Možeš ti, kao ti podržavat tako kako već radiš. Al drugi imaju drugačije viđenje kluba. Društvo je u totalnom Knock Down-u. Nemaju volje ni želje, utakmice nisu više iste kao prije 10 a kamoli 15 godina. Raja su nestabilna postala, malo ih nešto pokoleba, odma gube motivaciju. Nemamo mi tu kulturu odlaska uopšte na bilo kakve priredbe. Nemamo KONTINUITET ni u čemu.damir_82 je napisao/la:Dvije godine zaredom da igramo Ligu prvaka, na trećem play off-u bi bile poluprazne tribine..Stroj1946 je napisao/la:Možemo mi palamudit kolko hoćemo, al dok se ne ostvare ozbiljni rezultati u evropi i dalje će pratit ono 3000, 4000 ljudi što dođe na Haseta. Đaba, ne doživljavaju svi klub kao ja, mi, vi.... Neko hoće više, neko je zadovoljan sa ovim. Najveći problem što je loša posjeta je ta tekma sa Atalantom i nema tu puno filozofije, to je otjeralo raju i trebat će dugo vremena da se vrate. Možemo mi igrati ko Barca, ali ovo je činjenica....
Da igramo 3-4 godine Ligu prvaka, pete godine bi se psovalo što se ne prođe grupa.. Takvi smo..
Očekivanja su nerealna, nemamo kulturu odlaska na utakmice, i nemamo taj osjećaj pripadnosti klubu, boji..
(Svi sportski kolektivi kod nas).
Ja volim FK Sarajevo.. Nisam dobar fudbaler da igrama na terenu pomognem klubu.. Nisam ni neki menadžer da u organizacionom smislu doprinesem na neki način.. Ne bih se snašao ni kao bilo kakav uposlenik kluba.. Ali mogu u julu produžiti par članarina u porodici, kupiti sezonski kartu za zapadnu tribinu, i najbitnije, biti tu kad igra Saraj'vo! Bili prvi ili zadnji na nekoj tabeli, ma ko bio u upravi, na klupi.. Neke momke je zapala čast da nose bordo dres sa grbom FK Sarajevo, a ja samo mogu da ih podržim..
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Kao sto gore neko napisa mi se brzo prezadovoljimo i brzo nezadovoljimo nemamo tu sredinu konstatnos. Bosanci jedino na zapadu imaju komstatnos da rade znaci (kuca poso) samo utom posebno ako je fina plata da se sta stavi na stednu knjizicu, boli nas **** za FK SARAJEVO drzavu dres za ahmeta dusana adukora bitna je stedna.
Ne da ce klubovi propast propasce drzava ako se nestane sa ovom praksom.
Drugo velki problem je advertizing, pa **** majku manchester city 600 m € budzet godisnji kupuju djete sa sise i zanjih zna citav svijet al svaki dan bili gosti ili domacini tu sedmicu reklame lete na svim tv kanalima svijeta, ja jos nisam vidio ni jedne reklame bilo na kojem tv kanalu... koliko ovde ljudi dode nezna ni koji dan ni u koliko sati je utakmica mora mora mora se radit 500 x vise na reklami igraca utakmica lozenje i sve i onda bi mogli bacit 8-9 k ljudi po tekmi
Ne da ce klubovi propast propasce drzava ako se nestane sa ovom praksom.
Drugo velki problem je advertizing, pa **** majku manchester city 600 m € budzet godisnji kupuju djete sa sise i zanjih zna citav svijet al svaki dan bili gosti ili domacini tu sedmicu reklame lete na svim tv kanalima svijeta, ja jos nisam vidio ni jedne reklame bilo na kojem tv kanalu... koliko ovde ljudi dode nezna ni koji dan ni u koliko sati je utakmica mora mora mora se radit 500 x vise na reklami igraca utakmica lozenje i sve i onda bi mogli bacit 8-9 k ljudi po tekmi
- ThrillerHz
- Kontakt:
Ima li ko objektivan i da ga sjecanje sluzi pa da nam kaze kakva je posjeta na Kosevu inace bila na utakmicama za vrijeme Juge, ne racunajuci utakmice sa velikom cetvorkom?
