Mig_Mig je napisao/la:Ali kakva lakoca pobjedivanja, nevjerovatno. Ne znam da li nam ima iko blizu? Strah me koliko dobro izgledamo. I da, vracam film od prije par godina u kojem nam Bayern uzima Vidala, u sebi pomisljam, covjece kad cemo mi i da li cemo ikad doci na njihov nivo. Nije puno proslo a mi smo bas mnogo ispred bayerna.
E bas to ja juce kontam. Kolika smo sila i sa kakvom lakocom pobjedjujemo, tacno ono ko Bayern sa Jupom. Ne mora to bit ni lijepa igra, ali i igraci znaju da ce pobjediti. Spomenu to i Dibala za proslu sezonu, znali su da su najbolji, a ove sezone to ima i da potvrde.
Dolazak Ronalda je bas ucinio ono sto sam ocekivao i prizeljkivao. Ne mora on bit najbolji na terenu, ali ce od mentalih patuljaka napraviti najbolje na svijetu. Samo se sjetite sramzeljivog Berne iz prosle sezone, i uporedit sa ovim sad koji moze da uradi sve sto pozeli. Strasno.
Najjace scene su mi kad Mandzo ne doda Roni, ovaj bi se ko krenuo ljutit, a onda skonta ko je Mandzo i pocne se smjeskati

Predobro se slazu Mandzo-Rona i Mandzo-Dybala. Tacno se osjetilo i prosle godine na Dybali koliko mu fali napadac koji odvlaci i pravi prostor.