dvokorak je napisao/la:Derem svoje zenske ukucane

dvokorak je napisao/la:Derem svoje zenske ukucane
Mora da si BOSNjAK cim si ovoliko vjest falsifikator.derrim je napisao/la:dvokorak je napisao/la:Derem svoje zenske ukucane![]()
Iran?MocMahale444 je napisao/la:Ovi sto nas mrze neka odgovore na jedno pitanje.
Ko je uzeo naoruzanje cetvrte vojne sile u Europi?
Budi ozbiljan ili me nemoj citirati.dvokorak je napisao/la:Iran?MocMahale444 je napisao/la:Ovi sto nas mrze neka odgovore na jedno pitanje.
Ko je uzeo naoruzanje cetvrte vojne sile u Europi?
MocMahale444 je napisao/la:Napisem ovi sto nas mrzejave se Verdi i Folklor lepa lukic.
Lagano je pitanje lepa
Nije, al vidim ti volis macanadvokorak je napisao/la:MocMahale444 je napisao/la:Napisem ovi sto nas mrzejave se Verdi i Folklor lepa lukic.
Lagano je pitanje lepa
Ipak, ovaj mit o četvrtoj vojnoj sili Evrope mi je uvijek bio simpatičan.dvokorak je napisao/la:Ukoliko je Iran nevalidan odgovor, moj naredni pokusaj glasi Kuvajt?
Mojne to! Ima da te fočaci, sandzaklije i novi capajebski upper class tituliraju četnikom! Čuvaj se Dine Merlina i budi pametan!Virtu4l je napisao/la:Ipak, ovaj mit o četvrtoj vojnoj sili Evrope mi je uvijek bio simpatičan.dvokorak je napisao/la:Ukoliko je Iran nevalidan odgovor, moj naredni pokusaj glasi Kuvajt?
Moras ga podrzati, kako sad mojne todvokorak je napisao/la:Mojne to!Virt4l je napisao/la:Ipak, ovaj mit o četvrtoj vojnoj sili Evrope mi je uvijek bio simpatičan.dvokorak je napisao/la:Ukoliko je Iran nevalidan odgovor, moj naredni pokusaj glasi Kuvajt?
Trenutno korisnika/ca: Bordo10, laszlo, TylerBurey i 26 gostiju.