Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Mrcina iz 2017. koja ima manji problem sa baterijom za one koji vole tipkati citav dan ali je u rangu ovih flagshipa iz 2018 i bolji. Sa padom cijene vjerovatno daje dobar odnos ulozenog i vracenog.ManijakSaGrbavice je napisao/la:Kakav je note 8
P20 proinadian89 je napisao/la:ipak sam odlucio dati jos para i uzeti neki od "najboljih" telefona.
da li uzeti P20 pro ili S9 plus? hvala
S9 plus.inadian89 je napisao/la:ipak sam odlucio dati jos para i uzeti neki od "najboljih" telefona.
S9 +inadian89 je napisao/la:ipak sam odlucio dati jos para i uzeti neki od "najboljih" telefona.
Haman si propustio obavijest da je pežo dobio nagradu za najbolji u ovoj godinimadridist je napisao/la:Imas mogucnost uzeti s9plus i nesto se kontas.
To kao da biras izmedju mercedesa i pezoa.
Sta god uzmes neces pogrijesiti, Huawei ima vecu bateriju i vjerovatno bolju kameru, Samsung bolji displej i po onim testovima je cini mi se procesor u Samsungu za nijansu bio bolji od ovog u Huaweiju sto bi znacilo bolje performanse ali cisto sumnjam da se ta mala razlika primjeti u upotrebi.Da mene pitas sacekao bi i ustedio jos para te uzeo ovaj Mate 20 pro sto izlaziinadian89 je napisao/la:ipak sam odlucio dati jos para i uzeti neki od "najboljih" telefona.
Najbolje Xiaomi.enobarca je napisao/la:Sta god uzmes neces pogrijesiti, Huawei ima vecu bateriju i vjerovatno bolju kameru, Samsung bolji displej i po onim testovima je cini mi se procesor u Samsungu za nijansu bio bolji od ovog u Huaweiju sto bi znacilo bolje performanse ali cisto sumnjam da se ta mala razlika primjeti u upotrebi.Da mene pitas sacekao bi i ustedio jos para te uzeo ovaj Mate 20 pro sto izlaziinadian89 je napisao/la:ipak sam odlucio dati jos para i uzeti neki od "najboljih" telefona.
da li uzeti P20 pro ili S9 plus? hvalaAli kako god opet kazem sta god uzeo neces fulati, oba mobitela su vrh i ja da biram tu bi mi presudilo ovo sto Huawei ima naprijed finger print senzor, ne mogu nikako ovih mobitela sto im je iza taj senzor kao sto je slucaj u S9+, to mi je sranje.
Kazem kako je meni, mozes ti meni nabrojati 500 razloga zasto to treba biti iza ali meni je sranje i ne svidja mi se, nikad nisam nit planiram uzeti mobitel sa timQUARESMA 18<<< je napisao/la:zasto je to sranje, to je prirodna pozicija, i tako bi trebala vecina da ima na tom mjestu FP
pogotovo je nonsens stavljati fp naprijed na telefon sa tankim bezelima i 18:9 omjerom.
ja ne znam da sam max 3x promasio FP na svom G6, prst "prirodno" legne na njega svaki putcadillac je napisao/la:Fp naprijed je najbolji izbor, onaj nazad uvijek mozes promasit, plus naprijed mozes koristit i kad je mob na stolu. Da ne spominjem onaj na s8 debilitet.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.