1946~
Zar se i ono pravi od hmelja.MortemHz je napisao/la:Hoćemo mlijeko na svakom ulazu, litarski je prioritet
Svaka čast,zato ja kažem da uprava ima krivice za slabu posjetu pogotovo na ovim utakmicama gdje se može stvoriti euforija ali oni to ne znaju i nemaju sluha za te stvari.Pitar6785 je napisao/la: Drugo velki problem je advertizing, pa **** majku manchester city 600 m € budzet godisnji kupuju djete sa sise i zanjih zna citav svijet al svaki dan bili gosti ili domacini tu sedmicu reklame lete na svim tv kanalima svijeta, ja jos nisam vidio ni jedne reklame bilo na kojem tv kanalu... koliko ovde ljudi dode nezna ni koji dan ni u koliko sati je utakmica mora mora mora se radit 500 x vise na reklami igraca utakmica lozenje i sve i onda bi mogli bacit 8-9 k ljudi po tekmi
Opet je na kraju najvažnija igra i pobjeda i očekujem je danas bez primljenog gola.
ISTINA ZA VEDRANA!
Društvo jeste u knock down-u i na to sam i mislio u prvom dijelu posta, jer iz takve letargije dobiješ nezainteresovanost za bilo šta, pa i za fudbal.. O kvaliteti fudbala prije tih 10 ili 15 godina, i danas, dalo bi se diskutovati, ali je činjenica da nas nema na utakmicama.. Kad bi ljudi shvatili stvari racionalno:Stroj1946 je napisao/la:Možeš ti, kao ti podržavat tako kako već radiš. Al drugi imaju drugačije viđenje kluba. Društvo je u totalnom Knock Down-u. Nemaju volje ni želje, utakmice nisu više iste kao prije 10 a kamoli 15 godina. Raja su nestabilna postala, malo ih nešto pokoleba, odma gube motivaciju. Nemamo mi tu kulturu odlaska uopšte na bilo kakve priredbe. Nemamo KONTINUITET ni u čemu.damir_82 je napisao/la:Dvije godine zaredom da igramo Ligu prvaka, na trećem play off-u bi bile poluprazne tribine..Stroj1946 je napisao/la:Možemo mi palamudit kolko hoćemo, al dok se ne ostvare ozbiljni rezultati u evropi i dalje će pratit ono 3000, 4000 ljudi što dođe na Haseta. Đaba, ne doživljavaju svi klub kao ja, mi, vi.... Neko hoće više, neko je zadovoljan sa ovim. Najveći problem što je loša posjeta je ta tekma sa Atalantom i nema tu puno filozofije, to je otjeralo raju i trebat će dugo vremena da se vrate. Možemo mi igrati ko Barca, ali ovo je činjenica....
Da igramo 3-4 godine Ligu prvaka, pete godine bi se psovalo što se ne prođe grupa.. Takvi smo..
Očekivanja su nerealna, nemamo kulturu odlaska na utakmice, i nemamo taj osjećaj pripadnosti klubu, boji..
(Svi sportski kolektivi kod nas).
Ja volim FK Sarajevo.. Nisam dobar fudbaler da igrama na terenu pomognem klubu.. Nisam ni neki menadžer da u organizacionom smislu doprinesem na neki način.. Ne bih se snašao ni kao bilo kakav uposlenik kluba.. Ali mogu u julu produžiti par članarina u porodici, kupiti sezonski kartu za zapadnu tribinu, i najbitnije, biti tu kad igra Saraj'vo! Bili prvi ili zadnji na nekoj tabeli, ma ko bio u upravi, na klupi.. Neke momke je zapala čast da nose bordo dres sa grbom FK Sarajevo, a ja samo mogu da ih podržim..
da nam je liga takva kakva je,
da tempo igre iz liga 5 teško da ćemo dočekati,
da ne možemo kupiti vrhunskog igrača već da moramo težiti tome da istog proizvedemo,
da je prvi korak ka bilo kakvom trajnom napretku što punije tribine.. I protiv Goska i Želje i Zrinjskog i Zvijezde 09..
Ovako se samo pomiriti sa činjenicom da imamo armiju simpatizera i derbi/Evropa navijača!
Da smo prvaci 5 godina zaredom, zbog zasicenosti u petoj godini bi bila posjeta do 4k u prosjeku...
Ne postoji kultura i navika da se ide na utakmicu, jer da ima danas bi doslo 10k ljudi...
Na zadnjim protestima za Dzenana bude 3-4 hiljade... Pa o cem mi pricamo...
Mislim da je vrijeme da se vise ne opterecujemo posjetom, jer Sarajevo i posjeta na nekim vaznim dogadjajima=VELIKA NULA
Ne postoji kultura i navika da se ide na utakmicu, jer da ima danas bi doslo 10k ljudi...
Na zadnjim protestima za Dzenana bude 3-4 hiljade... Pa o cem mi pricamo...
