Pozdrav ljudima zaduzenim za reorganizaciju takmicenja.

Moderator/ica: GracanicaAA
Vjerovatno najveće seljačine i krkani u ligi. Ako bude regularno do kraja u Kantonalnu nek idu, taman će se uklopiti.ASD je napisao/la:I tako nam kalesijski virtuozi na duzi period povrijedise najboljeg igraca.
Pozdrav ljudima zaduzenim za reorganizaciju takmicenja.
Usvojen je prijedlog o reorganizaciji, sad postoje sumnje da nece znati to odraditi.sehic96 je napisao/la:Da pitam, jel od sledece sezone se igra u toj reorganizovanoj ligi?
Površno, samo rezultate. Inače sam iz Malešića. Zadnju utakmicu gledo Malešiće protiv Banovića. Kad je onaj incident bio. Tad odmah usto i reko sebi da ce proc dosta vremena kad opet odem na tekmu.ASD je napisao/la:Usvojen je prijedlog o reorganizaciji, sad postoje sumnje da nece znati to odraditi.sehic96 je napisao/la:Da pitam, jel od sledece sezone se igra u toj reorganizovanoj ligi?
Pratis ovu ligu?
Koliko vidim na tabeli, Mladost puno bolja nego prosle sezone.sehic96 je napisao/la:Površno, samo rezultate. Inače sam iz Malešića. Zadnju utakmicu gledo Malešiće protiv Banovića. Kad je onaj incident bio. Tad odmah usto i reko sebi da ce proc dosta vremena kad opet odem na tekmu.ASD je napisao/la:Usvojen je prijedlog o reorganizaciji, sad postoje sumnje da nece znati to odraditi.sehic96 je napisao/la:Da pitam, jel od sledece sezone se igra u toj reorganizovanoj ligi?
Pratis ovu ligu?
Vjeruj (kako sam čuo) sve je to "na guzove". Čekaj utakmicu sa Banovićima pa ćemo vidjet gdje su.ASD je napisao/la: Koliko vidim na tabeli, Mladost puno bolja nego prosle sezone.
Nema ko zavrsiti ispred vas.ASD je napisao/la:Ako se Sajo ne oporavi, na polusezoni moramo dovesti bar jednog dobrog veznjaka.
Ovako bi mogli ugroziti i ulazak u ligu.
Nema PO ove sezone, a konkurencija je par bodova iza.studeni je napisao/la:Nema ko zavrsiti ispred vas.ASD je napisao/la:Ako se Sajo ne oporavi, na polusezoni moramo dovesti bar jednog dobrog veznjaka.
Ovako bi mogli ugroziti i ulazak u ligu.
Jedino da vas opet PO ne zezne
Ja ono danas sto sam vidio, u zivotu nisam.LjumanM95 je napisao/la:Hahaha pa ciganija sa svojim sudijama ne može pobijediti evo već drugi put zaredom.![]()
Fakat su divljaci i danas su to još jednom pokazali.
Padate u 14. Kolu.Brokula je napisao/la:Selam
Trenutno korisnika/ca: pomocniDJUBRE i 4 gosta.