Raz_ba je napisao/la:Kapelo ima sreće pa mu navijači nisu iz BiH vrleti inače bi isusovo raspeće izgledalo ko crtani u odnosu na to šta bi mu uradili. Englezi u Londonu izvukli jedan bod na utakmici protiv Crne Gore i sve u redu. Publika ih podržavala devedeset minuta. Putuju ljudi po par stotina kiloetara, plate ulaznicu stotinjak maraka i bodre svoju reprezentaciju bez obzira na jedan bod iz ovog susreta. Učite malo BiH navijači, sutra ćete putovati po Evropi.
hehe jesi našao pravi primjer svaka ti čast! Gdje ćeš bolan engleze tj. njihove navijače porediti sa nama, to su ti ljudi koji su navikli na dobre rezultate svoje repke koja je učesnik svakog Svjetskog i Europskog prvenstva. Ti navijači imaju šta da gledaju, s ponosom prate kako igra njihova repka koja je neko i nešto u nogometnom svijetu, za koju se otimaju da bi igrali protiv njih prijateljske, od koje većina strahuje da ih ne izvuče u nekim kvalifikacijama, tako da svaki kiks za njih ustvari i nije kiks. Okliznu se nekada tu i tamo, pa šta? Big deal! Oni znaju da je njihova repka jaka i da je 90% rezultata pozitivno, poslije nekog kiksa čekaju novi dan i znaju da će im se momci odužiti u sljedećim utakmicama. S druge strane šta imamo mi? Kakvo je stanje kod nas? Kod nas je *ebeno razočarenje za razočarenjem i tako svake godine sve se vrti u krug! Tako da narod tj. navijači u BiH imaju apsolutno pravo da se žale i bune. Vidiš li ti da kod nas fudbal uopšte ne ide naprijed? Godine prolaze a mi stojimo u mjestu. Za primjer Crna Gora najmlađa repka a već su u top 50 i napreduju ekstremno brzo ka vrhu dok ćemo mi ako ovako nastavimo ispasti iz top 100. I mi bi svoje pratili pljeskom i pjesmom i u slučaju poraza kada bi znali da smo redovni učesnici velikih takmičenja. Primjer ti je stvarno nejvjerovatan!