Mislim da je vrijeme da se vise ne opterecujemo posjetom, jer Sarajevo i posjeta na nekim vaznim dogadjajima=VELIKA NULA
Razog lose posjete lezi u x faktora. Socio-ekonomska situacija, lose igre prthodnih godina, sjever u rasulu, prelos stadion itd...
Ali nekako kao najveci razlog mi se cini razocarenje u klub i nepovjerenje u upravu i rad kluba. S kim god sam pricao svako kaze da nema povjerenja i da cemo opet prije ili kasnije zapastiu krizu, ili tipa necu brzeveze da se ponadam itd. I to ljudi koji su godinama isli ns utakmicr cak i kada smo bili u vecim gabulama nego proteklih godina. Mi smo imali jedan preveliki emocionalni naboj poslije Tana pa i titule, i onda krah totalni. Ubilo je to volju kod dosta ljudi. Jos se masa ljudi "oporavlja" i jos masa ljudi nema povjerenja u upravu i klub. I mislim da je to nekako najveci razlog a onda ocajan stadion i (ne)uslovi na njemu...
Ali nekako kao najveci razlog mi se cini razocarenje u klub i nepovjerenje u upravu i rad kluba. S kim god sam pricao svako kaze da nema povjerenja i da cemo opet prije ili kasnije zapastiu krizu, ili tipa necu brzeveze da se ponadam itd. I to ljudi koji su godinama isli ns utakmicr cak i kada smo bili u vecim gabulama nego proteklih godina. Mi smo imali jedan preveliki emocionalni naboj poslije Tana pa i titule, i onda krah totalni. Ubilo je to volju kod dosta ljudi. Jos se masa ljudi "oporavlja" i jos masa ljudi nema povjerenja u upravu i klub. I mislim da je to nekako najveci razlog a onda ocajan stadion i (ne)uslovi na njemu...
Ja sam.vec napisao, zvaki odlazak gore je potencijalna gripa i prehlada u ovo doba godine, to da se ne lazemo .
Mnogi ljudi koje znam kazu da ne smiju otici jer imaju problema zdravstvenih .
Drugo, u gradu marketing nula bofova, ja znam da je njima ofirno raditi neke stvari ali to ti je posao za koji si placen ....
Mnogi ljudi koje znam kazu da ne smiju otici jer imaju problema zdravstvenih .
Drugo, u gradu marketing nula bofova, ja znam da je njima ofirno raditi neke stvari ali to ti je posao za koji si placen ....
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Jedino ispravka za sjever, trenutno je stabilan sa dosta starijih Hz koji su tu da podrze ove momke sto vode tribinu , a ti momci su navijacki ispravni u svakom smislurevolt je napisao/la:Razog lose posjete lezi u x faktora. Socio-ekonomska situacija, lose igre prthodnih godina, sjever u rasulu, prelos stadion itd...
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Hvala Bogu dragom dočeka se ova subota, jako važna utakmica, moramo pobjediti, moramo iskoristiti međusobni duel konkurenata, idemoooooo
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
U-15 selekcija
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Imam loš predosjećaj danas, daj Bože da se prevarim!
FK Sarajevo 1946
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015, 2019, 2020.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014, 2019, 2021.
Osvajači super-kupa: 1997.
Gazi SDA-ovu prčiju!
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015, 2019, 2020.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014, 2019, 2021.
Osvajači super-kupa: 1997.
Gazi SDA-ovu prčiju!
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Kad god napisem da uzimamo sigurno mi kiks napravimo. Tako da... uz tešku muku danas uzeti 1-0, dosta!!! Samo skupljati bodove, može nam se! 
Ahmet 1x, ja zadovoljan!
Ahmet 1x, ja zadovoljan!
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Pobijeda nasa , kiks Zrinje to bi bilo vrh .
- Osttribine
- Kontakt:
Ma ne treba ti niko objektivan, sa par klikova to rijesis ili ako si pratio Semin Bordo vremeplov na FB, dosta puta je izbacivao te prijeratne posjete medju kojima je bilo razocaravajucih (npr. Priština na Koševu posjeta hiljadu ljudi) cak i u derbijima smo znali podbaciti. Ne trazi niko posjetu kao u Njemackoj ili Engleskoj, ali ovi momci zasluzuju vecu posjetu nego npr Sloboda i Celik koji se godinama nizasta ne bore ako cemo realno izuzev jedne Slobodine sezone.ThrillerHz je napisao/la:Ima li ko objektivan i da ga sjecanje sluzi pa da nam kaze kakva je posjeta na Kosevu inace bila na utakmicama za vrijeme Juge, ne racunajuci utakmice sa velikom cetvorkom?
