Davis-Mirotic-Randle were 87-34-14alemsa je napisao/la:Nisu Rakete ozbiljneEpidaurus je napisao/la:AD je previse dobar
Kad ce se uozbiljiti?
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Davis-Mirotic-Randle were 87-34-14alemsa je napisao/la:Nisu Rakete ozbiljneEpidaurus je napisao/la:AD je previse dobar
BernardBarnjak je napisao/la:Opasan je Booker.
pik druge runde je vrijedanTracy3McGrady je napisao/la:Koja prevara od igrača, ali bukvalno, je ovaj Vučević. Ko fol godinama neki double-double učinci a trpa ga ko stigne i naravno redovno gubimo.
Vucevic na terenu -17
Bamba +13
Prva pobjeda što mi je drago, i nadam se da možemo ostvariti 35+ ove godine sa mladim snagama. Nadam se da će Bamba biti srarter kako sezona odmiče i da ćemo Vučka nekom uvaliti. Tačno bi se rodio kad bi dobili nešto vrijedno za njega
Nemoj zezati za Vucevica.Ne mozes ga nikako nazvati prevarom.On je rijetko talentovan visoki igrac.Problem je sto je defanzivno los,a igra na poziciji koja se najvise napada u piku,pa svi nedostaci dodju na vidjelo.Ja bih njemu samo zamjenio ulogu s Bambom,pa ces vidjeti sta ce Vucko raditi protivnickim 2.petorkama.Tracy3McGrady je napisao/la:Koja prevara od igrača, ali bukvalno, je ovaj Vučević. Ko fol godinama neki double-double učinci a trpa ga ko stigne i naravno redovno gubimo.
Vucevic na terenu -17
Bamba +13
Prva pobjeda što mi je drago, i nadam se da možemo ostvariti 35+ ove godine sa mladim snagama. Nadam se da će Bamba biti srarter kako sezona odmiče i da ćemo Vučka nekom uvaliti. Tačno bi se rodio kad bi dobili nešto vrijedno za njega
Ko je to primio?Brokula je napisao/la:Jel realno primit 136 poena![]()
131*NEZALAGANJE je napisao/la:Ko je to primio?Brokula je napisao/la:Jel realno primit 136 poena![]()
Ma pusti broj,to je finesa.Htjedoh znati ime ekipe.Brokula je napisao/la:131*NEZALAGANJE je napisao/la:Ko je to primio?Brokula je napisao/la:Jel realno primit 136 poena![]()
alemsa je napisao/la:
Neaju sta igrat ozbiljno do wcf, ovo ostalo su nizerazredne ekipe
Prcana dobraalemsa je napisao/la:Jedna tekma, who cares, jos prva tekma sezone, kao da nece imat 20 poraza.
Javi me kad ih izbaci neko sem gsw. Prosle sesone sam raspravljo o nekim glupostima kako ih nece izbacit neke Minnesote i Utah-e. Kad se to desi ok, a do tad ovo je samo rekreacija, da imas sta gledat, lagano.phily je napisao/la:alemsa je napisao/la:
ma kakav wcf , nemaju sta igrati do NBA finala![]()
samouvjerenost level 1000
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.