FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ako budemo trčali od prve do zadnje minute nece biti problema i pobjeda nece doci u pitanje. Zatvorit im Husejnovića i Barabana, spriječit Hadzanovica koji je bio najbolji njihov igrač protiv nas na Tušnju i ne forsirat ubačaje jer imaju jabale u odbrani 

FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Slobodanka igra dobro i imaju duplo boljeg trenera nego mi. Treba samo moliti boga da im napadaci ne prorade i nekako izvuci nulu. Bod bi nas ostavio na prvom mjestu i samim tim bio bi velik kao kuca.
SRETNO NAM!!
SRETNO NAM!!

Meni je Halilović bolji kada uđe kasnije nego kada igra od početka nekako imam osjećaj da nema baš snage za cijelu utakmicu ali to je samo moje mišljenje.skoroalen je napisao/la:Možda je bolje Halila umjesto Šišića, popravio se strašno.Lecler je napisao/la:Kovačević Hebibović Pidro Mujakić Šofranac Adukor Rahmanović Velkoski Šišić Tatar Ahmetović
Nek' igra vala ko god hoće samo da mi upišemo tri boda i nastavimo ovaj uspješan niz.
Vamos Sarajevo!
ISTINA ZA VEDRANA!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Vaša mišljenja, koliko će nas biti sutra na stadionu?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
7.000 miljaMortemHz je napisao/la:Vaša mišljenja, koliko će nas biti sutra na stadionu?
Sutra 3 boda vrijede kao 5 , jer je u Mostaru x.
5.000MortemHz je napisao/la:Vaša mišljenja, koliko će nas biti sutra na stadionu?
Članovi kluba u 1985. godini
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Članovi kluba u 2015. godini
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Članovi kluba u 2015. godini
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
Dvije do tri milje.MortemHz je napisao/la:Vaša mišljenja, koliko će nas biti sutra na stadionu?
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- StariGrad071
- Kontakt:
6 milja mjera
2700MortemHz je napisao/la:Vaša mišljenja, koliko će nas biti sutra na stadionu?
Sve preko 5 udarat se nogom, evo da prognoziram 4(a potajno se nadam mini euforiji i 7 miljaMortemHz je napisao/la:Vaša mišljenja, koliko će nas biti sutra na stadionu?

LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
Optimistični ste za navijače kluba od kojeg mrtva Sloboda ima bolju posjetu. 

- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Sutra aBd i sa minimalnom pobjedom ja bih zadovoljan bio. Što se mene tiče do kraja sezone da pobjeđujemo minimalno dosta!
Samo ako je moguće protiv Želje 2:0!

⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
I uprava je kriva za posjetu nije mi jasno kako se ne trznu malo povodom toga. Mada pravim navijačima poseban poziv ne treba. Sjećam se prije dvije sezone kad su kačili citat od Švrakića na mostove da je odmah bila malo veća posjeta. Mislim da će sutra biti oko 5.000 lijepo je vrijeme i igrači su zaslužili podršku.
ISTINA ZA VEDRANA!
- robertkosar
- Kontakt:
Citam danas izjavu Husrefa kaze hoce da vidi da se sprovede anketa medju navijacima koji termin im najvise lezi,hocel petkom,subotom ili nedeljom da se igra i u kolko sati,dotle doslo bas.
Treba vala jos samo po 100 maraka da djele na ulazu necel se 5 ljami skupit na tekmi
Treba vala jos samo po 100 maraka da djele na ulazu necel se 5 ljami skupit na tekmi

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Guzovima ba samo...... Dosta....
- StariGrad071
- Kontakt:
Cuj uprava kriva? Sta ce ti bolji marketing od prvog mjestq, lijepe i efikasne igre.
Kad smo bili prvi, bila je priča da je rezultat najbolji marketing. Sad kad imamo rezultate, traži se opet dlaka u jajetu. Uvijek je bilo, ko hoće nađe način, ko neće nađe izgovor. Koševo je znalo bit puno kad je sjever bio 7 KM a istok 12, znalo se skupit hiljadu ljudi kad je sjever bio 3 a istok 5 KM. Tako i sutra, ko je navikao da dolazi, neće ga ništa spriječit.StariGrad071 je napisao/la:Cuj uprava kriva? Sta ce ti bolji marketing od prvog mjestq, lijepe i efikasne igre.
@Lecler ne mislim na tebe druže, ovo za izgovore. Da ne bude zabune, jer si ti upravu spomenuo, govorim generalno kakva priča se pomiče među našim navijačima zadnjih par sezona.

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, bordobijeli, Burberry46, Cwirek, Google Adsense [Bot], sekac, SineTalexy, Vanja8, VolimoSarajevo i 122 gosta.