Idemo danas nastaviti niz aBd, za bordo bijele boje i Sarajevo grad !!!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
2:1 na Koševu, 1:1 u Mostaru.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- AlfredNobel
- Kontakt:
Ma nije problem ni stadion, ni marketing, ni nezadovoljstvo radom Uprave i slično. To su nigdje veze razlozi. Ono što ja smatram da je srž problema jeate upravo ta nezainteresovanost Sarajlija za bilo šta, nebitno da li je to sport ili neki drugi event. Jednostavno se izgubilo to nešto, nisu za to krivi ni neki reztati od prije, jer evo sada imamo dosta odličnih segmenata (rezultati, najefikasniji tim, najatraktivnija igra, dosta mladih igrača, atmosfera u ekipi), a opet je posjeta slaba.
Ponavljam, Sarajevo je izgubilo interes za bilo šta, jedino nismo izgubili interes za koncerte četnika, nažalost. Što neko gore reče, Sarajevo ne može da ispoštuje jedan izlazak na proteste za Dženana Memića, za takvu jednu važnu stvar, a kamoli tek za jedan sportski događaj. Dođu reprezentacije u Sarajevo, bude očajna posjeta. Također, tu ulogu igra i stanje u državi, jer dosta je frustracija oko trenutnog stanja i dosta ljudi se zabavilo o svom jadu. Ritam života je prebrz, svako je u nekakvim problemima. Uz ove dvije stavke, sigurno da utiče i ovaj masovni odlazak naroda vani. Međutim, sigurno da i ove neke afere iz ranijih sezona utiču na trenutni broj, pa je raji ovo sve nekako novo, ova trenutna konstanta, odlične igre i rezultati.
Ponavljam, Sarajevo je izgubilo interes za bilo šta, jedino nismo izgubili interes za koncerte četnika, nažalost. Što neko gore reče, Sarajevo ne može da ispoštuje jedan izlazak na proteste za Dženana Memića, za takvu jednu važnu stvar, a kamoli tek za jedan sportski događaj. Dođu reprezentacije u Sarajevo, bude očajna posjeta. Također, tu ulogu igra i stanje u državi, jer dosta je frustracija oko trenutnog stanja i dosta ljudi se zabavilo o svom jadu. Ritam života je prebrz, svako je u nekakvim problemima. Uz ove dvije stavke, sigurno da utiče i ovaj masovni odlazak naroda vani. Međutim, sigurno da i ove neke afere iz ranijih sezona utiču na trenutni broj, pa je raji ovo sve nekako novo, ova trenutna konstanta, odlične igre i rezultati.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- ThrillerHz
- Kontakt:
Ma znam, cuo sam da ni u Jugi nije bas bajna posjeta bila, ali kako nisam zivio u tom periodu ne mogu sa sigurnoscu to reci, pa zato pitam. Uglavnom poenta se moze izvuc da mi kao narod nismo nikad imali nit imamo tu kulturu da posjecujemo utakmice kluba, bez obzira ko igrao, kako igrao, ko bio u upravi, ko bio protivnik itd, nama nikakav marketing ne moze pomoci, vec kulturu zivljenja da promijenimo, od malenih nogu djecu uciti muzejima, poziristima, stadionima itd, ali ko ce ih ucit kad ni sami nemamo tu kulturu...Osttribine je napisao/la:Ma ne treba ti niko objektivan, sa par klikova to rijesis ili ako si pratio Semin Bordo vremeplov na FB, dosta puta je izbacivao te prijeratne posjete medju kojima je bilo razocaravajucih (npr. Priština na Koševu posjeta hiljadu ljudi) cak i u derbijima smo znali podbaciti. Ne trazi niko posjetu kao u Njemackoj ili Engleskoj, ali ovi momci zasluzuju vecu posjetu nego npr Sloboda i Celik koji se godinama nizasta ne bore ako cemo realno izuzev jedne Slobodine sezone.ThrillerHz je napisao/la:Ima li ko objektivan i da ga sjecanje sluzi pa da nam kaze kakva je posjeta na Kosevu inace bila na utakmicama za vrijeme Juge, ne racunajuci utakmice sa velikom cetvorkom?
Idemo danas nastaviti niz aBd, za bordo bijele boje i Sarajevo grad !!!
1946~
Idemo danas do pobjede aBd, zadovoljan i minimalnom pobjedom, Krste nastavlja niz 
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 25 gostiju.