Reče @dantes i baci pogled na Dražinu sliku na zidu.LAZARUS2000 je napisao/la: Hoću liberalno društvo. U ekonomiji i svakom smislu
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
NepoZeljko Komsic
VICTORIA CONCORDIA CRESCIT
Ljubitelj ponedjeljka, vruce pive, loseg centarsuta i hladne zene.
- osobaodpovjerenja
- Kontakt:
- LAZARUS2000
- Kontakt:
Na zidu držim sliku jedino Sv. GeorgijaMokes je napisao/la:Reče @dantes i baci pogled na Dražinu sliku na zidu.LAZARUS2000 je napisao/la: Hoću liberalno društvo. U ekonomiji i svakom smislu
Kapije moćne na putu nek stoje,
sve kazne na glavu nek mi se sruše,
ja sam gospodar sudbine svoje
- jedini kapetan svoje duše.
1 000 udaraca bičem i jedna hatma, to bi bila primjerena kazna za crvene kmere.Bosniacum Lilium je napisao/la:Nahraniti hajvana je jednako dobro djelo kao nahraniti insana.tuzlak1987 je napisao/la:Od tih najvise hejta dobije, nesto nije bas cijenjen pas u IslamuRigoletto je napisao/la:
one na "b" voli?
Ali ti si samo crveni kmer koji je zadojen mržnjom, sta ti znas o životu.
Lp
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Jel to onaj sto je ubio azdahuLAZARUS2000 je napisao/la:Na zidu držim sliku jedino Sv. GeorgijaMokes je napisao/la:Reče @dantes i baci pogled na Dražinu sliku na zidu.LAZARUS2000 je napisao/la: Hoću liberalno društvo. U ekonomiji i svakom smislu
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
OvuLAZARUS2000 je napisao/la:Na zidu držim sliku jedino Sv. GeorgijaMokes je napisao/la:Reče @dantes i baci pogled na Dražinu sliku na zidu.LAZARUS2000 je napisao/la: Hoću liberalno društvo. U ekonomiji i svakom smislu

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Jel istina da je Cipurkovicki sin narkoman
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
- tuzlak1987
- Kontakt:
Hocu statistiku koliko je Sarajlijica zavrsilo u hitnoj nakon ovog formiranja vlade. 
Nedostatak etničkog čišćenja Srba, Cigana, Zidova, Crnaca je lošiji rezultat?LAZARUS2000 je napisao/la:Molim te. Kod nas nemaš liberala da ga Yebeš. Socijal demokratija je isto što i naci socijalizam samo sa lošijim rezultatom.Penaltiky je napisao/la: Ti ne znaš razliku između socijalizma i socijal demokratije, znači glasao bi za NS, tj. glasao si onomad za NS/Krsmanovic koaliciju? I redovno za Cedu u Srbiji.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Zasto bi itko zavrsio na hitnoj?tuzlak1987 je napisao/la:Hocu statistiku koliko je Sarajlijica zavrsilo u hitnoj nakon ovog formiranja vlade.
I zasto taj ternin "Sarajlice".
To su nasa braca i mi smo svi jednaki.
Na QRAC si se svima popeo sa sdp i "gradjanskom" opcijom a to ti kazem kao neko ko je glasao za Denisa..
I na istu stvarku nek se nabiju svi koji pokusavaju satanizirati Sarajevo za svoju sitnoracundzijsku stvar..( skupa s drugovima koji nas iz Tk konto ovog bolida nazivaju kmerima)..
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Tuzlak, imas minus od mene 
tuzlak je pun kompleksa
- tuzlak1987
- Kontakt:
Nismo svi jednaki jednostavno. Postoje povlasteni, a TK spada u one manje vrijedne. Uz Krajisnike, dvije kategorije kojima je dosta ove drzave i politike.madridist je napisao/la:Zasto bi itko zavrsio na hitnoj?tuzlak1987 je napisao/la:Hocu statistiku koliko je Sarajlijica zavrsilo u hitnoj nakon ovog formiranja vlade.
I zasto taj ternin "Sarajlice".
To su nasa braca i mi smo svi jednaki.
Na QRAC si se svima popeo sa sdp i "gradjanskom" opcijom a to ti kazem kao neko ko je glasao za Denisa..
I na istu stvarku nek se nabiju svi koji pokusavaju satanizirati Sarajevo za svoju sitnoracundzijsku stvar..( skupa s drugovima koji nas iz Tk konto ovog bolida nazivaju kmerima)..
Poprilicno sam siguran da velika vecina clanstva sdp kod nas ne dijeli takvo misljenje.
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Kome to nije dosta ove drzave i politike
Nije vecini politicara i to je to
Cak je i Hendi dosta ove drzave pa se ne vraca iz svabelanda
Nije vecini politicara i to je to
Cak je i Hendi dosta ove drzave pa se ne vraca iz svabelanda
Covic na aparatimaSjedinjene Američke Države će djelovati ukoliko neko u BiH ugrozi Dejtonski sporazum, izjavio je danas u Beogradu Matthew Palmer, direktor odjela State Departmenta za Jugoistočnu i centralnu Evropu.
On je na Beogradskom sigurnosnom forumu istaknuo da SAD imaju "jak stav" prema svakome ko pokušava da ugrozi sporazum iz Daytona.
Takođe, kazao je i da je fokus Amerike na pomoći bosanskim institucijama kako bi se osiguralo da se reforme odvijaju. Palmer je naveo da je BiH ozbiljna briga SAD.
"Vidimo korumpirane političare koji koriste nacionalističku retoriku da pogoršaju jačaju podjele među narodima. S druge strane, mladi uspješni ljudi napuštaju zemlju u velikom broju jer ne vide budućnost za sebe u BiH. Sa ovakvim egzodusom nema budućnosti za BiH. Ova tendencija se mora promijeniti", rekao je Palmer.
Ipak, on je naveo da je glavni izazov za cijeli region problem korupcije, dodavši da SAD rade sa lokalnim partnerima na jačanju vladavine prava, nezavisnosti pravosuđa, a da bi se prevazišla kultura nekažnjavanja.
Kako je kazao, SAD rade sa novim rukovodstvom BiH da bi se odgovorilo na izazove.
"Nadamo se da će sljedeća vlada biti formirana veoma brzo i da ćemo se fokusirati na ono što potrebno, ekonomske i političke reforme. Budući da se mnogo čuje o prevarama na izborima bitno je da sljedeća vlada obezbijedi izbore koji je će biti u punoj mjeri transparentni. Krajnje je vrijeme da se riješi i problem u Mostaru gdje već deceniju građani ne mogu izabrati lokalne vlasti", naveo je on.
Aparata u Buljakovo aparataaaa u ZabrđeeePROGRAM RADA U PRIPREMI
Ljevica u Kantonu Sarajevo poručila: Potvrdili smo da zajedno želimo formirati novu većinu
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- LAZARUS2000
- Kontakt:
E tajmadridist je napisao/la:Jel to onaj sto je ubio azdahuLAZARUS2000 je napisao/la:]
Na zidu držim sliku jedino Sv. Georgija
Kapije moćne na putu nek stoje,
Trenutno korisnika/ca: VivaLaStella i 2 gosta.