeta kod njega, moguce onaj video s beskucnikom ali opet tesko da je to.
I nemoj ovo bgti shvatiti kao neki licni napad, nismo na temama vezanim za fudbal.

Ne jeb.e ti se za Khabiba, gotivis ga dobar je, brother Muslim, uredu je.
Nije to degradiranje nego cinjenice, koje nekim izgleda ne pasu, eto ovaj iznad @ano mi se tu smije, sad ce po njegovom biti da je Khabib i jak stojeci, a ne da mu je to jedna od velikih/ozbiljnih mana. Pa zaboraviste Gleison Tibau da ga je napatio, po nekim i dobio.
Kako minimiziram njegov uspjeh? Time sto mislim da bi se mozda Kevin dobro pomlatio s njim, pa nisam jedini.
Sto se tice Lewisa rega lik, bas imam druga sto je drug s njim i trenerom mu, neki dan igramo bilijara on prica sa Lewisom na telefon, tu je u Houstonu. Njegova prica je cudna, od zatvora preko vozaca pauka do mma i to u 25-oj godini se poceo bavit ovim, do gde jeste.